Kringloopwinkel Ṡnuffelpand in Ridderkerk

Ontdek verborgen schatten in Ṡnuffelpand Ridderkerk: boeken, apparaten, meubels, muziek, speelgoed. Jouw duurzame winkelen begint hier.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11:00-15:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag11:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Deze kringloopwinkel is niet groot, maar heeft wel heel veel mooie en soms ook bijzondere spullen te koop. Je kijkt je ogen uit en je komt er bijna nooit met lege handen vandaan. Het wordt gerund door vrijwilligers, die je altijd heel vriendelijk te woord staan. Mooi vind ik ook dat de opbrengst elke maand naar een of meerdere goede doelen gaat.”

Petra van der Kaaden

“Super aardig personeel en een heel leuk sfeer! Alles is lekker goedkoop geprijsd. Zoveel interessante koopjes ook.”

Molotov

“Een van de leukere kringloop winkels, wel wat rommelig. Je kan er alleen contant afrekenen.”

Casparus Hensen

Meer reviews lezen…

Ṡnuffelpand: De Kringloopwinkel in Ridderkerk

Het Ṡnuffelpand, gelegen aan het Dillenburgplein in Ridderkerk, is een populaire kringloopwinkel in de regio. Met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren heeft deze winkel een goede reputatie opgebouwd. In dit artikel beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over deze bijzondere thrift store.

Wat kan je brengen naar het Ṡnuffelpand?

Het Ṡnuffelpand verwelkomt graag allerlei spullen die nog in goede staat verkeren. Tijdens de openingstijden van de winkel kan je je spullen inleveren. Het is aan te raden om de ingebrachte spullen zo schoon mogelijk te maken. Het assortiment van Ṡnuffelpand bestaat uit verschillende categorieën, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek en speelgoed. Door tweedehands spullen te kopen draag je bovendien bij aan een duurzame levensstijl.

Waar moet je op letten bij het Ṡnuffelpand?

Bij het bezoeken van het Ṡnuffelpand is het belangrijk om op de openingstijden te letten, aangezien de winkel op andere dagen gesloten is. Op woensdag en zaterdag kan je van 11.00 tot 15.00 uur terecht. Verder biedt het Ṡnuffelpand een rolstoelvriendelijke parkeerplaats, waardoor het toegankelijk is voor mensen met een beperking.

Hoe werkt het Ṡnuffelpand?

Het Ṡnuffelpand heeft als missie om geld in te zamelen voor zorgvuldig gekozen projecten die vrouwen en kinderen ondersteunen. De opbrengst van de verkochte goederen wordt maandelijks gedoneerd aan deze projecten. Naast het fysieke bezoek aan de winkel, biedt Het Ṡnuffelpand ook de mogelijkheid om online te winkelen via Marktplaats.

Unieke Programma’s en diensten

Het Ṡnuffelpand heeft een aantal unieke programma’s en diensten. Zo is het mogelijk om goederen in te leveren bij de kringloopwinkel. Daarnaast is Het Ṡnuffelpand onderdeel van Vrouwen voor Vrede, een organisatie die zich inzet voor een betere wereld. Meer informatie over de andere filialen van Vrouwen voor Vrede in Nederland is te vinden op hun website.

Mis geen enkel nieuws en blijf op de hoogte van duurzaam tweedehands winkelen bij Het Ṡnuffelpand door de kringloopwinkel te volgen op Facebook en Instagram!

Breng een bezoek aan Het Ṡnuffelpand in Ridderkerk en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Bijdragen aan een duurzame wereld was nog nooit zo leuk!

19 gedachten over “Kringloopwinkel Ṡnuffelpand in Ridderkerk”

 1. ★★★★★

  Hoe serieus moet ik de reviews nemen als ze bijna allemaal op de zelfde tijd datum en jaar zijn aangemaakt nm 14 januari in op elkaar volgende jaren.
  Daarbij is en was mijn ervaring toch heel niets anders .
  Men was bot jegens mensen van een ander ras of geloof.
  Duur veel te duur.
  Nu ken ik dit snuffelpand al jaren maar sommige medewerkers in het verleden waren ronduit onbeschoft jegens mensen die de dure prijs niet konden betalen
  Zelf ben ik er eigenlijk mee klaar.
  Ook andere kringloop winkel in Ridderkerk zijn gewoon veel te duur zeker voor mensen met een smalle beurs enz.
  Nee bij kring of snuffel panden
  Moet je niet meer zijn.
  Vandaar het mij opviel dat bijna alle datums en tijd op de zelfde datum staan.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Persoonlijk vond ik het niet echt ruim of bijzonder. Donker hoekje. Niks kunnen vinden. Ruikt ook echt muf. Medewerkers wel echt supervriendelijk.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Deze kringloopwinkel is niet groot, maar heeft wel heel veel mooie en soms ook bijzondere spullen te koop. Je kijkt je ogen uit en je komt er bijna nooit met lege handen vandaan. Het wordt gerund door vrijwilligers, die je altijd heel vriendelijk te woord staan. Mooi vind ik ook dat de opbrengst elke maand naar een of meerdere goede doelen gaat.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Ṡnuffelpand. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Ṡnuffelpand. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Ṡnuffelpand. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Ṡnuffelpand. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Ṡnuffelpand. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter