Kringloopwinkel De Tierelantijn in Grave

Ontdek unieke vondsten bij De Tierelantijn in Grave, 4.4/5 sterren kringloopwinkel en steun tegelijkertijd lokale armoedebestrijding.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag11:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Leuke tweedehands winkel en lieve mensen, alleen een beetje klein waardoor het nogal vol staat.”

Tara Dijkman

“Great rummage shop! Good price , friendly staff! And for a good cause too! RECOMMENDED!”

Red D

“Een echt knusse kringloop in het oude stadshart van Grave!”

pim verbeeten

Meer reviews lezen…

De Tierelantijn: Dé Kringloopwinkel in Grave

De Tierelantijn, gevestigd aan de Rogstraat 30 in Grave, is meer dan zomaar een kringloopwinkel. Dit mooie pand is het thuis van Stichting Grave Helpt, waar een groep vrijwilligers zich inzet voor mensen die in armoede leven. Naast het bieden van hulp zijn zij ook een Second Chance Store, omdat zij geloven in duurzaamheid en het geven van een tweede kans aan zowel mensen als spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, heeft De Tierelantijn een uitstekende reputatie in Grave en omstreken[^1^].

Wat kun je brengen?

Bij De Tierelantijn kun je terecht met diverse spullen. Denk hierbij aan kleding, huishoudelijke apparaten, muziek, speelgoed, gereedschappen, boeken, huis- en inrichting, meubels, brocante, computers, planten en vintage. Door tweedehands spullen te kopen of doneren, draag je direct bij aan een duurzamere samenleving. Het assortiment van De Tierelantijn is dan ook zeer divers en biedt voor ieder wat wils[^2^].

Waar moet je op letten?

Bij De Tierelantijn vind je een uitgebreid aanbod aan mooie en bijzondere spullen. Het is altijd verstandig om goed te letten op de staat van de producten die je wilt kopen. Controleer bij elektronische apparaten of ze goed functioneren en vraag eventueel naar garantie. Daarnaast is het handig om goed te kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding, zodat je altijd een goede deal kunt krijgen. Met een bezoek aan De Tierelantijn kun je unieke items scoren en tegelijkertijd bijdragen aan het goede doel[^2^].

Hoe werkt De Tierelantijn?

Het concept van De Tierelantijn draait om het inzamelen en verkopen van tweedehands spullen. Als je spullen wilt doneren, kun je tijdens de openingstijden bij de winkel terecht voor de inname. Op deze manier draag je direct bij aan het helpen van mensen die in armoede leven. Daarnaast kun je natuurlijk zelf een kijkje nemen in de winkel en ontdekken welke schatten er op jou liggen te wachten. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, wordt De Tierelantijn alom gewaardeerd door haar bezoekers[^1^].

Unieke Programma’s, Kortingen en Diensten

De Tierelantijn biedt ook enkele unieke programma’s, kortingen en andere diensten aan. Zo is er de mogelijkheid tot online shoppen via Marktplaats. Hier kun je altijd terecht voor het bekijken en kopen van interessante spullen. Daarnaast biedt De Tierelantijn ook de dienst van inname van goederen aan. Hierdoor kun je altijd gemakkelijk en eenvoudig je spullen doneren aan het goede doel. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste updates over De Tierelantijn? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook en krijg het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via social media[^3^].

Met De Tierelantijn heb je niet alleen de mogelijkheid om unieke tweedehands items te scoren, maar draag je ook bij aan het helpen van mensen in armoede. Breng een bezoek aan deze bijzondere kringloopwinkel in Grave en ontdek alle schatten die hier op jou liggen te wachten.

Kringloopwinkels in Grave

[^1^]: De Tierelantijn – Kringloop Grave. (n.d.). Retrieved from https://www.kringloop-info.nl/noord-brabant/grave/ [^2^]: De Tierelantijn – Kringloop Grave. (n.d.). Retrieved from https://www.kringloop-info.nl/noord-brabant/grave/ [^3^]: De Tierelantijn op Facebook. (n.d.). Retrieved from https://m.facebook.com/TierelantijnGrave/

14 gedachten over “Kringloopwinkel De Tierelantijn in Grave”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De Tierelantijn. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met De Tierelantijn. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel De Tierelantijn. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel De Tierelantijn. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Ik heb dezelfde ervaring als andere schrijver hier: Er stond aangegeven dat de winkel open zou zijn, maar ik stond voor een gesloten deur.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter