Kringloopwinkel ‘T Hoekie in Goudswaard

Ontdek duurzame koopjes bij Kringloop ‘T Hoekie in Goudswaard – boeken, meubels, vintage, en meer voor een goed doel!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:30-12:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag09:30-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Gezellig winkeltje met hele vriendelijke, behulpzame mensen. Ik ga er heen met de intentie alleen wat te brengen, maar er staat altijd wel wat leuks of handigs! Dus ik ga nooit met lege handen naar huis 😉 …”

Jeanette De Rooij

“Vriendelijke mensen wat laten versturen maar is niet helemaal goed over gekomen. Hij heeft het keurig opgelost.”

M

“Leuke spulletjes en vriendelijke mensen”

Roos

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel ‘T Hoekie: Duurzaam winkelen in Goudswaard

Kringloopwinkel ‘T Hoekie, gelegen aan de Dorpsstraat 21 in Goudswaard, is een geliefde plek voor liefhebbers van tweedehands spullen. Deze kringloopwinkel is onderdeel van de Hervormde Gemeente Goudswaard, en de opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de kerk. Met een indrukwekkende gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren, is het geen wonder dat veel mensen deze winkel graag bezoeken.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Kringloopwinkel ‘T Hoekie kan je tijdens de openingstijden terecht om spullen in te leveren. Het is raadzaam om de spullen zo schoon mogelijk af te geven. Voor de exacte tijden waarop je gebruikte goederen kunt inleveren, kan je hier terecht.

Wat kan je bij Kringloopwinkel ‘T Hoekie vinden?

Het assortiment van Kringloopwinkel ‘T Hoekie is verrassend divers. Van boeken en huishoudelijke apparaten tot huis- en inrichting. Maar ook meubels, speelgoed, brocante, muziek en vintage kunnen in deze winkel ontdekt worden. Het kopen van tweedehands spullen bij deze kringloopwinkel is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam!

Unieke programma’s en faciliteiten

Naast het aanbieden van een breed scala aan tweedehands artikelen, biedt Kringloopwinkel ‘T Hoekie ook een aantal unieke programma’s en faciliteiten. Zo kunnen bezoekers gebruik maken van de inname van goederen, waarbij gedoneerde spullen een nieuw thuis krijgen. Daarnaast is er een rolstoelvriendelijke parkeerplaats beschikbaar voor bezoekers met beperkte mobiliteit.

Volg ‘T Hoekie op social media

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Kringloopwinkel ‘T Hoekie en duurzaam tweedehands winkelen door de kringloopwinkel te volgen op Instagram. Mis geen enkele update en ontdek de nieuwste aanwinsten en aanbiedingen via de social media kanalen van deze inspirerende winkel.

Ben je op zoek naar betaalbare en unieke tweedehands spullen in Goudswaard? Breng dan zeker een bezoek aan Kringloopwinkel ‘T Hoekie. Hier vind je een gevarieerd aanbod aan boeken, brocante, meubels, huishoudelijke apparaten en nog veel meer. Met duurzaamheid hoog in het vaandel, biedt deze kringloopwinkel niet alleen de mogelijkheid om voordelig te winkelen, maar ook om bij te dragen aan een betere en groenere wereld.

3 gedachten over “Kringloopwinkel ‘T Hoekie in Goudswaard”

  1. ★★★★★

    Gezellig winkeltje met hele vriendelijke, behulpzame mensen. Ik ga er heen met de intentie alleen wat te brengen, maar er staat altijd wel wat leuks of handigs! Dus ik ga nooit met lege handen naar huis

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter