Kringloopwinkel Piblw-Reintegratie in Terneuzen

Ontdek unieke vondsten bij Piblw-Reïntegratie Kringloop in Terneuzen – jouw bestemming voor kleding, meubels, elektronica en meer!

Adres & contact

  • kringloop Piblw-Reintegratie
    Arsenaalstraat, Noordstraat 4B, 4531 CZ Terneuzen
  • Telefoonnummer: 0115 610 905
  • Website: piblw.nl

Openingstijden

Maandag09:30-16:30
Dinsdag09:30-16:30
Woensdag09:30-16:30
Donderdag09:30-16:30
Vrijdag09:30-16:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Piblw-Reïntegratie: De Plek voor Kringloopwinkelen in Terneuzen

Piblw-Reïntegratie is een re-integratiebedrijf in Terneuzen dat gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen bij (re-)integratie en inburgering. Wat veel mensen echter niet weten, is dat ze ook een geweldige kringloopwinkel hebben! In dit artikel beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over deze kringloopwinkel en delen we unieke programma’s, kortingen en andere diensten die ze aanbieden.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Piblw-Reïntegratie kun je een breed scala aan spullen brengen. Van kleding tot meubels en van elektronica tot boeken, alles is welkom. Door je gebruikte items te doneren, geef je ze een tweede leven en help je tegelijkertijd mensen die ondersteuning nodig hebben bij hun (re-)integratie. Een waardevolle manier om bij te dragen aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in de kringloopwinkel is het belangrijk om een kritisch oog te hebben. Hoewel de meeste items in goede staat zijn, is het altijd verstandig om te controleren op eventuele beschadigingen of defecten. Wees ook op zoek naar unieke vondsten en vintage items die je nergens anders kunt vinden. Het leuke van kringloopwinkels is dat je nooit weet wat je zult tegenkomen!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

De kringloopwinkel van Piblw-Reïntegratie heeft ruime openingstijden van maandag tot en met vrijdag, van 09:30 tot 16:30 uur. Houd er rekening mee dat de winkel alleen contant geld accepteert. Ze bieden ook een bezorgservice, dus als je grote items hebt gekocht maar geen manier hebt om ze mee naar huis te nemen, is dat geen probleem. De medewerkers van Piblw-Reïntegratie helpen je graag met het regelen van de bezorging.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Piblw-Reïntegratie biedt niet alleen een geweldige kringloopwinkel, maar ook unieke programma’s en diensten. Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen bij (re-)integratie en inburgering, en hebben een uitstekend trackrecord op dit gebied. Daarnaast werken ze samen met verschillende doelgroepen, zoals inburgeraars, taalbehoeftigen, werklozen en arbeidsongeschikten.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Piblw-Reïntegratie? Volg ze dan op Facebook en bekijk hun bedrijfsprofiel op LinkedIn.

Breng een bezoek aan de kringloopwinkel van Piblw-Reïntegratie in Terneuzen en ontdek zelf de schatten die je er kunt vinden. Met een ruim assortiment aan spullen en een grote diversiteit aan unieke items, is deze kringloopwinkel een must-visit voor iedereen die van duurzaam winkelen houdt.

Keywords: Kringloop Terneuzen, Kringloopwinkel Terneuzen

1 gedachte over “Kringloopwinkel Piblw-Reintegratie in Terneuzen”

  1. ★★★★☆

    goedendag. graag een vraag of jullie mijn bankstel op zouden kunnen komen halen.wit lederen bankstel een 3 zits en 2 feauteuils ziet er mooi uit er is niets aan.collega van jullie heeft er foto s van. weet niet hoe die meneer heet maar woont in de ferlemanstraat.vriendelijke groet cocky wieland.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter