Kringloopwarenhuis Het Goed Hengelo

Ontdek duurzaam winkelen bij Het Goed Hengelo – kleding, meubels, en meer. Bezoek ons voor unieke vondsten en geweldige deals!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Kringloopwarenhuis Het Goed Hengelo: Duurzaam Winkelen in Hengelo

Het Goed Hengelo is een kringloopwinkel gelegen in het prachtige Hengelo. Met zijn ruime openingstijden, van maandag tot en met zaterdag, nodigt deze winkel je uit om de wereld van duurzaam winkelen te betreden. Benieuwd naar de exacte openingstijden? Hier vind je het complete overzicht.

Wat kan je brengen naar Het Goed Hengelo?

Het assortiment van Het Goed Hengelo is gevuld met een breed scala aan producten. Van boeken en muziek tot meubels en huishoudelijke apparaten, je vindt het hier allemaal. Dus als je items in je huis hebt die je niet langer nodig hebt, breng ze dan naar Het Goed Hengelo. Geniet van het gevoel van duurzaamheid door je spullen een nieuw leven te geven bij deze kringloopwinkel.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Het Goed Hengelo?

Bij het winkelen bij Het Goed Hengelo zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Als eerste, weet dat het assortiment continu wisselt, dus het is altijd een verrassing wat je zult vinden. Daarnaast is het handig om te weten dat de prijzen in deze kringloopwinkel vast en laag zijn. Dus, je zult altijd een goede deal vinden.

Hoe werkt Het Goed Hengelo?

Het Goed Hengelo heeft een aantal unieke programma’s en services die het winkelen bij deze kringloopwinkel nog leuker maken. Een van deze programma’s is de bezorgservice, waarmee je je aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast biedt Het Goed Hengelo de mogelijkheid om goederen in te nemen, zodat je items die je niet meer nodig hebt kunt doneren aan de winkel. Voor het ophalen van grote spullen is er ook een handige ophaalservice beschikbaar. En niet te vergeten, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor een stressvrije winkelervaring.

Blijf op de hoogte van Het Goed Hengelo

Mis geen enkele update over Het Goed Hengelo en volg deze kringloopwinkel op Facebook en Instagram. Op deze social media kanalen blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen en leuke aanbiedingen. Wil je meer weten over Het Goed en ontdekken waar nog meer filialen te vinden zijn? Bekijk dan de 30 filialen van Het Goed verspreid door heel Nederland.

Wil je contact opnemen met Het Goed Hengelo? Bel dan naar het telefoonnummer of stuur een e-mail naar het e-mailadres. Voor een overzicht van andere kringloopwinkels in de provincie Overijssel, kun je een kijkje nemen op Kringloop-info.nl.

335 gedachten over “Kringloopwarenhuis Het Goed Hengelo”

 1. ★★★☆☆

  Het Goed in Hengelo is een vrij grote kringloop met ruime parkeergelegenheid. Het kan overigens vrij druk zijn op de parkeerplaats. Van de 5/6 Het Goed winkels die ik heb bezocht vind ik dit de winkel met het minst gevarieerde aanbod. Mijn interesse gaat uit naar de boeken en media, over de rest kan ik geen uitspraken doen. De prijzen van boeken zijn gelijk over de vestigingen van Het Goed. (op basis van vergelijkbare exemplaren online) Wat wel opvalt zijn de prijzen van het vinyl in deze winkel. Vergeleken met de vestiging in Enschede zijn ze hier aanzienlijk duurder. Tevens is de nieuwe aanvoer iedere week erg beperkt. Toch wel een frustrerende ervaring aangezien er al een jaar een enorme kar vol met platen achter de kassa staat. Ik heb hier wel eens naar gevraagd maar… dat doe ik niet nog een keer. Laat ik het daar maar bij houden.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Door met deze dooddoener Onze missie is werk maken door hergebruik. Door alle fantastisch gegunde spullen kunnen wij heel veel mensen een passende werkplek bieden. Mocht je benieuwd zijn naar hoe wij elke binnen gekomen euro weer uitgeven? Er hangt in elke vestiging een poster met een afbeelding waarin we dit uitleggen of neem een kijkje op onze website http://www.hetgoed.nl de reviews van mensen met gezonde kritiek of een bepaalde teleurstelling af te doen ga je echt voorbij aan de daadwerkelijke boodschappen die deze reviews bevatten!!

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Vandaag een afspraak met het Goed om overtollige (goede) spullen op te laten halen vanaf mijn oude huisadres. Het begint er al mee dat er als tijdsindicatie aangegeven wordt tussen 09.00 en 13.00 uur. Ik zat dus om 09.00 uur klaar in mijn oude lege woning, om 13.05 uur zijn ze er dan eindelijk. De mannen komen binnen en gaan de meubels aan een fysieke inspectie onderwerpen. Hoewel ik nog nooit iets onbruikbaars heb aangeboden, wordt er een ladekastje afgekeurd. De rest mag bij gratie God mee. Het is de eerste en allerlaatste keer dat er iets van mij gratis en voor niets naar het Goed in Hengelo gaat. Mocht ik ooit nog iets wegdoen dat in goede staat is, dan ga ik er wel mee naar het Goed in Enschede. Met de mensen daar nog nooit zo n teleurstellende ervaring gehad

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Allemachtig wat een prijzen! Sommige artikelen nog duurder dan in de normale winkel. Ik had er wat spullen naar toe gebracht en dacht laat ik eens even binnen kijken. Breng het liever ergens anders naar toe.

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Prima winkel met veel keuze, maar de prijzen zijn wat hoger dan bij de meeste kringloopwinkels. In het weekend zijn er vaak weinig parkeerplaatsen beschikbaar

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Iets zonder prijs erop word van je afgepakt. Kan je niet kopen???????? Ik zei vraag even een medewerker die de prijs weet dan neem ik het mee. Nee hoor. Kom maar terug als het weer in de winkel ligt. Schiet mij maar lek.

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Hengelo. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Wat een slechte kringloop, koop je een klok, blijkt dat ie niet juist werkt en krijg je je geld niet terug. Dus alle rotzooi kunnen ze in de winkel plaatsen al is het kapot. Koop je het ben je je geld kwijt. Wat een oplichting, erg slecht voor het imago vd kringloopwinkels. Want zo zijn ze niet allemaal. Deze kunt u beter overslaan.

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Was vanmorgen om 11.00 uur bij het goed en ging in het pashokje om iets te passen, ben geschrokken over hoe smerig het op de grond is, te vies om even zelfs even je tas neer te zetten. Volgens personeel dag daarvoor nog alles gestofzuigd en daarna opmerking personeeks tekort. Zag later dat ook het ook in de rest van de winkel vies wat ontzettend jammer. HET GOED, was in mijn ogen altijd een mooie en representatieve winkel.

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Een fantastische ervaring met warenhuis Het Goed Hengelo. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Hengelo. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Ophaalservice is niet best. Mensen met weinig verstand van zaken, Slechte communicatie, onbeschoft. En dat moet dan een goed doel zijn.

  Beantwoorden
 13. ★★★☆☆

  Een top ervaring bij warenhuis Het Goed Hengelo. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 14. ★★★☆☆

  Leuk personeel. Groot aanbod. Alleen super jammer dat alles zo belachelijk duur is. Dat was altijd goud aan een kringloopwinkel, dat je een schat kon vinden voor weinig. Nu is het gewoon een winst makend bedrijf. Producten zijn veel te duur.

  Beantwoorden
 15. ★★★☆☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Hengelo. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter