Kringloopwinkel Terre des Hommes Winkel Hengelo

Ontdek tweedehands schatten bij Terre des Hommes in Hengelo: kleding, boeken, speelgoed en meer. Duurzaam shoppen met een hart.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Klein maar overzichtelijke en supernette winkel. Mooie schatten te vinden voor zeer kleine prijsjes. Alles is netjes gesorteerd. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam!! Ik kom er graag in de raad het zeker anderen ook aan. Je kunt hier kleding M/V/kind, servies, beddengoed, speelgoed, sieraden en andere snuisterijtjes vinden. Geen dingen met een stekker en geen meubilair. Ook leuk en goed om zelf spulletjes naartoe te brengen. Dit kan via de achter ingang maar even aan kan bellen!”

Loes Schukkink – Versteege

“Sommige dingen wel betaalbaar, maar andere spullen denk ik dan wie bepaalt hier de prijzen. Het zijn wel tweedehands spullen mensen mensen mensen. Er zijn spullen en kleding wat bij de Action, Wiebra, zeeman of Primark wat goedkoper is. Denk er even goed na voordat er prijzen op komen. Jullie krijgen de spullen gratis!!”

V Velthuys

“Vriendelijke medewerkers. Fijn rondneuzen. Je komt bijna altijd met iets thuis. Betaalbaar kinderspeelgoed voor de kleine Kids..”

MJ van den Enk

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes Winkel Hengelo

De Terre des Hommes winkel in Hengelo is gevestigd aan de Mozartlaan 17 in de wijk Klein Driene. Deze kringloopwinkel is een ideale plek om kwalitatief goede tweedehands dames-, heren- en kinderkleding te scoren, samen met huishoudelijke artikelen, boeken, curiosa en speelgoed. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, heeft de Terre des Hommes winkel in Hengelo een uitstekende reputatie onder liefhebbers van tweedehands spullen.

Wat kan je brengen naar Terre des Hommes Hengelo?

Bij Terre des Hommes Hengelo kan je spullen brengen die er nog goed uitzien en verkoopbaar zijn. De winkel accepteert graag donaties van dames-, heren- en kinderkleding, samen met huishoudelijke artikelen, boeken, curiosa en speelgoed. Door je spullen hier achter te laten, draag je bij aan een duurzame manier van winkelen.

Waar moet je op letten bij Terre des Hommes Hengelo?

Bij een bezoek aan Terre des Hommes Hengelo is het belangrijk om op zoek te gaan naar kwaliteitsartikelen. Hoewel alle spullen die in de winkel liggen zorgvuldig zijn geselecteerd, is het altijd goed om zelf een grondige inspectie uit te voeren. Controleer kleding op vlekken of beschadigingen, bekijk speelgoed om er zeker van te zijn dat het veilig is voor gebruik, en ga zorgvuldig door boeken om ervoor te zorgen dat ze in goede staat verkeren.

Hoe werkt Terre des Hommes Hengelo?

Terre des Hommes Hengelo is open op dinsdag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur. Tijdens deze openingstijden kan je rustig de winkel verkennen en je favoriete tweedehands items uitzoeken. Je kunt de winkel bereiken met het openbaar vervoer en er is een parkeerplaats beschikbaar voor bezoekers. Daarnaast is er een rolstoelvriendelijke ingang voor mensen met beperkte mobiliteit. Betalingen kunnen worden gedaan met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Unieke programma’s en service

Terre des Hommes Hengelo biedt verschillende diensten en faciliteiten aan haar klanten, zoals de mogelijkheid om goederen in te brengen. Ook biedt de winkel bezorging aan, zodat klanten hun aankopen gemakkelijk thuis kunnen laten bezorgen. Helaas zijn er momenteel geen eetgelegenheden of koffiehoeken beschikbaar in de winkel. Terre des Hommes Hengelo is te volgen op social media, zoals Facebook, waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Terre des Hommes Hengelo is onderdeel van Terre des Hommes Nederland. Ontdek ook de andere filialen van Terre des Hommes Nederland in Nederland. Bezoek de Terre des Hommes winkel in Hengelo en ervaar zelf de voldoening van duurzaam winkelen terwijl je achter een goed doel staat.

25 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes Winkel Hengelo”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes Winkel Hengelo. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Klein maar overzichtelijke en supernette winkel. Mooie schatten te vinden voor zeer kleine prijsjes. Alles is netjes gesorteerd. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam!! Ik kom er graag in de raad het zeker anderen ook aan. Je kunt hier kleding M/V/kind, servies, beddengoed, speelgoed, sieraden en andere snuisterijtjes vinden. Geen dingen met een stekker en geen meubilair. Ook leuk en goed om zelf spulletjes naartoe te brengen. Dit kan via de achter ingang maar even aan kan bellen!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Terre des Hommes Winkel Hengelo. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes Winkel Hengelo. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Terre des Hommes Winkel Hengelo. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Sommige dingen wel betaalbaar, maar andere spullen denk ik dan wie bepaalt hier de prijzen. Het zijn wel tweedehands spullen mensen mensen mensen. Er zijn spullen en kleding wat bij de Action, Wiebra, zeeman of Primark wat goedkoper is. Denk er even goed na voordat er prijzen op komen. Jullie krijgen de spullen gratis!!

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes Winkel Hengelo. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Betaalbare spullen, wel merk ik dat ze duurder beginnen te worden, als ze maar niet als het Het Goed prijzen gaan worden. Zou jammer zijn.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes Winkel Hengelo. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Terre des Hommes Winkel Hengelo. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Terre des Hommes Winkel Hengelo. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Vriendelijke medewerkers. Fijn rondneuzen. Je komt bijna altijd met iets thuis. Betaalbaar kinderspeelgoed voor de kleine Kids..

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een top ervaring bij Terre des Hommes Winkel Hengelo. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter