Kringloopwinkel Zeeuwse Gronden in Terneuzen

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloopwinkel Zeeuwse Gronden in Terneuzen – tweedehands cadeaus, boeken, kleding en meer. Geef spullen een nieuw leven!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-12:15
Woensdag10:00-12:15
Donderdag10:00-12:15
Vrijdag10:00-12:15
Zaterdag10:00-12:15
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Kleine, maar gezellige winkel in het volle hart van het centrum. Vriendelijke verwelkoming. Vooral kleinere spullen en ook bovenverdieping enkel via de trap bereikbaar”

VACAS VLaanderen

“Hele leuke plek om te komen! Je hebt een schoon gevoel als je binnenkomt. Heel vriendelijk en mooie spullen! Zeker een aanrader”

tummetje

“Overvriendelijk personeel en altijd iets te scoren.”

anneke beaufort

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Zeeuwse Gronden: Dé plek voor duurzaam tweedehands winkelen in Terneuzen

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Zeeuwse Gronden?

Ben je op zoek naar een plek om je oude spullen een tweede leven te geven? Dan ben je bij Kringloopwinkel Zeeuwse Gronden in Terneuzen aan het juiste adres! Je kunt hier onder andere cadeauartikelen, boeken, dvd’s, kleding, servies en speelgoed brengen. Het is geweldig om te weten dat het doneren van je tweedehands spullen een duurzame keuze is. Door een bezoek te brengen aan deze kringloopwinkel, draag je bij aan een groenere en milieuvriendelijkere samenleving.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Zeeuwse Gronden?

Bij Kringloopwinkel Zeeuwse Gronden is er een breed scala aan items te vinden. Het assortiment bestaat onder andere uit boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding en nog veel meer. Het is een waar walhalla voor koopjesjagers en mensen die van vintage of unieke items houden. Let goed op de kwaliteit en conditie van de producten die je wilt kopen, aangezien ze tweedehands zijn. Maar wees gerust, de winkel zorgt ervoor dat alle items die te koop worden aangeboden in goede staat verkeren.

Hoe werkt Kringloopwinkel Zeeuwse Gronden precies?

Bij Kringloopwinkel Zeeuwse Gronden in Terneuzen is winkelen altijd mogelijk. Ze zijn open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 12:15 uur. Op maandag en zondag is de winkel gesloten. Voor rolstoelgebruikers is er een toegankelijke parkeerplaats beschikbaar. Daarnaast is de winkel bereikbaar per openbaar vervoer.

Naast de reguliere verkoop biedt Kringloopwinkel Zeeuwse Gronden ook unieke programma’s en kortingen aan. Mis geen enkele update van deze kringloopwinkel en volg ze op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Kom naar Kringloopwinkel Zeeuwse Gronden in Terneuzen

Kringloopwinkel Zeeuwse Gronden is dé ultieme bestemming voor mensen die op zoek zijn naar duurzame en unieke tweedehands items in Terneuzen. Met een gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren weet je dat je kunt rekenen op kwaliteit en service. Vergeet niet om je oude spullen een nieuw leven te geven door ze te doneren aan deze geweldige kringloopwinkel. Bezoek Zeeuwse Gronden en maak deel uit van de groene revolutie door duurzaam tweedehands te winkelen!

Adres: Noordstraat 15, 4531 GA Terneuzen Openingstijden: – Maandag: Gesloten – Dinsdag: 10:00-12:15 – Woensdag: 10:00-12:15 – Donderdag: 10:00-12:15 – Vrijdag: 10:00-12:15 – Zaterdag: 10:00-12:15 – Zondag: Gesloten

3 gedachten over “Kringloopwinkel Zeeuwse Gronden in Terneuzen”

  1. ★★★★★

    Hele leuke plek om te komen! Je hebt een schoon gevoel als je binnenkomt. Heel vriendelijk en mooie spullen! Zeker een aanrader

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Kleine, maar gezellige winkel in het volle hart van het centrum. Vriendelijke verwelkoming. Vooral kleinere spullen en ook bovenverdieping enkel via de trap bereikbaar

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter