Kringloopplein Nieuw-Lekkerland

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloopplein Nieuw-Lekkerland en steun goede doelen door tweedehands goederen te kopen of te doneren.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Kringloopplein Nieuw-Lekkerland: Duurzaam Winkelen voor een Goed Doel

Wat kun je naar het Kringloopplein Nieuw-Lekkerland brengen?

Bij Kringloopplein Nieuw-Lekkerland kun je allerlei tweedehands spullen inleveren. Of je nu oude boeken, kleding, meubels, muziek of vintage items hebt, ze zijn hier van harte welkom. Door je spullen te doneren aan deze kringloopwinkel, draag je niet alleen bij aan een duurzame samenleving, maar steun je ook de ontwikkelingsprojecten van GAiN. De opbrengst van de verkoop gaat voornamelijk naar projecten voor de Roma bevolking in Roemenië en Slovenië. Dus als je nog items hebt liggen waar je graag vanaf wilt, breng ze dan naar Kringloopplein Nieuw-Lekkerland en geef ze een tweede leven!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloopplein Nieuw-Lekkerland?

Bij het winkelen in deze kringloopwinkel in Nieuw-Lekkerland zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de winkel gesloten is op maandag en zondag. Op de overige dagen ben je van harte welkom tussen 10:00 en 17:00 uur, en op zaterdag sluit de winkel om 16:00 uur. Houd hier dus rekening mee wanneer je een bezoek plant. Daarnaast is Kringloopplein Nieuw-Lekkerland actief op Facebook en Instagram, waar ze regelmatig nieuws en updates delen. Volg ze op sociale media om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe aanwinsten en interessante kortingen!

Hoe werkt Kringloopplein Nieuw-Lekkerland?

Kringloopplein Nieuw-Lekkerland is een duurzaam initiatief dat een oppervlakte van ongeveer 500 m2 beslaat. De winkel biedt een breed assortiment aan tweedehands artikelen, van boeken tot meubels en van kleding tot muziek. Naast het winkelen kun je hier ook gebruikmaken van verschillende diensten en faciliteiten. Zo is de winkel bereikbaar met het openbaar vervoer en zijn pinbetalingen mogelijk. Daarnaast biedt Kringloopplein Nieuw-Lekkerland een bezorgservice en is de winkel rolstoeltoegankelijk. Hierdoor kan iedereen gemakkelijk genieten van het winkelen bij deze kringloopwinkel.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Kringloopplein Nieuw-Lekkerland? Bezoek hun Facebook-pagina voor foto’s en updates. Voor meer informatie over andere kringloopwinkels in de regio Zuid-Holland, kun je de website raadplegen.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar Kringloopplein Nieuw-Lekkerland en ontdek de schatten die hier op je wachten terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld!

3 gedachten over “Kringloopplein Nieuw-Lekkerland”

  1. ★★★★★

    Een uitstekende ervaring met plein Nieuw-Lekkerland. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter