Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Goes e.o.

Ontdek betaalbare tweedehands schatten bij Terre des Hommes Goes – duurzaam winkelen van kleding tot speelgoed in Zeeland.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:45
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Nette winkel. Schone kleding. Niet groot maar wel goede spullen”

jan zwart

“Aardig personeel en overzichtelijke winkel”

Evelien Kasper-Palland

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes winkel Goes e.o.: Duurzaam winkelen in Goes

Terre des Hommes winkel Goes e.o. is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Goes, Zeeland. Met een gemiddelde waardering van 3.9/5 sterren, is deze winkel een geweldige plek om tweedehandsartikelen te shoppen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, en biedt een scala aan bijzondere items.

Wat kun je brengen naar Terre des Hommes winkel Goes e.o.?

Als je spullen hebt die je niet langer nodig hebt, is Terre des Hommes winkel Goes e.o. de ideale plek om ze een nieuw leven te geven. Ze nemen graag boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed aan. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan duurzaam winkelen en steun je tegelijkertijd het goede doel.

Waar moet je op letten bij Terre des Hommes winkel Goes e.o.?

Hoewel Terre des Hommes winkel Goes e.o. een geweldige plek is om unieke items te vinden, is het altijd goed om op bepaalde zaken te letten. Controleer bijvoorbeeld de kledingstukken op eventuele gebreken of slijtage. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken of huishoudelijke apparaten goed werken voordat je ze aanschaft. Het personeel van Terre des Hommes winkel Goes e.o. is echter altijd bereid om je te helpen en vragen te beantwoorden.

Hoe werkt Terre des Hommes winkel Goes e.o.?

Terre des Hommes winkel Goes e.o. werkt volgens het principe van donaties en hergebruik. Als je spullen doneert, worden deze gecontroleerd, gereinigd en vervolgens verkocht in de winkel. De opbrengst van de verkochte spullen gaat naar projecten van Terre des Hommes Nederland. Hiermee helpt de organisatie kinderen die slachtoffer zijn van uitbuiting.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Terre des Hommes winkel Goes e.o. biedt verschillende unieke programma’s en services aan. Een van de opvallende aspecten is hun inname van goederen. Je kunt je oude spullen inleveren bij de winkel, waardoor je niet alleen bijdraagt aan duurzaam winkelen, maar ook aan het goede doel. Daarnaast organiseert Terre des Hommes Nederland diverse evenementen en kortingsacties, waarbij je kunt profiteren van nog voordeligere prijzen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Terre des Hommes winkel Goes e.o.? Volg hun Facebook en Instagram pagina’s. Je kunt ook hun LinkedIn en Twitter accounts volgen, evenals hun YouTube kanaal.

Ben je op zoek naar andere kringloopwinkels in Goes? Neem dan een kijkje op Kringloop.local/zeeland/ voor een compleet overzicht.

Klaar voor duurzaam winkelen bij Terre des Hommes winkel Goes e.o.

Terre des Hommes winkel Goes e.o. biedt een geweldige selectie van tweedehandsartikelen, van boeken en kleding tot huishoudelijke apparaten en speelgoed. Bezoek deze kringloopwinkel en ontdek unieke schatten die je nergens anders zult vinden. Profiteer van de services en kortingen die worden aangeboden en draag bij aan een duurzame en rechtvaardige samenleving!

9 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Goes e.o.”

 1. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Terre des Hommes winkel Goes e.o.. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan Terre des Hommes winkel Goes e.o.. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Goes e.o.. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Onaardig personeel. Een goedenmiddag kan er nog niet eens is vanaf. Als je een prijs vab een product vraagt krijg je een boze blik toegeworpen. Voorderest nette winkel. Wel erg klein.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Terre des Hommes winkel Goes e.o.. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Goes e.o.. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter