Kringloopwinkel OntmoetKRing PG Terneuzen

Ontdek betaalbare tweedehands meubels, gereedschap en meer bij OntmoetKRing PG Terneuzen – uw kringloopwinkel in Zeeland.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:30-15:30
Woensdag10:00-16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ruim aanbod van kasten, meubels, bedden en witgoed”

Mattymeijer

Meer reviews lezen…

OntmoetKRing PG Terneuzen: De Plek voor Tweedehands Meubels en Meer

OntmoetKRing PG Terneuzen, gevestigd aan de Polenweg 16D en Axelsestraat 86 in Terneuzen, is een populaire kringloopwinkel in de regio Zeeland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, biedt deze winkel een uitgebreid assortiment aan tweedehands spullen voor in huis. Of je nu op zoek bent naar meubels, gereedschappen, vintage items of fietsen, je zult bij OntmoetKRing PG Terneuzen zeker iets van je gading vinden.

Wat kun je brengen naar OntmoetKRing PG Terneuzen?

Als je thuis spullen hebt liggen die je niet meer gebruikt, kun je deze gerust meenemen naar OntmoetKRing PG Terneuzen. Ze nemen graag huis- en inrichting, meubels, gereedschappen, brocante en fietsen aan. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving en steun je de plaatselijke kerk.

Waar moet je op letten bij OntmoetKRing PG Terneuzen?

Bij het bezoeken van OntmoetKRing PG Terneuzen zijn er enkele zaken waar je op moet letten. Allereerst zijn de openingstijden, die variëren van dinsdagmiddag tot zaterdagochtend. De winkel is rolstoeltoegankelijk, dus iedereen is welkom. Daarnaast is het goed om te weten welke producten je kunt vinden. Ze hebben een divers aanbod, maar let op, ze verkopen geen antiek, boeken, computers, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek, planten en speelgoed.

Hoe werkt OntmoetKRing PG Terneuzen?

Bij OntmoetKRing PG Terneuzen kun je niet alleen tweedehands spullen kopen, maar ook gebruik maken van verschillende diensten en faciliteiten. Zo accepteren ze betalingen met PIN, kun je goederen inleveren én maken ze gebruik van een ophaalservice. Dit maakt het voor de bezoekers extra gemakkelijk om van hun ongewenste spullen af te komen of om juist iets nieuws te scoren.

Unieke Programma’s, Kortingen en Andere Services

OntmoetKRing PG Terneuzen is onderdeel van de Protestantse Gemeente Terneuzen en heeft naast de kringloopwinkel nog andere filialen in Nederland. Op elke eerste zaterdag van de maand en op woensdag organiseren ze een rommelmarkt aan de Polenweg in Terneuzen. Hier vind je voornamelijk tweedehands meubels, die tegen aantrekkelijke prijzen worden aangeboden.

Naast de rommelmarkt hebben ze nog meer te bieden. Zo hebben ze een actief Facebookpagina waar je op de hoogte kunt blijven van nieuwe aanwinsten en speciale kortingen. Bovendien wordt de opbrengst van de verkopen van de meubels gebruikt om de kerk te ondersteunen.

Wil je graag duurzaam shoppen en ben je op zoek naar tweedehands meubels en andere interessante items? Breng dan zeker een bezoek aan OntmoetKRing PG Terneuzen en ontdek het uitgebreide assortiment. Laat je verrassen door de unieke programma’s, kortingen en andere services die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

Voor meer informatie over OntmoetKRing PG Terneuzen, bezoek de Facebookpagina of ga naar https://www.kringloop-info.nl/zeeland/terneuzen voor andere kringloopwinkels in Terneuzen.

3 gedachten over “Kringloopwinkel OntmoetKRing PG Terneuzen”

  1. ★★★★☆

    Een top ervaring met OntmoetKRing PG Terneuzen. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter