Kringloopwinkel Dorcas Winkel Kapelle

Ontdek duurzame schatten in Dorcas Winkel Kapelle – boeken, kleding, meubels en meer bij jouw favoriete kringloop in Kapelle.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

In het kort:

“Lever hier je overtollige zaken in. Enthousiaste vrijwilligers nemen je spullen in ontvangst zodat ze weer voor een prikkie kunnen worden gekocht door anderen. Een mooie bijdrage aan een circulaire samenleving en indirect een financiele ondersteuning voor hulpbehoevenden”

JanPaul Vanhoven

“Is zowel en inzamel winkel als tweedehands verkoop winkel van allerlei zaken. Van kleding, meubilair, witgoed, etc. De opbrengst gaat naar vluchtelingen ondersteuning. Werken alleen maar vrijwilligers. Voor de deur gratis parkeren.”

Rene Brouwer

“Leuk kringloopwinkeltje van alle markten thuis. Wel wat rommelig maar aan de andere kant niet duur, met parkeergelegenheid voor de auto en vriendelijk personeel. Voor het goede doel.”

Hendrik Isaac Geskus

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Kapelle: Duurzaam Winkelen in Kapelle

Dorcas Winkel Kapelle is dé kringloopwinkel in Kapelle, gelegen aan de Ooststraat 13 en 11. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren biedt deze kringloop een geweldige winkelervaring voor liefhebbers van tweedehands artikelen. Benieuwd naar wat je kunt verwachten bij Dorcas Winkel Kapelle? Lees snel verder!

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Dorcas Winkel Kapelle accepteert donaties, dus je kunt er terecht met spullen die je niet meer nodig hebt maar nog wel in goede staat verkeren. Denk bijvoorbeeld aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed en nog veel meer. Door je items naar de kringloop te brengen, draag je niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ook aan het goede doel waar Dorcas voor staat.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij Dorcas Winkel Kapelle is het belangrijk om goed op te letten bij het winkelen. Het assortiment is zeer divers en omvat onder andere boeken, kleding, muziek en meubels. Kringloopwinkels hebben vaak unieke items die je nergens anders zult vinden. Het is daarom de moeite waard om goed te zoeken en te speuren naar verborgen schatten. Wees geduldig en neem de tijd om alles te bekijken. Wie weet ontdek je wel een waardevol stuk voor een fractie van de prijs!

Hoe werkt Dorcas Winkel Kapelle?

Dorcas Winkel Kapelle werkt volgens het principe van hergebruik en duurzaamheid. Ze biedt niet alleen tweedehands artikelen aan, maar heeft ook verschillende diensten en faciliteiten om jouw winkelervaring te verbeteren. Zo is de winkel goed bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt het een handige bezorgservice. Wil je spullen doneren? Geen probleem, Dorcas Winkel Kapelle neemt graag goederen in.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de standaard kringloopervaring biedt Dorcas Winkel Kapelle ook unieke programma’s en services aan. Er zijn regelmatig speciale kortingsdagen waarop je extra kunt besparen op je aankopen. Zo wordt duurzaam winkelen nog aantrekkelijker! Verder is de winkel rolstoeltoegankelijk en beschikt over een toilet voor mindervaliden, waardoor iedereen gemakkelijk kan winkelen.

Stay connected en volg Dorcas Winkel Kapelle op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates. Wil je nog meer kringloopwinkels ontdekken in de provincie Zeeland? Neem dan een kijkje op https://www.kringloop-info.nl/zeeland.

Dorcas Winkel Kapelle is meer dan alleen een kringloopwinkel. Het is onderdeel van Dorcas en heeft maar liefst 42 filialen verspreid over Nederland. Kom langs bij de kringloopwinkel in Kapelle en ontdek zelf de schatten die hier te vinden zijn.

29 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Kapelle”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel DORCAS WINKEL KAPELLE. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel DORCAS WINKEL KAPELLE. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan DORCAS WINKEL KAPELLE. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij DORCAS WINKEL KAPELLE. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Ik vind hier alles wat ik nodig heb. Het is echt een leuke plek, de prijzen zijn goed, de spullen zijn schoon en de mensen die er werken zijn erg aardig.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel DORCAS WINKEL KAPELLE. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel DORCAS WINKEL KAPELLE. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Lever hier je overtollige zaken in. Enthousiaste vrijwilligers nemen je spullen in ontvangst zodat ze weer voor een prikkie kunnen worden gekocht door anderen. Een mooie bijdrage aan een circulaire samenleving en indirect een financiele ondersteuning voor hulpbehoevenden

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel DORCAS WINKEL KAPELLE. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel DORCAS WINKEL KAPELLE. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Is zowel en inzamel winkel als tweedehands verkoop winkel van allerlei zaken. Van kleding, meubilair, witgoed, etc. De opbrengst gaat naar vluchtelingen ondersteuning. Werken alleen maar vrijwilligers. Voor de deur gratis parkeren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Leuk kringloopwinkeltje van alle markten thuis. Wel wat rommelig maar aan de andere kant niet duur, met parkeergelegenheid voor de auto en vriendelijk personeel. Voor het goede doel.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter