Kringloop Terneuzen

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloop Terneuzen – meubels, kleding, elektronica, boeken. Draag bij aan duurzaamheid en circulaire economie.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

In het kort:

“.q .”

Gunter Czybulinaki

Meer reviews lezen…

Kringloop Terneuzen: Een Duurzaam Winkelen Ervaring in Terneuzen

Wat kun je brengen naar Kringloop Terneuzen?

Kringloop Terneuzen is dé plek waar je jouw afgedankte spullen een tweede kans kunt geven. Van meubels tot kleding en van elektronica tot boeken, alles is welkom. Dus als je ruimte wilt maken in je kasten of als je gewoonweg jouw spullen een nieuw leven wilt geven, breng ze dan naar Kringloop Terneuzen. Door jouw donaties draag je bij aan een duurzamere en circulaire economie.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop Terneuzen?

Wanneer je gaat winkelen bij Kringloop Terneuzen, is het belangrijk om alert te zijn op de kwaliteit van de spullen. Hoewel alles zorgvuldig wordt gesorteerd en gecontroleerd voordat het in de winkel terechtkomt, is het altijd verstandig om te letten op eventuele slijtage, beschadigingen of ontbrekende onderdelen. Je kunt ook letten op speciale aanbiedingen en kortingen om nog meer waar voor je geld te krijgen.

Hoe werkt Kringloop Terneuzen?

Kringloop Terneuzen is een liefdadigheidsorganisatie die zich inzet voor het hergebruiken van goederen en het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hun winkel aan de Nieuwstraat 20, 4531 CW Terneuzen biedt een breed scala aan tweedehandsartikelen tegen zeer betaalbare prijzen. Het hele proces, van het inleveren van spullen tot het schoonmaken, repareren en verkopen, wordt uitgevoerd door medewerkers van Kringloop Terneuzen. Jij kunt een steentje bijdragen door jouw donaties en aankopen, waardoor je niet alleen een nieuwe eigenaar vindt voor je spullen, maar ook bijdraagt aan een betere gemeenschap.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Kringloop Terneuzen biedt verschillende unieke programma’s en diensten aan haar klanten. Zo hebben ze een loyaliteitsprogramma genaamd “Local Change” waarbij je kunt profiteren van exclusieve kortingen en aanbiedingen. Daarnaast organiseren ze regelmatig verschillende evenementen zoals themadagen en veilingen, waar je leuke en unieke items kunt scoren. Als je op zoek bent naar iets specifieks, kun je gebruikmaken van hun “Op zoek naar” dienst, waarbij ze actief voor je op zoek gaan naar het gewenste item.

Met Kringloop Terneuzen kun je niet alleen duurzaam winkelen, maar ook een verschil maken in jouw gemeenschap. Dus waar wacht je nog op? Breng je spullen naar Kringloop Terneuzen of kom langs en ontdek de verborgen schatten die op jou liggen te wachten!

Laat hieronder een review achter