Kringloopwinkel Zusseschuur in Zeeland

Ontdek duurzame schatten bij Zusseschuur – boeken, meubels, speelgoed en meer in Zeeland. Hoge beoordelingen, geliefd bij locals!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag11:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“ben voor de eerste keer hier geweest leuke zaak je kunt hier van alles vinden staat lekker vol en de prijzen zijn prima je bent zo een uur verder vriendelijke dames een nog een kop koffie toe als ik weer in de buurt ben kom ik zeker weer”

Sjaak Kleijn

“Leuke grote kringloop met veel gevarieerde spullen.”

Maker Mill

“Gezellig en erg vriendelijk personeel.”

Thijs Cornelissen

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij ZusseSchuur: Een kringloopwinkel in Zeeland

ZusseSchuur is een bekende kringloopwinkel in Zeeland, gelegen aan Graspeel 52, 5411 LD Zeeland. Als je op zoek bent naar een duurzame winkelervaring, dan is deze winkel zeker een bezoek waard. Met een gemiddelde beoordeling van 4.8/5 sterren, is ZusseSchuur geliefd bij de lokale gemeenschap.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Een van de goede dingen aan ZusseSchuur is dat je verschillende items kunt doneren. Als je oude boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, speelgoed of vintage artikelen hebt die je niet meer nodig hebt, kan je deze aan de kringloopwinkel schenken. Het doneren van tweedehands artikelen is een duurzame manier om afval te verminderen en andere mensen blij te maken met spullen die anders misschien verloren zouden gaan.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van ZusseSchuur is het belangrijk om op kwaliteit en prijs te letten. Hoewel tweedehands artikelen vaak zeer betaalbaar zijn, is het toch verstandig om te controleren of de items in goede staat verkeren voordat je ze koopt. Neem de tijd om te kijken naar de kleding, meubels of andere spullen die je interesseren en controleer op eventuele gebreken.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Het concept van een kringloopwinkel is eenvoudig en effectief. Mensen brengen hun ongewenste spullen naar de winkel, zoals boeken, meubels en speelgoed. De winkel sorteert en categoriseert deze items en verkoopt ze vervolgens tegen redelijke prijzen aan klanten. Door tweedehands artikelen te kopen bij ZusseSchuur, draag je bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

ZusseSchuur biedt verschillende unieke programma’s en services aan. De winkel heeft een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats, waardoor het gemakkelijk is voor mensen met beperkte mobiliteit om de winkel te bezoeken. Daarnaast organiseert ZusseSchuur regelmatig speciale kortingsacties en evenementen, waardoor je nog meer kunt besparen op je aankopen. Vergeet niet om de winkel te volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws en acties.

Bezoek ZusseSchuur in Zeeland voor een unieke en duurzame winkelervaring. Door tweedehands artikelen te kopen bij deze kringloopwinkel draag je niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar ondersteun je ook de lokale gemeenschap. Bekijk de openingstijden van ZusseSchuur op hun website en plan snel je bezoek!

9 gedachten over “Kringloopwinkel Zusseschuur in Zeeland”

 1. ★★★★★

  ben voor de eerste keer hier geweest leuke zaak je kunt hier van alles vinden staat lekker vol en de prijzen zijn prima je bent zo een uur verder vriendelijke dames een nog een kop koffie toe als ik weer in de buurt ben kom ik zeker weer

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Zusseschuur. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Zusseschuur. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter