Kringloopwinkel Snuffelgarage.nl in Kapelle

Ontdek duurzame tweedehands koopjes in Kapelle bij Snuffelgarage.nl – Boeken, meubels, vintage en huisitems wachten op jou!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

De Snuffelgarage: Duurzaam Winkelen in Kapelle

De Snuffelgarage is een populaire tweedehandswinkel gevestigd in de mooie stad Kapelle, in de provincie Zeeland. Als je op zoek bent naar een unieke winkelervaring en geïnteresseerd bent in duurzaam winkelen, dan is deze winkel absoluut iets voor jou! De Snuffelgarage biedt een breed scala aan tweedehandsproducten, van boeken tot meubels, huis- en inrichting en zelfs vintage items.

Wat kun je brengen naar De Snuffelgarage?

Als je spullen hebt die je niet langer gebruikt of die je wilt vervangen, dan kun je ze brengen naar De Snuffelgarage. Ze accepteren graag je tweedehands boeken, huisraad zoals serviesgoed en decoraties, meubels en zelfs vintage items. Door spullen te doneren, draag je bij aan duurzaamheid en het verminderen van afval.

Waar moet je op letten bij De Snuffelgarage?

Bij het winkelen in De Snuffelgarage is het belangrijk om op kwaliteit te letten. Hoewel alle producten worden gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, is het altijd verstandig om te controleren of het item in goede staat verkeert en bruikbaar is. Neem de tijd om te kijken naar eventuele beschadigingen of slijtage, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Hoe werkt De Snuffelgarage?

De Snuffelgarage werkt op afspraak, wat betekent dat je eenvoudig een tijdstip kunt reserveren om de winkel te bezoeken. Dit biedt een persoonlijke en exclusieve winkelervaring. Je kunt genieten van rustig rondkijken en speuren naar verborgen schatten. Voor meer informatie over de openingstijden en het maken van een afspraak kun je terecht op hun Facebook-pagina.

Unieke programma’s en kortingen

De Snuffelgarage biedt ook enkele unieke programma’s en kortingen aan. Ze hebben regelmatig speciale evenementen, zoals vintage markten en themadagen, waar je exclusieve items kunt vinden. Bovendien kun je met hun klantenkaart punten sparen bij elke aankoop en profiteren van exclusieve kortingen. Het is een geweldige manier om nog meer te besparen op je duurzame aankopen.

Waar wacht je nog op? Bezoek De Snuffelgarage in Kapelle en ontdek de vele schatten die wachten om herontdekt te worden! Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op hun pagina op https://www.kringloop-info.nl. Doe iets goeds voor het milieu en geniet van een geweldige winkelervaring bij De Snuffelgarage.

Laat hieronder een review achter