Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel

Ontdek duurzame koopjes bij Kringloop Krimpen: kleding, meubels, elektronica. Bezoek ons in Krimpen aan den IJssel!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-15:00
Woensdag09:00-15:00
Donderdag09:00-15:00
Vrijdag09:00-15:00
Zaterdag09:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Ik kom hier al jaren, maar na mijn laatste bezoek schrijf ik toch een review. Pro: Mooie spullen voor een mooi prijsje en een goeie inrichting van de winkel. Con: Klantvriendelijkheid is een woord wat niet elk personeelslid kent. En als klant voel ik mij soms onwenst. Ook na de volgende interacties: (1) Aan een tas zat geen prijskaartje (terwijl dat bij de rest wel het geval was), een bekende vraagt hiernaar bij het personeel. Van achter het ruim hoort deze bekende het personeel nare dingen zeggen (bijv. die is er vast door de klant vanaf gehaald om een beter prijs te krijgen). Vervolgens komt het personeelslid terug met de tas en een prijskaartje. (2) Ik reken af en geef aan dat ik kleine juwelen goed heb bewaard, want anders was ik het kwijt geraakt in de winkel. Persoonslid vertelt mij, op een vervelende toon, dat er ook een briefje (klein, wit en alleen op de vitrinekast, dus makkelijk te missen) hangt met een boodschap als “geef juwelen af bij de kassa”. Vanwege de toon ben ik hier niet verder op in gegaan. (3) Klanten worden soms onterecht met harde hand op (vaak onduidelijke) regels gewezen. Bijv. een klant was aan het passen en één klant en haar kind leken te wachten. Deze klant werd onnodig door diverse personeelsleden, kort na elkaar en het was een vrij rustig moment, op regels gewenzen, terwijl ze aangaf bijna klaar te zijn (ook deze klant werd steeds meer geïrriteerd). Na dit te hebben gezien, had ik geen zin in enkele interactie met personeel, dus ik besloot voor een spiegel buiten de paskamer kleding te passen. Na het passen, werd er door een personeelslid rond geroepen dat er camera’s zijn en dat als je past buiten de paskamer, dat je dan op beeld zou staan. In conclusie, goeie kringloop maar het kan beter. Al hoewel het gedrag van deze personeelsleden enigsinds begrijpelijk is (aangezien er ook zeer onsympatieke klanten zijn), is de manier waarop informatie wordt overgebracht vaak (klant)onvriendelijk. Vanwege dit gedrag zou ik hier ook niet snel vrijwilliger willen zijn. Tip: Als je deze personeelsleden ontwijkt en alleen met de vriendelijke personeelsleden (ja, die zijn er zeker en moeten gewaardeerd worden) in contact komt, biedt deze kringloop voornamelijk een 5 sterren ervaring.”

Tam de V

“Leuke winkel echt een aanrader als je op zoek bent naar vintage spulletjes of zaken die nergens meer te koop zijn. Zo vond ik daar een goede fimprojector zodat ik die stapel 16mm films die mijn schoonvader had nagelaten eindelijk kon bekijken. Prettig geprijsde spullen, zeker vergeleken met kringloopwinkels in de omgeving. Wel een minpuntje Ik weet dat de winkel draait op vrijwilligers er zitten een paar mensen tussen die er niet zo’n zin in lijken te hebben of vooral voor de gezellige collega’s komen. Dat vind ik echt jammer anders was het 5 sterren geweest.”

Evert Kap

“1 van de fijnere kringloopwinkels in de omgeving. Mooie prijsjes. Hulpvaardige medewerkers en vaak erg gezellige dames. Ik kan mij niet vinden in eerder geplaatste reacties over ongezellige dames.. Ze doen met liefde hun werk. De dame bij de kassa, die er altijd zo mooi en kleurrijk uitziet (ik weet uw naam niet) maar ik word altijd blij van u. Wel 1 tip, ik begrijp dat het veel kleding en uitzoekwerk is maar regelmatig zit er toch nog kapotte of heel vieze kleding tussen.”

Eer-Es DJ

Meer reviews lezen…

Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel: De Duurzame Schatvondst van Krimpen

Kringloop Krimpen is een kringloopwinkel gevestigd in het pittoreske Krimpen aan den IJssel. Deze duurzame schatvondst is open van dinsdag tot en met zaterdag. Ben je klaar voor een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen? Dan is Kringloop Krimpen de plek voor jou! Hieronder vind je de openingstijden van deze geweldige kringloopwinkel in Krimpen aan den IJssel.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Krimpen kun je terecht met een breed scala aan spullen. Van kleding tot meubels en van elektronica tot boeken, alles is welkom! Dus, als je die kast wilt vervangen of die stapel boeken niet meer nodig hebt, breng het dan naar Kringloop Krimpen. Ze zijn blij met elke schenking en geven jouw geliefde spullen een tweede kans om iemand anders blij te maken.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Krimpen is het altijd belangrijk om goed op prijzen te letten. De reviews van tevreden klanten benadrukken dit keer op keer. Zorg ervoor dat je de prijzen vergelijkt en kijk ook naar de staat van het item dat je wilt kopen. De kledingsectie van Kringloop Krimpen wordt ook vaak genoemd in de recensies, dus als je op zoek bent naar unieke vintage kledingstukken, vergeet dan niet om daar een kijkje te nemen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Krimpen kun je je laten verwennen door hun geweldige diensten en faciliteiten. Ze bieden een handige bezorgservice, dus als je grote spullen hebt gevonden die je niet zelf kunt vervoeren, kunnen zij ze bij je thuis afleveren. Daarnaast hebben ze een handige inname van goederen, dus als je toch hebt besloten die kast te vervangen, kun je deze eenvoudig bij de winkel afgeven. Ook bieden ze een ophaalservice voor grote goederen die je niet kunt vervoeren. En het beste van alles is dat ze over een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid beschikken, zodat iedereen van het winkelen kan genieten.

Kringloop Krimpen is ook actief op sociale media. Mis geen enkele update en volg de kringloopwinkel op Facebook, waar je op de hoogte blijft van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Zo kun je altijd als eerste de nieuwste schatten ontdekken die in de winkel zijn binnengekomen.

Kringloop Krimpen is jouw plek voor duurzaam winkelen in Krimpen aan den IJssel. Dus kom langs en ontdek de schatten die deze geweldige kringloopwinkel te bieden heeft. Wees milieubewust, geef spullen een tweede kans en geniet van betaalbare prijzen bij Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel.

Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel: De Duurzame Schatvondst van Krimpen

85 gedachten over “Stichting Kringloop Krimpen aan den IJssel”

 1. ★★★★☆

  De vrouw aan de kassa speelt vals – als je veel dingen neemt, wees dan voorbereid op het feit dat er verschillende extra posities in de cheque worden geslagen. Ik onthulde dit moment onmiddellijk, zonder de winkel te verlaten, vroeg haar om dingen te tellen, maar als reactie schreeuwde ze gewoon grof tegen me en vroeg me om te vertrekken, omdat de winkel sloot. Dit is mij twee keer overkomen in deze winkel. Als klap op de vuurpijl beledigde deze vrouw, die zelf duidelijk geen Nederlandse (donkere huid) is, me door te schreeuwen – uit welk land kom jij? Wat zijn haar zaken? en wat staat ze zichzelf toe???? Dit is een duidelijke uiting van rassendiscriminatie. Als deze winkel liefdadigheidswerk doet, dan geeft dit de kassier niet het recht om iemand met een arrogante blik te ontmoeten, vals te spelen en te vernederen met een kwestie van ras! Je moet je schamen ??? Ze bedriegt en vernedert mensen! Ze wist dat ze me expres had bedrogen (ze heeft blijkbaar zon gewoonte als mensen veel dingen tegelijk kopen) en viel me daarom aan met beledigingen, ze liet me niet alles tellen! Een schande! Ik zal deze recensie achterlaten op alle internetbronnen! Heren, managers van deze winkel, leer uw medewerkers om klanten te respecteren, niet vals te spelen bij de kassa en het probleem van ras niet aan de orde te stellen! Het doet geen eer aan uw winkel. Mijn man is een Nederlander, maar hij werd ook getroffen door het slechte morele klimaat in de winkel en het arrogante, schaamteloze gedrag van de kassamedewerker. P.S. Goedemiddag, bedankt voor de reactie, maar deze review is meer dan een jaar geleden geschreven. Je hebt het verwijderd, maar Google heeft het opnieuw bijgewerkt. Daarna staat deze werknemer bij de kassa, maar laat zich niet langer zo n gedrag toe en bedriegt niet. Laten we zien wat er daarna gebeurt. Ik heb vaak de eerlijke mening gehoord van mensen die uw winkel bezoeken dat niemand uw vrijwillige werknemers dwingt om daar te werken, dus waarom zou u uw stemming en negativiteit op klanten breken? De situatie is de laatste tijd echter enigszins verbeterd. Bedankt voor je late reactie)

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Ik kom hier al jaren, maar na mijn laatste bezoek schrijf ik toch een review. Pro: Mooie spullen voor een mooi prijsje en een goeie inrichting van de winkel. Con: Klantvriendelijkheid is een woord wat niet elk personeelslid kent. En als klant voel ik mij soms onwenst. Ook na de volgende interacties: (1) Aan een tas zat geen prijskaartje (terwijl dat bij de rest wel het geval was), een bekende vraagt hiernaar bij het personeel. Van achter het ruim hoort deze bekende het personeel nare dingen zeggen (bijv. die is er vast door de klant vanaf gehaald om een beter prijs te krijgen). Vervolgens komt het personeelslid terug met de tas en een prijskaartje. (2) Ik reken af en geef aan dat ik kleine juwelen goed heb bewaard, want anders was ik het kwijt geraakt in de winkel. Persoonslid vertelt mij, op een vervelende toon, dat er ook een briefje (klein, wit en alleen op de vitrinekast, dus makkelijk te missen) hangt met een boodschap als geef juwelen af bij de kassa. Vanwege de toon ben ik hier niet verder op in gegaan. (3) Klanten worden soms onterecht met harde hand op (vaak onduidelijke) regels gewezen. Bijv. een klant was aan het passen en een klant en haar kind leken te wachten. Deze klant werd onnodig door diverse personeelsleden, kort na elkaar en het was een vrij rustig moment, op regels gewenzen, terwijl ze aangaf bijna klaar te zijn (ook deze klant werd steeds meer geirriteerd). Na dit te hebben gezien, had ik geen zin in enkele interactie met personeel, dus ik besloot voor een spiegel buiten de paskamer kleding te passen. Na het passen, werd er door een personeelslid rond geroepen dat er cameras zijn en dat als je past buiten de paskamer, dat je dan op beeld zou staan. In conclusie, goeie kringloop maar het kan beter. Al hoewel het gedrag van deze personeelsleden enigsinds begrijpelijk is (aangezien er ook zeer onsympatieke klanten zijn), is de manier waarop informatie wordt overgebracht vaak (klant)onvriendelijk. Vanwege dit gedrag zou ik hier ook niet snel vrijwilliger willen zijn. Tip: Als je deze personeelsleden ontwijkt en alleen met de vriendelijke personeelsleden (ja, die zijn er zeker en moeten gewaardeerd worden) in contact komt, biedt deze kringloop voornamelijk een 5 sterren ervaring.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Krimpen aan den IJssel. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Stichting Krimpen aan den IJssel. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Bedrijf dat niet klantvriendelijk is. Chagrijnig, rokend personeel dat roddelt over klanten. Je hoort het personeel vanuit de plek waar het kleding gesorteerd wordt zeggen dat mensen met een uitkering lui zijn en gewoon moeten gaan werken. Ronduit belachelijk! Tegen sommige klanten zijn ze onaardig en ronduit onbeschoft, ik voelde plaatsvervangende schaamte. Je voelt je niet welkom. De heren zijn overigens allemaal uiterst vriendelijk en behulpzaam.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Heerlijke kringloop zo gezellig en wat een kleine prijsjes kleding heel mooi modern en spotgoedkoop de kringloop is gesloten tot 29 augustus dit ivm verbouwen en is geprobeerd om dit aan te passen op Google maak lukt niet tot op heden

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Vandaag 30km gereden naar de kringloop, online stond dat die open was. Vervolgens daar aan gekomen krijgen we te horen dat die gesloten is tot volgende week dinsdag. Ik vind dat het aangepast moet worden op de site.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Stichting Krimpen aan den IJssel. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Leuke winkel echt een aanrader als je op zoek bent naar vintage spulletjes of zaken die nergens meer te koop zijn. Zo vond ik daar een goede fimprojector zodat ik die stapel 16mm films die mijn schoonvader had nagelaten eindelijk kon bekijken. Prettig geprijsde spullen, zeker vergeleken met kringloopwinkels in de omgeving. Wel een minpuntje Ik weet dat de winkel draait op vrijwilligers er zitten een paar mensen tussen die er niet zon zin in lijken te hebben of vooral voor de gezellige collegas komen. Dat vind ik echt jammer anders was het 5 sterren geweest.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een top bezoek aan Stichting Krimpen aan den IJssel. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Meerdere keren geweest, 2e hands spullen zijn leuk. Echter sommige personeelsleden zijn kindonvriendelijk en wellicht wel te oud voor dit werk! Als je het niet aan kan en niet weet hoe je met klanten moet omgaan en met name met kleine kinderen, hoor je er niet te werken. Jammer, want hierdoor krijgt deze Kringloop maar 1 ster.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Stichting Krimpen aan den IJssel. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een top ervaring met Stichting Krimpen aan den IJssel. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Ik kwam hier regelmatig, alleen nu al een hele tijd niet meer. De laatste keer ben ik zo grof behandeld en afgesnauwd door het personeel omdat ik blijkbaar spullen inleverde op een moment dat dat niet mocht, terwijl de poort gewoon open stond en de inleverkar buiten. Daarna liep ik ook nog de verkeerde richting in. Met tranen in mijn ogen het terrein af gerend. Serieus, ik kom hier nooit meer. Ik gooi mijn spullen nog liever weg.

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Stichting Krimpen aan den IJssel. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter