Kringloopwinkel Mevr. A.W. ’t Mannetje

Ontdek unieke tweedehands kinderkleding en speelgoed bij Mevr. A.W. ’t Mannetje, jouw betrouwbare kringloop in Oudenhoorn.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Mevr. A.W. ’t Mannetje: De Kringloopwinkel in Oudenhoorn

Mevr. A.W. ’t Mannetje is een geweldige kringloopwinkel in Oudenhoorn, Nederland. Als je op zoek bent naar betaalbare en kwalitatieve tweedehands baby- en kinderkleding en andere benodigdheden, dan ben je hier aan het juiste adres. De winkel bevindt zich op Ruigendijk 17, 3227 CG Oudenhoorn. Je kunt de winkel bellen op 0181-461781.

Wat kun je meebrengen naar de kringloopwinkel?

Bij Mevr. A.W. ’t Mannetje kun je allerlei spullen en kleding meebrengen die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan baby- en kinderkleding, speelgoed, schoenen, accessoires en nog veel meer. Het is belangrijk dat de items schoon, heel en herbruikbaar zijn. Door jouw spullen te doneren, help je niet alleen anderen, maar ook het milieu.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij Mevr. A.W. ’t Mannetje is het altijd belangrijk om op kwaliteit te letten. Controleer de items goed voordat je ze aanschaft. Let op eventuele slijtage, vlekken of ontbrekende onderdelen. Het is ook handig om te weten dat de winkel beoordeeld is met een algemene indruksscore van 6.2 op een schaal van 10. Dit geeft je een idee van de ervaringen van andere bezoekers.

Hoe werkt de kringloopwinkel in Oudenhoorn?

Bij Mevr. A.W. ’t Mannetje kun je op zoek gaan naar unieke schatten voor een fractie van de prijs. Doordat de winkel tweedehands items verkoopt, kunnen ze de prijzen laag houden. De winkel heeft een gevarieerd assortiment aan gebruikt baby- en kinderkleding en artikelen. Of je nu op zoek bent naar een schattig jurkje, een comfortabele trui of speelgoed voor je kleintje, je zult hier zeker vinden wat je zoekt.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Mevr. A.W. ’t Mannetje heeft verschillende unieke programma’s en services die je kunt ervaren. Zo organiseren ze regelmatig speciale acties en kortingen. Houd hun website of social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen. Daarnaast kun je bij deze kringloopwinkel ook terecht voor advies en informatie over duurzaamheid en hergebruik.

Voor meer informatie over Mevr. A.W. ’t Mannetje en andere kringloopwinkels in Zuid-Holland, kun je een kijkje nemen op Kringloop-info.nl en specifiek de pagina over Oudenhoorn, Zuid-Holland voor een overzicht van alle kringloopwinkels in de buurt.

Wil je graag tweedehands shoppen en het milieu een handje helpen? Bezoek dan Mevr. A.W. ’t Mannetje in Oudenhoorn voor geweldige deals en unieke vondsten voor jouw kleintje.

1 gedachte over “Kringloopwinkel Mevr. A.W. ’t Mannetje”

Laat hieronder een review achter