Goesting kringloop

Ontdek duurzame schatten in Goes bij Goesting Kringloop – kleding, meubels, boeken en meer. Jouw unieke, inclusieve tweedehandswinkelervaring!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Goesting Kringloop: Jouw Duurzame Schatkamer in Goes

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring in Goes? Breng dan een bezoek aan Goesting Kringloop! Als één van de zes kringloopwinkels in deze gezellige stad, biedt Goesting Kringloop jou een duurzame schatkamer vol tweedehandsspullen. Met een enthousiaste vrouwelijke ondernemer aan het roer, is deze winkel niet alleen een plek om te winkelen, maar ook een community die waarde hecht aan diversiteit en inclusiviteit.

Wat kun je naar de kringloop brengen?

Bij Goesting Kringloop kun je terecht met allerlei spullen die je niet meer nodig hebt. Denk aan kleding, boeken, meubels, elektronica en nog veel meer! Door jouw spullen een tweede leven te geven, draag je actief bij aan een beter klimaat. Breng je items naar de winkel en maak er iemand anders blij mee!

Waar moet je op letten bij de kringloop?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om je ogen open te houden voor verborgen schatten. Soms kun je unieke vintage kledingstukken vinden of bijzondere decoratieve items scoren voor een fractie van de prijs. Let ook op de kwaliteit van de spullen die je koopt. Hoewel de meeste items in goede staat verkeren, is het altijd verstandig ze even te controleren voordat je tot aankoop overgaat. Op die manier kun je thuis nog meer genieten van je aankoop.

Hoe werkt de kringloop?

Bij Goesting Kringloop werken ze met een leuke klantenkaart waarop je punten kunt sparen bij elke aankoop. Deze punten kun je vervolgens inwisselen voor mooie kortingen op je volgende aankoop. Een geweldige manier om nóg voordeliger te winkelen! Daarnaast biedt de winkel ook een buitenafhaalservice voor het geval je grote aankopen hebt gedaan en geen manier hebt om ze zelf mee te nemen. Zo kun je zonder zorgen je nieuw verworven schatten mee naar huis nemen.

Handige informatie

Goesting Kringloop is gelegen aan de Kreukelmarkt 16, 4461 HW in Goes. Voor de exacte openingstijden kun je terecht op de website van de winkel. Daarnaast is de winkel rolstoeltoegankelijk en is er een contactloos mobiel betalingssysteem beschikbaar. Goesting Kringloop staat bekend als een LGBTQ+ vriendelijke winkel die een inclusieve omgeving biedt voor iedereen.

Ontdek de schatten van Goesting Kringloop

Duik in de wereld van duurzame mode, vintage meubels en verrassende accessoires bij Goesting Kringloop. Breng een bezoek aan deze gezellige kringloopwinkel in het hart van Goes en laat je verrassen door het diverse assortiment. Vergeet niet om je eigen spullen in te leveren en zo bij te dragen aan een circulaire economie. Een bezoek aan Goesting Kringloop is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de avontuurlijke shoppers die op zoek zijn naar unieke vondsten!

Laat hieronder een review achter