Kringloopwinkel Gemini in Boekel

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Gemini Kringloop in Boekel: boeken, vintage, meubels en meer met top beoordelingen. Bezoek ons!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Inname goederen is op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Nieuwe kringloop die al eenpaarmaandenbestaatmaar nog niet zolang op Maps te vinden is. Kwaliteit is redelijk van de artikelen en prijzen zijn ook redelijk. Artikelen hebben kleur stickers en deze corresponderen met de prijs. Ruim opgezet. Vriendelijk personeel. Aan een doorgaande weg en voldoende parkeerplaatsen op het terrein zelf.”

Jorita Schosswald

“Grote kringloop, veel huishoudelijk en meubels boven. Wel hoge prijzen, vooral voor ouderwetse decoratie. Aangepaste openingstijden in de zomer (foto). Genoeg parkeerplaatsen bij de ingang.”

Marlies Dinnissen

Meer reviews lezen…

Ontdek de Schatten van Gemini, dé Kringloopwinkel in Boekel

Gemini is een bijzondere kringloopwinkel gevestigd in Boekel. Deze unieke winkel is gelegen aan de Volkelseweg 38, 5427 RB Boekel en biedt een uitgebreid assortiment aan prachtige tweedehands en nieuwe spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.7/5 sterren, kun je erop vertrouwen dat Gemini een geweldige winkelervaring biedt.


Wat kun je brengen naar Kringloop Gemini?


Bij Gemini kun je terecht met een breed scala aan goederen. Of je nu boeken, brocante, fietsen, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed of vintage items hebt, Gemini neemt het graag van je over. Het inleveren van spullen is niet alleen handig, maar ook nog eens duurzaam!


Waar moet je op letten bij Kringloop Gemini?


Bij het bezoeken van Gemini is er een aantal zaken waar je op kunt letten. Gemini biedt een rolstoeltoegankelijke ingang, dus iedereen kan gemakkelijk de winkel betreden. Bovendien is de tweede verdieping bereikbaar met een lift. Daarnaast kun je genieten van een heerlijk kopje koffie in de koffiecorner en gebruikmaken van het publiekstoilet. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het parkeren, want Gemini beschikt over een gratis parkeerplaats op eigen terrein. Mocht je geen eigen vervoer hebben, dan is de bushalte voor het openbaar vervoer praktisch voor de deur.


Hoe werkt Kringloop Gemini?


Bij Gemini wordt een bezoek aan de winkel mogelijk gemaakt. Het assortiment is verdeeld over twee verdiepingen en bevat een breed scala aan krachtige tweedehands spullen. Naast het tweedehands assortiment vind je hier ook nieuwe, vintage, art nouveau, old school en klassieke meubels. Ook witgoed, kleding en gereedschap behoren tot het aanbod. De medewerkers van Gemini zorgen ervoor dat de winkel altijd netjes en overzichtelijk is.


Gemini biedt ook diverse unieke programma’s en faciliteiten. Zo is de winkel bereikbaar per OV en kun je betalen met PIN. Voor het gemak van de klanten is er een bezorgservice beschikbaar. Heb je spullen die je wilt doneren? Gemini maakt het gemakkelijk met hun inname service. Daarnaast kun je genieten van een heerlijk kopje koffie in de koffiehoek. Heb je geen mogelijkheid om je aankopen zelf mee te nemen? Geen probleem, Gemini biedt ook een ophaalservice aan. Voor degenen die met eigen vervoer komen, is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. De winkel is rolstoelvriendelijk en beschikt over toiletten.


Ontdek de schatten van Gemini, dé kringloopwinkel in Boekel! Voor meer informatie en updates kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van Gemini. Of neem een kijkje op de website van Kringloop Info Noord-Brabant voor meer informatie over kringloopwinkels in Boekel.

3 gedachten over “Kringloopwinkel Gemini in Boekel”

  1. ★★★★☆

    Grote kringloop, veel huishoudelijk en meubels boven. Wel hoge prijzen, vooral voor ouderwetse decoratie. Aangepaste openingstijden in de zomer (foto). Genoeg parkeerplaatsen bij de ingang.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter