Kringloop Warenhuis Hellevoetsluis

Ontdek duurzaam shoppen in Hellevoetsluis bij Kringloop Warenhuis voor meubels, kleding en meer, met geweldige prijzen en vriendelijk personeel.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Verhuizing en leeghalen woning geregeld met dit bedrijf. Niet anders dan veel lof voor de wijze waarop het bedrijf alles heeft geregeld. Vriendelijke medewerkers die best een beetje meer willen doen. Eerste controle gekregen van de woning, was gelijk klaar. Hoefde niets aan gedaan te worden. Voor een keurige prijs een hoop zorg weggenomen.”

J de Vries

“Hele fijne mensen die daar de toko runnen, ben er 2x geweest met een tussenpoos van een paar weken, en de #collectie rouleert wel degelijk. Als je #rommelmarkten leuk vind is dit zéker een plek die je ooit bezocht moet hebben. Je moet geluk hebben met #parkeren , maar is een leuke zaak”

Ad Ford

“Heel leuk winkeltje maar is onverwachts erg goedkoop met dingen waarvan je denkt dat het meer gaat kosten totdat je het prijskaartje ziet. En met sommige dingen vind ik ze erg duur leuk personeel behulpzaam altijd een glimlach en een praatje nee is een leuk plekje!”

Jessie randolfi

Meer reviews lezen…

Het Kringloop Warenhuis in Hellevoetsluis: Duurzaam Tweedehands Winkelen

Kringloop Warenhuis Hellevoetsluis is een populaire kringloopwinkel gevestigd in het voormalige pand van Hubo. Als je op zoek bent naar diverse tweedehands artikelen, zoals meubels, fietsen, boeken, huisraad, schilderijen en cd’s, dan ben je bij deze winkel aan het juiste adres. De winkel heeft een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren en dat is niet voor niets. Klanten prijzen vooral de goede prijzen en het vriendelijke personeel. Daarnaast wordt de ruime selectie aan kleding ook vaak genoemd in de reviews.

Wat kun je brengen naar Kringloop Warenhuis Hellevoetsluis?

Bij Kringloop Warenhuis Hellevoetsluis kun je verschillende spullen brengen. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, fietsen, meubels, kleding, muziek, speelgoed en gereedschappen. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan duurzaam winkelen en geef je jouw items een tweede leven.

Waar moet je op letten bij het winkelen in Kringloop Warenhuis Hellevoetsluis?

Bij het winkelen in deze kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de prijzen te letten. Veel klanten benadrukken namelijk de goede prijs-kwaliteitverhouding van de producten. Daarnaast kun je er ook op letten om regelmatig langs te gaan, omdat het assortiment constant vernieuwd wordt. Wie weet vind je de volgende keer wel dat ene unieke item waar je naar op zoek bent!

Hoe werkt het bij Kringloop Warenhuis Hellevoetsluis?

Bij Kringloop Warenhuis Hellevoetsluis kun je niet alleen spullen kopen, maar ook laten ophalen. Als je grote items hebt die je wilt schenken, kun je telefonisch een afspraak maken om ze te laten ophalen. Daarnaast biedt de winkel ook helpt bij verhuizingen en ontruimingen van woningen en bedrijfspanden. Zo kun je op een eenvoudige manier van je overbodige spullen afkomen en tegelijkertijd een goed doel steunen. Kringloop Warenhuis Hellevoetsluis ondersteunt namelijk de Voedselbank Hellevoetsluis.

Het Kringloop Warenhuis Hellevoetsluis heeft een winkeloppervlakte van circa 800 m2. Hier vind je een uitgebreide selectie aan tweedehands artikelen, waarbij de nadruk ligt op boeken, huishoudelijke apparaten, fietsen, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen.

Diensten en faciliteiten bij Kringloop Warenhuis Hellevoetsluis

Naast het brengen en kopen van tweedehands artikelen, biedt Kringloop Warenhuis Hellevoetsluis ook andere diensten en faciliteiten. Zo kun je bij deze kringloopwinkel goederen inleveren en is er een ophaalservice beschikbaar voor grote items. Daarnaast is er een rolstoelvriendelijke parkeerplaats aanwezig, zodat iedereen gemakkelijk de winkel kan bereiken. Ook kun je bij deze winkel terecht voor (woning)ontruimingen en verhuizingen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Kringloop Warenhuis Hellevoetsluis? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook voor nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Ga langs bij het Kringloop Warenhuis Hellevoetsluis voor een unieke winkelervaring waarbij je niet alleen kunt snuffelen tussen tweedehands schatten, maar ook kunt bijdragen aan een duurzame samenleving.

279 gedachten over “Kringloop Warenhuis Hellevoetsluis”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Warenhuis Hellevoetsluis. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Heel erg vriendelijk en we hadden nog een hoekbank nodig en dankzij hun hebben we er 1 omdat ik gevraagd had als ze er 1 hadden even te zeggen heel erg bedankt, we kopen hier vaker en laten bezorgen

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Precies wat je mag verwachten. Flink assortiment, lage prijs en bovendien milieuvriendelijk hergebruik. Alleen de parkeerplaats … als die vrij vol is moet je achteruit met slecht zicht een drukke weg op.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Very big and a lot of stuff. Quite messy, but clean. Varied prices, generally not too expensive. We found some nice things. You cannot pay by card here; pay in cash only.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Warenhuis Hellevoetsluis. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  hier vind je die bloedjes waar je al lang naar op zoek was. Zeer grote platen collectie. hier vind ook de verzamelaar nog wel iets leuks tussen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Warenhuis Hellevoetsluis. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Warenhuis Hellevoetsluis. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top bezoek aan Warenhuis Hellevoetsluis. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Geweldige bank , vandaag nog ff een lamp gekocht ,vriendelijke mensen ,en de bank perfect in mijn kamer gezet,alle lof

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Warenhuis Hellevoetsluis. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Warenhuis Hellevoetsluis. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter