OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg

Ontdek voordelige tweedehands schatten bij kringloopwinkel De Groene Weg in Krimpen aan de Lek – meubels, kleding, en meer!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-16:00
Dinsdag09:00-16:00
Woensdag09:00-16:00
Donderdag09:00-16:00
Vrijdag09:00-16:00
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele gezellige kringloop. Altijd zijn er mensen te vinden die een bakje koffie nemen, elkaar schijnen te kennen en een praatje maken. Gemoedelijke sfeer. Leuk om te snuffelen. Al wat pareltjes gevonden, maar evenvaak met lege handen naar huis. Eerlijke prijzen voor een kringloop, zeer betaalbaar!”

Maria

“kringloopwinkel en goede doelen-organisatie in een. hebben alleen mooie kleding en spullen in de winkel, de rest gaat door naar gemeentelijke kringloopwinkels”

Natasja Dymphina van der Pluijm (Baijer)

“Dit is een goede kringloopwinkel,maar je merkt duidelijk dat het op christelijke grond is.. Maar ook dat is niet verkeerd..”

t doppenberg

Meer reviews lezen…

Een kijkje bij OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg in Krimpen aan de Lek

Bent u op zoek naar een kringloopwinkel in Krimpen aan de Lek? Maak kennis met OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg, een unieke winkel met een missie. Deze kringloopwinkel bevindt zich op Tiendweg 9 en is een waar paradijs voor liefhebbers van tweedehands spullen.

Wat kunt u brengen naar de kringloopwinkel?

OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg verwelkomt graag uw goede, schone en herbruikbare spullen. Denk hierbij aan kleding, huisraad, en elektronische apparatuur. U kunt uw donaties droppen in de speciale kledingbus aan de rechterkant van de winkelingang. Onze enthousiaste vrijwilligers zorgen ervoor dat uw spullen worden beoordeeld en gesorteerd voor verkoop in de kringloopwinkel of om te dienen als hulpgoed voor Oost-Europa.

Waar moet u op letten bij de kringloopwinkel?

Bij De Groene Weg kringloopwinkel worden regelmatig voordelige deals aangeboden voor het goede doel. U kunt hier tal van leuke items vinden, van kleding tot huisraad en andere verrassende schatten. Wees er snel bij, want de voorraad wisselt regelmatig. Let ook op de prijzen, aangezien veel reviews de goede prijs-kwaliteitverhouding benadrukken.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

De Groene Weg kringloopwinkel wordt gerund door Stichting Vrienden OostEuropa Zending. Ons team van vrijwilligers zet zich met enthousiasme in om hulpprojecten in Oost-Europa te ondersteunen. De opbrengst van de verkoop in de kringloopwinkel draagt bij aan deze projecten en noodhulptransporten. Als u geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk, kunt u zich aanmelden via het contactformulier op onze website.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

De Groene Weg kringloopwinkel biedt verschillende unieke programma’s en diensten aan. Naast de winkelbezoeken kunt u ook gebruik maken van services op de bedrijfslocatie. Daarnaast zijn er online prijsopgaven beschikbaar voor uw gemak. Verder zorgen we voor een rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid.

Bezoek onze kringloopwinkel in Krimpen aan de Lek

Wilt u genieten van een unieke winkelervaring en tegelijkertijd bijdragen aan belangrijke hulpprojecten in Oost-Europa? Bezoek dan OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg in Krimpen aan de Lek. Met onze gevarieerde selectie van tweedehands items en vriendelijke vrijwilligers, bieden wij een winkelervaring die de moeite waard is.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen op onze Facebook pagina. Wij kijken ernaar uit u te ontvangen in onze gezellige winkel!

Openingstijden: – Maandag: 13:00-16:00 – Dinsdag t/m vrijdag: 09:00-16:00 – Zaterdag: 10:00-15:00 – Zondag: Gesloten

45 gedachten over “OostEuropa Zending en Kringloopwinkel De Groene Weg”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij OostEuropa Zending en De Groene Weg. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring bij OostEuropa Zending en De Groene Weg. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top bezoek aan OostEuropa Zending en De Groene Weg. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel OostEuropa Zending en De Groene Weg. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan OostEuropa Zending en De Groene Weg. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan OostEuropa Zending en De Groene Weg. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Prettig telefonisch contact en bij het afgeven van de goederen. Fijn dat medische middelen een goede bestemming krijgen.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel OostEuropa Zending en De Groene Weg. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel OostEuropa Zending en De Groene Weg. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel OostEuropa Zending en De Groene Weg. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter