GAiN kringloopwinkel in Nieuw-Lekkerland

Ontdek duurzame kleding, meubels en vintage in GAiN kringloop Nieuw-Lekkerland en steun tegelijk goede doelen. Shop groen en voordelig!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ben niet in de winkel zelf geweest, kom er alleen om spullen te brengen. Wat wel jammer is de beperkte openingsuren en op zaterdag gesloten..”

Wil K

“Nette en erg overzichtelijk winkel. Erg vriendelijk. En je kan er ook nog leuk eben en drinken.”

Casparus Hensen

“Dit is een prima kringloopwinkel..niet zo groot . Maar heeft wel leuke spullen en is niet duur”

t doppenberg

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij GAiN kringloopwinkel in Nieuw-Lekkerland

De GAiN kringloopwinkel in Nieuw-Lekkerland is een geweldige plek om duurzaam te winkelen en tegelijkertijd bij te dragen aan ontwikkelingsprojecten. Deze kringloopwinkel heeft een ruim assortiment en biedt verschillende unieke programma’s, kortingen en services aan. Hier beantwoorden we veelgestelde vragen over deze winkel en laten we zien waarom het de moeite waard is om een bezoek te brengen.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij GAiN kringloopwinkel kun je allerlei spullen doneren. Of het nu gaat om kleding, boeken, meubels of vintage items, alles is welkom. Door je oude spullen hier af te geven, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzame samenleving. Vergeet niet dat de opbrengst voornamelijk naar ontwikkelingsprojecten voor de Roma bevolking in Roemenië en Slovenië gaat. Zo geef je niet alleen je spullen een nieuw thuis, maar help je ook anderen.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in de kringloop is het altijd belangrijk om op kwaliteit en bruikbaarheid te letten. Controleer de staat van de items die je wilt kopen om er zeker van te zijn dat ze in goede conditie verkeren. GAiN kringloopwinkel staat bekend om de goede kwaliteit van hun assortiment, wat te zien is aan de gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren. Neem de tijd om rustig rond te kijken en te ontdekken welke schatten er te vinden zijn. Wie weet vind je wel een uniek item dat perfect bij je past!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij GAiN kringloopwinkel is het winkelen eenvoudig en toegankelijk. De winkel is gevestigd aan de Planetenlaan 83 in Nieuw-Lekkerland en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De openingstijden zijn als volgt: – Dinsdag t/m zaterdag: 10:00-16:00 uur – Maandag en zondag: Gesloten

De winkel accepteert pinbetalingen en biedt ook een bezorgservice aan voor grotere aankopen. Het is ook goed om te weten dat GAiN kringloopwinkel rolstoelvriendelijk is, met een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid. Bovendien is er een eetgelegenheid en zijn er toiletten aanwezig, zodat je tijdens het winkelen comfortabel kunt genieten.

Unieke programma’s, kortingen en services

Naast het brede assortiment en de goede voorzieningen, biedt GAiN kringloopwinkel nog meer unieke programma’s en diensten. Zo kun je de winkel volgen op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam winkelen. Daarnaast worden er regelmatig speciale kortingen en aanbiedingen georganiseerd, zodat je nog voordeliger kunt winkelen.

GAiN kringloopwinkel in Nieuw-Lekkerland is een geweldige plek om duurzaam te winkelen en tegelijkertijd bij te dragen aan ontwikkelingsprojecten. Breng je oude spullen langs, ontdek unieke items en geniet van de goede voorzieningen en services die deze kringloopwinkel biedt. Kom snel langs en ervaar zelf het plezier van winkelen bij GAiN kringloopwinkel!

Voor meer informatie over winkelen bij kringloopwinkels in Zuid-Holland, kun je een kijkje nemen op de pagina van Kringloop-info.nl over Zuid-Holland en specifiek Nieuw-Lekkerland, Zuid-Holland.

27 gedachten over “GAiN kringloopwinkel in Nieuw-Lekkerland”

 1. ★★★★★

  Kom er regelmatig. Koop er voornamelijk serviesgoed en glazen. Ook wel lapjes. Genoeg te zien. Wel zijn de prijzen de laatste tijd wat omhoog gegaan van grote bloembakken en potten.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel GAiN . Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Zeer slecht, aan de kassa zeggen dat producten duurder zijn dan aangegeven op de kaart bij het desbetreffende vak. De desbetreffende vrouw was ook niet goed te verstaan en was gewoon niet netjes. Continue zat ze in de weg van mijn vrouw en zei ook op asociale manier dat ze ergens anders moest gaan staan..Nooit meer ga ik naar deze afzetters. (komt eigenlijk alleen door 1 medewerker waarvan het winkeltje wel weet wie het is) Een half jaar geleden stond er beter personeel.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel GAiN . Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Ben niet in de winkel zelf geweest, kom er alleen om spullen te brengen. Wat wel jammer is de beperkte openingsuren en op zaterdag gesloten..

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Onprettige sfeer bij het inleveren van spullen, er zaten mensen aan de koffie en er werd eerst niet op of om gekeken toen ik binnenstapte, pas bij vragen waar ik spullen kon laten kwam er kort iemand zeggen zet maar op tafel kon geen glimlach of bedankje van af, keerde om en ging weer aan de koffie. Ik kan me voorstellen dat je, als je waarde hecht aan de spullen en hoopt iemand blij te kunnen maken er mee, je de spullen door dit ontvangst spontaan weer mee neemt.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel GAiN . Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan GAiN . Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter