Kringloopwinkel ATC ‘Scheldestromen’

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Kringloop Noppes in Kapelle – boeken, meubels, kleding en meer tegen geweldige prijzen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-12:00
Dinsdag09:00-12:00
Woensdag09:00-12:00
Donderdag09:00-12:00
Vrijdag09:00-12:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke spullen.goede kwaliteit”

Fred van Beek

Meer reviews lezen…

Over Kringloop Noppes in Kapelle

Bij ATC ‘Scheldestromen’ in Kapelle is er een leuke kringloopwinkel genaamd Kringloop Noppes te vinden. Deze winkel biedt een ruime selectie tweedehands spullen aan waar je heerlijk tussen kunt snuffelen. Of je nu op zoek bent naar oude boeken, glaswerk, meubels of zelfs een traporgel, hier vind je het allemaal.

Wat kan je brengen naar Kringloop Noppes?

Als je zelf spullen hebt die je niet meer nodig hebt en iemand anders er blij mee wilt maken, dan kan Kringloop Noppes deze spullen bij je thuis ophalen. Voor meer informatie of het maken van een ophaalafspraak kun je contact opnemen met de winkel. Zo maak je niet alleen iemand anders blij, maar draag je ook bij aan een duurzame manier van consumeren.

Waar moet je op letten bij Kringloop Noppes?

Bij Kringloop Noppes is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de tweedehands spullen te letten. Omdat de spullen al eerder gebruikt zijn, is het mogelijk dat ze wat slijtage of beschadigingen vertonen. Het is daarom handig om de spullen goed te inspecteren voordat je ze aanschaft. Je kunt ook altijd vragen naar de staat van een product, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Hoe werkt Kringloop Noppes?

Kringloop Noppes biedt een breed scala aan producten aan, waaronder boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het assortiment is dus zeer divers, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is. Door tweedehands spullen te kopen bij Kringloop Noppes draag je bij aan een duurzame manier van winkelen.

Unieke diensten en faciliteiten

Een unieke service die Kringloop Noppes biedt, is de ophaalservice. Heb je zelf spullen die je niet meer wilt houden, dan kunnen zij deze bij je thuis ophalen. Dit is niet alleen handig, maar ook milieuvriendelijk, omdat de spullen een tweede leven krijgen in plaats van weggegooid te worden. Voor meer informatie over deze ophaalservice kun je contact opnemen met de winkel.

Voor meer informatie en updates over Kringloop Noppes in Kapelle, kun je een kijkje nemen op hun Facebook pagina. Je kunt ook meer kringloopwinkels in Zeeland ontdekken via de https://www.kringloop-info.nl website en specifiek voor Kapelle op https://www.kringloop-info.nl/kapelle/.

Met een gemiddelde beoordeling van 3.0/5 sterren, is Kringloop Noppes een winkel die zeker een bezoek waard is voor liefhebbers van tweedehands spullen. Bezoek deze kringloopwinkel in Kapelle en ontdek de schatten die hier te vinden zijn!

2 gedachten over “Kringloopwinkel ATC ‘Scheldestromen’”

Laat hieronder een review achter