Kringloopwinkel Sint Hubert

Ontdek verborgen schatten bij Kringloop Sint Hubert – kleding, schoenen, meubels en meer in een charmant, landelijk dorp.

Adres & contact

  • kringloop Sint Hubert
    Pastoor Jacobsstraat 2c, 5454 GN Sint Hubert
  • Website: het-kleine-eert.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Sint Hubert: Een Uniek Dorp met een Geweldige Kringloopwinkel

Sint Hubert is een idyllisch dorp gelegen in het Land van Cuijk met ongeveer 1.435 inwoners. Dit landelijk agrarisch gebied staat bekend om zijn prachtige natuur en historische bezienswaardigheden. Een van de juweeltjes van Sint Hubert is de Kringloopwinkel, gevestigd aan de Pastoor Jacobsstraat 2c, 5454 GN Sint Hubert. Deze winkel biedt een schat aan tweedehands items en is echt een bezoek waard.

Wat kun je brengen naar de Kringloopwinkel?

Bij Sint Hubert’s Kringloopwinkel kun je allerlei spullen in goede staat brengen die je niet langer nodig hebt. Dit omvat kleding, schoenen, meubels, speelgoed, boeken en nog veel meer. Door je spullen naar de Kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij de Kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van de Kringloopwinkel in Sint Hubert is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Er worden dagelijks nieuwe items toegevoegd, dus het is altijd de moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen. Let op unieke kledingstukken, antiek, meubels en andere items die je huis kunnen verfraaien. Vergeet ook niet om de kortingsrekken te controleren voor geweldige deals en koopjes.

Hoe werkt de Kringloopwinkel?

Bij Sint Hubert’s Kringloopwinkel hebben ze een efficiĆ«nt systeem dat ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. De winkel is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Je kunt op deze dagen langskomen en op je gemak de diverse afdelingen verkennen. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

De Kringloopwinkel in Sint Hubert biedt niet alleen een geweldige selectie aan tweedehands items, maar ook een aantal unieke programma’s en diensten. Zo hebben ze bijvoorbeeld een loyaliteitsprogramma waarbij je punten kunt verdienen bij elke aankoop die je kunt inwisselen voor speciale kortingen. Daarnaast organiseren ze regelmatig speciale evenementen, zoals vintage markten en workshops over upcycling.

Voor meer informatie over Sint Hubert’s Kringloopwinkel en andere kringloopwinkels in de regio Noord-Brabant, kun je een kijkje nemen op onze website. Het is een geweldige plek om te winkelen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld. Breng een bezoek aan Sint Hubert’s Kringloopwinkel en ontdek de verborgen schatten die deze unieke winkel te bieden heeft.

Laat hieronder een review achter