Kringloopwinkel Dorcas Winkel Hellevoetsluis

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Dorcas Kringloopwinkel in Hellevoetsluis – duurzaam shoppen voor kleding, speelgoed, huisraad en boeken.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-16:00
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Kleine kringloop met leuke prijzen”

Janneke Daniels

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Hellevoetsluis: Jouw Duurzame Kringloopwinkel in Hellevoetsluis

Dorcas Winkel Hellevoetsluis is dé kringloopwinkel in Hellevoetsluis waar je terecht kunt voor een unieke winkelervaring. Gelegen aan de Moriaanseweg Oost 76b, is deze winkel een ware schatkamer voor tweedehands liefhebbers. Met ruime openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 10:00-16:00 uur en op zaterdag van 10:00-13:00 uur, is er voldoende gelegenheid om even rond te snuffelen in deze bruisende winkel. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren ben je verzekerd van een geweldige winkelervaring.

Wat kan je brengen naar Dorcas Winkel Hellevoetsluis?

Bij Dorcas Winkel Hellevoetsluis kan je terecht met diverse spullen die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, speelgoed, huisraad, boeken en nog veel meer. Door jouw spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzamere wereld. Heb je spullen waar je graag vanaf wilt? Breng ze naar Dorcas Winkel Hellevoetsluis en maak er iemand anders blij mee! Met jouw bijdrage kan de winkel blijven draaien en kunnen er diverse projecten gesteund worden.

Waar moet je op letten bij Dorcas Winkel Hellevoetsluis?

Bij het bezoeken van Dorcas Winkel Hellevoetsluis zijn er een paar dingen waar je op kunt letten om de beste winkelervaring te hebben. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de winkel diverse betaalmethoden accepteert, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards. Hierdoor is het gemakkelijk om je aankopen af te rekenen. Daarnaast is het handig om op de openingstijden te letten om teleurstelling te voorkomen. De winkel is op zondag gesloten, maar op andere dagen ben je van harte welkom om rond te snuffelen.

Hoe werkt Dorcas Winkel Hellevoetsluis?

Dorcas Winkel Hellevoetsluis werkt volgens het principe van een kringloopwinkel. Dit betekent dat de winkel spullen inzamelt en deze vervolgens verkoopt voor een lage prijs. De opbrengsten worden gebruikt voor verschillende projecten en goede doelen. Op deze manier draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar ook aan het ondersteunen van mensen in nood. Een bezoek aan de winkel is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens maatschappelijk verantwoord.

Speciale programma’s en kortingen

Dorcas Winkel Hellevoetsluis biedt ook speciale programma’s en kortingen aan. Volg hun Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van de laatste acties en nieuwtjes. Daarnaast kunnen studenten en 65-plussers op vertoon van hun studenten- of identiteitsbewijs genieten van speciale kortingen. Zo wordt winkelen bij Dorcas Winkel Hellevoetsluis niet alleen duurzaam, maar ook nog eens voordelig!

Kortom, Dorcas Winkel Hellevoetsluis is de ideale plek om op zoek te gaan naar unieke tweedehands spullen. Breng jouw spullen langs, geniet van de geweldige winkelervaring en draag bij aan een duurzamere wereld. Je vindt Dorcas Winkel Hellevoetsluis aan de Moriaanseweg Oost 76b in Hellevoetsluis. We hopen je snel te verwelkomen!

1 gedachte over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Hellevoetsluis”

Laat hieronder een review achter