Rebo Kringloop in Baarn

Ontdek schatten bij Rebo Kringloop Baarn – antiek, vintage kleding, meubels, boeken, elektronica. Duurzaam shoppen met een topbeoordeling!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kringloop! Weten wel de prijs..”

Crissy Bons

Meer reviews lezen…

Rebo Kringloop: Dé Kringloopwinkel in Baarn

Rebo Kringloop is een populaire kringloopwinkel gevestigd in de gezellige Schilderswijk te Baarn. Met een ruim assortiment aan antiek en tweedehands goederen, biedt Rebo Kringloop een ware schat aan unieke en betaalbare spullen. Of je nu op zoek bent naar vintage kleding, meubels, boeken of elektronica, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Met een gemiddelde beoordeling van 3.7/5 sterren, is Rebo Kringloop een geliefde plek voor koopjesjagers en liefhebbers van duurzaam winkelen.

Wat kun je brengen naar Rebo Kringloop?

Een van de meest gestelde vragen over kringloopwinkels is wat je allemaal kunt brengen. Bij Rebo Kringloop kun je diverse items inleveren, zoals kleding, schoenen, speelgoed, boeken, meubels, elektronica en nog veel meer. Door je spullen te doneren aan Rebo Kringloop, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving. Voor grote meubelstukken en zwaardere items biedt Rebo Kringloop zelfs een handige ophaalservice aan. Zo wordt het proces van hergebruik en recycling nog makkelijker voor jou!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Rebo Kringloop?

Als je gaat winkelen bij Rebo Kringloop, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Hoewel de meeste items van goede kwaliteit zijn, is het altijd verstandig om te controleren of alles in goede staat verkeert. Controleer bijvoorbeeld de kleding op eventuele vlekken of beschadigingen en test elektronica om er zeker van te zijn dat deze goed werkt. Bij twijfel kun je altijd een medewerker om advies vragen. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig een bezoekje te brengen aan Rebo Kringloop, omdat het assortiment continu verandert. Er liggen altijd weer nieuwe schatten te wachten!

Hoe werkt Rebo Kringloop?

Rebo Kringloop is een non-profitorganisatie die zich inzet voor een circulaire economie. Als kringloopwinkel accepteert Rebo Kringloop donaties van particulieren en bedrijven. Deze donaties worden vervolgens gesorteerd, gerepareerd indien nodig en daarna in de winkel te koop aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor diverse maatschappelijke programma’s en projecten die bijdragen aan een betere samenleving. Met jouw aankoop bij Rebo Kringloop steun je dus niet alleen het milieu, maar ook lokale initiatieven die zich inzetten voor een duurzame toekomst.

Naast de reguliere verkoop biedt Rebo Kringloop ook speciale kortingen en programma’s aan, zoals kortingsdagen voor studenten en senioren. Houd hun website (Rebo Kringloop) en sociale mediakanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Maak een uitstapje naar Rebo Kringloop in Baarn voor een unieke winkelervaring en een kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Hier vind je niet alleen geweldige koopjes, maar ook een gemeenschap die zich inzet voor een betere toekomst. Happy thrift shopping!

606 gedachten over “Rebo Kringloop in Baarn”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Rebo . Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Rebo . Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Nice cycle. Much variation. Different prices… sometimes a bargain, sometimes a bit too expensive, but generally fine. You can get coffee (coin machine) but not really drinkable. Friendly staff.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Vreemd onaardig personeel! de kassamedewerker heeft een extra ding op mijn factor gezet waarmee ik het niet heb gekocht (kost14,50 euro). Ik ben teruggegaan naar de kassamedewerker nadat ik heb de factor opgemerkt en zij zei dat We niets voor je kunnen doen omdat je de deur uitgaat en dat was gedurende een minuut om de bon te controleren. De bon is nutteloos! Dit is belachelijk en oneerlijk!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Oeehhhh hoog segment kleding nu te koop voor absurde prijzen?! Ik snap wel dat je hele dure merken iets hoger mag prijzen maar pls laat wat betere en duurzame merken ook gewoon in de winkel voor normale prijzen hangen, dat is dan leuk aan het kringlopen, toch? Ik wil geen Zeeman tshirt voor hetzelfde prijs als bij de Zeeman winkels zelf :) Andere spullen zijn dan oke geprijsd. Personeel ook vriendelijk.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Veel keus. Meer een winkel voor mijn vrouw dan voor mij. Alhoewel…net De Camino gekocht voor 2,50!:) En een leuk schoenenkastje op de kop getikt voor 2 tientjes:)

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter