Nobel kringloopwarenhuis in Goes

Ontdek tweedehands schatten bij Nobel Kringloopwarenhuis in Goes – boeken, meubels, kleding, en meer in onze duurzame winkelomgeving.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-21:00
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik ben goed geslaagd bij deze winkel voor zeer unieke vintage kleding. Het is geen heel goedkope kringloopwinkel, maar in deze tijden begrijp ik dat wel. Het pand en de medewerkers moeten toch ergens van betaald worden. In een vintagewinkel was ik alsnog meer kwijt geweest dan 34,50 voor drie stuks. De medewerkster aan de kassa vond ik erg aardig en gezellig.”

Eveline Steijn

“Fijn snuffelen in een berg aanbod. Om met wat moois naar buiten te lopen. Bediening wat kort aan einde van de dag. Zeer begrijpelijk.”

Roeland Dirker

“Clean, tidy and well sorted. You can find clothes, household items, toys, furniture and much more”

Tanja Maus

Meer reviews lezen…

Nobel kringloopwarenhuis: Dé plek voor tweedehands parels in Goes

Bent u op zoek naar unieke tweedehands spullen? Zoek dan niet verder, want Nobel kringloopwarenhuis in Goes is de plek waar u moet zijn. Deze grote kringloopwinkel biedt een uitgebreid assortiment aan tweedehands boeken, muziek, speelgoed, meubels en kleding. Gelegen aan de van de Spiegelstraat 54, is Nobel kringloopwarenhuis gemakkelijk bereikbaar en rolstoeltoegankelijk.

Wat vindt u bij Nobel kringloopwarenhuis?

Bij Nobel kringloopwarenhuis kunt u een schat aan tweedehands spullen ontdekken, waaronder boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het assortiment is veelzijdig en biedt voor ieder wat wils. Door te kiezen voor tweedehands spullen draagt u bij aan een duurzame samenleving.

Het proces bij Nobel kringloopwarenhuis

Voordat de artikelen in de winkel komen te staan, worden ze zorgvuldig gesorteerd, gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Zo bent u verzekerd van kwalitatieve tweedehands producten. Met een winkeloppervlakte van maar liefst 2.650 m2 is er genoeg te ontdekken bij Nobel kringloopwarenhuis.

Extra diensten en faciliteiten

Naast het uitgebreide assortiment biedt Nobel kringloopwarenhuis ook diverse diensten en faciliteiten aan. Zo kunt u gemakkelijk met het openbaar vervoer naar de winkel komen en is er een ruime parkeerplaats beschikbaar. Daarnaast biedt het Nobel kringloopwarenhuis de mogelijkheid voor het innemen van goederen en is er een handige ophaalservice beschikbaar. Bent u toe aan een korte pauze? Neem dan plaats in de gezellige koffiehoek en geniet van een verfrissend drankje.

Nobel kringloopwarenhuis op social media

Blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes en ontwikkelingen van Nobel kringloopwarenhuis via social media. Volg Nobel kringloopwarenhuis op Facebook en Instagram om niets te missen. Ontdek de nieuwste aanwinsten, leuke acties en inspirerende verhalen over duurzaam tweedehands winkelen.

Bent u op zoek naar een bijzondere tweedehands vondst? Bezoek dan Nobel kringloopwarenhuis in Goes. Met de diverse programma’s, kortingen en faciliteiten is deze kringloopwinkel dé plek voor een unieke winkelervaring. Kom langs en ontdek de verborgen parels in dit warenhuis vol tweedehands schatten!

492 gedachten over “Nobel kringloopwarenhuis in Goes”

 1. ★★★★☆

  Belachelijk duur!! Ik bezoek al jaren kringlopen door heel Nederland en Belgie, maar ik heb nog nooit zon dure kringloop gezien als deze! Heel veel troep en dan ook nog te duur geprijsd en als er iets leuks of moois tussen staat vragen ze de hoofdprijs. 2 sterren omdat het er wel netjes uit ziet. Niet sfeervol maar wel netjes.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  wegblijven hier. beetje oude mensen beschuldigen van diefstal en 181 euro aftroggelen (dat kost het personeel per dag niet eens) omdat ze een vestje van 4 euro was vergeten uit te doen. Was het mijn moeder waren er gegarandeerd gewonden gevallen, op zeker die gladjanus die aan het roer staat.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Helaas hebben ze een stop op speelgoed! Hoe moet wij nu zorgen dat spullen hergebruikt worden als kringloopwinkels het niet meer aannemen?

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Jammer dat veel spullen (niet alles!) zo overprijsd is. Voorbeeld: een klein plantengietertje, plastic bijna vergaan, vormgeving jaren 50: 8,50 . Tupperware 2 of 3x duurder dan bij Goed en Gebruikt. Volgens mij zou deze plek een boost krijgen als ze de prijzen zouden matigen. De inbreng van goederen zou ook een stimulans moeten krijgen zodat het boven minder leeg is. Een zaak die potentieel heeft maar een frisse en energieke nieuwe aanpak nodig heeft zoals dingen weg doen als ze te lang onverkocht blijven.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fijne locatie om te snuffelen in de diverse spullen die keurig uitgestald zijn. Prijzen zijn schappelijk. Keurig uitgestalde artikelen en vriendelijk personeel, waar ook vrijwilligers werken. Kortom: altijd leuk om langs te gaan!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Meer als een uur voor gereden maar wat een tegenvaller was dit. Veel te duur en sommige dingen zijn gewoonweg vies. Ook veel spullen erbij die mensen nooit meer zullen kopen. Advies: niet gaan want is de moeite niet waard.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Ik ben goed geslaagd bij deze winkel voor zeer unieke vintage kleding. Het is geen heel goedkope kringloopwinkel, maar in deze tijden begrijp ik dat wel. Het pand en de medewerkers moeten toch ergens van betaald worden. In een vintagewinkel was ik alsnog meer kwijt geweest dan 34,50 voor drie stuks. De medewerkster aan de kassa vond ik erg aardig en gezellig.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Heel duur. Dit is meer een tweedehands warenhuis, dan een gezellige kringloop waar je tegen een zacht prijsje wat leuks tegen kan komen. Alles net iets teveel uitgezocht. Alles ademt Big Business, absoluut geen kringloopsfeer.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  ik weet niet of er andere mensen in staan , maar de prijzen zijn belachelijk hoog, zeker voor spullen die gekregen zijn, viel me ontzettend tegen heel jammer dat het zo achteruit is gegaan kwa prijzen , zelfs beeldjes die kapot zijn vragen ze de hoofdprijs .

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  De prijzen zijn daar belachelijk hoog. Ooit stond er een platenspeler waar ze 75 voor vroegen en,in de winkel kost het 45 euro dus,ik bedoel maar. Salontafels met krassen voor 95,vieze bankstellen voor over de 150 euro enz enz Deze mensen hebben geen benul van wat 2e handsprijzen zijn.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Ruime kringloop, doe er regelmatig een rondje, soms echt leuke spullen te vinden. Vind hem wel aan de dure kant en daarom laat ik ook vaak leuke spullen staan. De winkel is soms rommelig, al is het de laaste tijd beter georganiseerd. Personeel altijd vriendelijk en het parkeren is gratis.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Fijn snuffelen in een berg aanbod. Om met wat moois naar buiten te lopen. Bediening wat kort aan einde van de dag. Zeer begrijpelijk.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter