Kringloop Woord en Daad Krimpenerwaard

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloop Woord en Daad in Krimpenerwaard voor unieke vondsten en doneer tweedehands schatten!

Aanbod

In het kort:

“Ik ben een echte liefhebber van Kringloopwinkels maar zo netjes als Woord en Daad in Krimpen heb ik ze zelden gezien. Grote complimenten ook voor de superaardige medewerkers!”

Liesbeth Starrenburg

“Favoriete kringloop! Heel netjes, kleding in modern wisselend assortiment en bovendien schoon. Vieze kleding hangt hier absoluut niet. Aardig en gezellig personeel!”

Huisje in de Waard

“Nou ga eens naar Rotterdam bij de hoofdweg daar vragen ze de hoofdprijs krijgen alles voor niks maar drie dubbel verdienen tering oplichters”

jan hoster

Meer reviews lezen…

Kringloop Woord en Daad Krimpenerwaard: Een Schatkamer van Duurzaam Winkelen in Krimpen aan de Lek

Wat kan je brengen naar Kringloop Woord en Daad Krimpenerwaard?

Bij Kringloop Woord en Daad Krimpenerwaard in Krimpen aan de Lek ben je van harte welkom om tweedehands spullen te doneren. Tijdens de openingstijden is er altijd iemand aanwezig om goederen in ontvangst te nemen. Het wordt echter aangeraden om de spullen zo schoon mogelijk in te leveren. Op deze manier kunnen ze direct in de winkel worden geplaatst en weer een nieuwe eigenaar vinden.

Waar moet je op letten bij Kringloop Woord en Daad Krimpenerwaard?

Bij Kringloop Woord en Daad Krimpenerwaard is er een gevarieerd aanbod beschikbaar, zoals boeken, meubels, kleding, antiek en serviesgoed. Het is belangrijk om goed te kijken naar de staat van de items die je interesse hebben. Hoewel de prijzen vaak worden geprezen in de reviews, is het toch goed om te controleren of alles naar behoren functioneert en in goede conditie verkeert voordat je het aanschaft.

Hoe werkt Kringloop Woord en Daad Krimpenerwaard?

Kringloop Woord en Daad Krimpenerwaard is een sfeervolle en ruim opgezette kringloopwinkel waar je met plezier kunt winkelen. Het assortiment is zeer divers en er is voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een goed boek, unieke muziek, kleding, curiosa, antiek, serviesgoed of meubels, je zult zeker iets vinden dat je aanspreekt.

Wat Kringloop Woord en Daad Krimpenerwaard onderscheidt, is dat alle opbrengsten naar een goed doel gaan. Door hier te winkelen, draag je actief bij aan een betere samenleving.

De winkel is rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeermogelijkheden. Je kunt betalen met betaalpassen en ook contactloos mobiel betalen is mogelijk.

Speciale programma’s, kortingen en andere services

Kringloop Woord en Daad Krimpenerwaard biedt een aantal unieke programma’s en services om je ervaring nog beter te maken. Zo kun je hier niet alleen tweedehands spullen kopen, maar ook jouw eigen gebruikte goederen doneren. Op deze manier creëer je een duurzame en circulaire economie.

Bovendien kun je Kringloop Woord en Daad Krimpenerwaard volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Ben je benieuwd naar andere Kringloopwinkels in Nederland? Ontdek dan eens de 30 filialen van Woord en Daad verspreid over het land.

Breng een bezoek aan Kringloop Woord en Daad Krimpenerwaard en geniet van de bijzondere en unieke koopjes die je hier kunt vinden. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk en makkelijk!

44 gedachten over “Kringloop Woord en Daad Krimpenerwaard”

 1. ★★★★★

  Favoriete kringloop! Heel netjes, kleding in modern wisselend assortiment en bovendien schoon. Vieze kleding hangt hier absoluut niet. Aardig en gezellig personeel!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Woord en Daad Krimpenerwaard. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Ik ben een echte liefhebber van Kringloopwinkels maar zo netjes als Woord en Daad in Krimpen heb ik ze zelden gezien. Grote complimenten ook voor de superaardige medewerkers!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Woord en Daad Krimpenerwaard. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Woord en Daad Krimpenerwaard. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Woord en Daad Krimpenerwaard. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Nou ga eens naar Rotterdam bij de hoofdweg daar vragen ze de hoofdprijs krijgen alles voor niks maar drie dubbel verdienen tering oplichters

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Woord en Daad Krimpenerwaard. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Woord en Daad Krimpenerwaard. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Woord en Daad Krimpenerwaard. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Woord en Daad Krimpenerwaard. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter