Kringloopwinkel in Kapelle

Vind tweedehands meubels, huisraad, boeken en speelgoed bij Kringloopwinkel Kapelle – geef spullen een nieuw leven, bespaar het milieu!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Welkom bij Kringloopwinkel Kapelle

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel in Kapelle kun je terecht met diverse tweedehands goederen. Denk hierbij aan meubels, huisraad, boeken, speelgoed en nog veel meer. Helaas is het niet mogelijk om kleding bij deze kringloopwinkel in te leveren. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en help je ook nog eens het milieu te sparen. Win-win dus!

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van een kringloopwinkel is het belangrijk om met een kritisch oog te kijken naar de producten. Controleer of alles nog in goede staat is en of het naar wens functioneert. Soms kunnen er kleine mankementen zijn die gemakkelijk gerepareerd kunnen worden, maar het is natuurlijk ook fijn als je meteen kunt genieten van je aankoop. Let ook op eventuele beschadigingen of vlekken.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloopwinkel Kapelle is gevestigd aan de Dijkwelsestraat 43. Hier kun je terecht voor een breed scala aan tweedehands goederen, behalve kleding. De winkel is geopend van [invullen openingstijden]. Bij binnenkomst word je vriendelijk begroet door de medewerker die je kan helpen met eventuele vragen. De winkel heeft een gemiddelde beoordeling van 2.0/5 sterren, dus het is altijd verstandig om vooraf de beoordelingen en recensies te lezen om teleurstellingen te voorkomen.

Unieke programma’s en kortingen

Kringloopwinkel Kapelle biedt ook een aantal unieke programma’s en kortingen. Zo organiseren ze regelmatig speciale themadagen, waarbij je extra korting krijgt op bepaalde producten. Houd hun Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van deze evenementen. Daarnaast hebben ze een loyaliteitsprogramma waarbij je punten kunt verdienen bij elke aankoop. Deze punten kun je inwisselen voor korting op je volgende aankopen.

Als je op zoek bent naar een kringloopwinkel in de omgeving van Kapelle, is Kringloopwinkel Kapelle zeker een bezoekje waard. Je kunt hier terecht met diverse tweedehands goederen, behalve kleding. Vergeet niet om vooraf de openingstijden te checken en om met een kritisch oog te kijken naar de producten. Wie weet loop je wel tegen een unieke aankoop aan voor een mooie prijs! Voor meer informatie kun je terecht op de website van Kringloopwinkel Kapelle.

1 gedachte over “Kringloopwinkel in Kapelle”

Laat hieronder een review achter