Kringloop Voorne aan zee in Hellevoetsluis

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloop Voorne aan Zee – kleding, meubels, elektronica, en decor in Hellevoetsluis.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Mooie,vrij kleine kringloopwinkel met aardige spullen voor een redelijke prijs. Veel kunst en antiek. De winkel is gelegen aan een vrij drukke weg aan de rand van een bedrijventerrein. Vriendelijke bediening.”

Henry

“Heel mooi heel gezellig. En mooie spullen hebben ze.”

Roberto Boersen

Meer reviews lezen…

Ontdek Kringloop Voorne aan Zee in Hellevoetsluis

Kringloop Voorne aan Zee, gevestigd aan de Nijverheidsweg 5 in Hellevoetsluis, is dé plek waar je moet zijn voor allerlei tweedehands schatten. Met ruim 21 jaar ervaring in de branche, biedt deze kringloopwinkel een breed assortiment aan gebruikte artikelen voor een zeer vriendelijke prijs. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, elektronica of decoratie, Kringloop Voorne aan Zee heeft het allemaal.

Wat kan je brengen naar Kringloop Voorne aan Zee?

Bij Kringloop Voorne aan Zee zijn ze altijd op zoek naar nieuwe spullen. Heb je thuis nog ongebruikte kleding, boeken, speelgoed, meubels, of andere bruikbare items? Breng ze dan gerust naar deze kringloopwinkel. Ze zorgen ervoor dat alles een tweede leven krijgt en verkocht wordt aan mensen die er blij mee zullen zijn. Het is een duurzame manier om je spullen een nieuw doel te geven en tegelijkertijd bij te dragen aan een circulaire economie.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van Kringloop Voorne aan Zee?

Bij het bezoeken van Kringloop Voorne aan Zee zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste, wees geduldig en neem de tijd om tussen de verschillende items te snuffelen. Je weet nooit wat voor unieke vondsten je kunt ontdekken. Ten tweede, controleer de kwaliteit en staat van het artikel voordat je het koopt. Hoewel de prijzen zeer betaalbaar zijn, wil je er zeker van zijn dat je een item krijgt dat in goede staat verkeert. En tot slot, wees op de hoogte van de openingstijden. Kringloop Voorne aan Zee is geopend op donderdag en vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur.

Hoe werkt Kringloop Voorne aan Zee?

Kringloop Voorne aan Zee werkt op een eenvoudige en efficiënte manier. Je kunt spullen brengen naar de winkel, waar ze door het deskundige personeel worden gecontroleerd en geprijsd. Vervolgens worden de artikelen in de winkel geplaatst voor verkoop. Naast de reguliere winkel biedt Kringloop Voorne aan Zee ook diverse andere services, zoals buiten afhalen, online prijsopgaven, bezorging, het ophalen van spullen en winkelbezoek op afspraak. Ze hebben zelfs een rolstoelvriendelijke ingang en parking, zodat iedereen van harte welkom is. Bovendien accepteren ze betaalpassen en contactloos mobiel betalen voor het gemak van hun klanten.

Met hun uitstekende service en brede scala aan producten, blijft Kringloop Voorne aan Zee klanten lokken vanuit heel Hellevoetsluis en omgeving. Bezoek hun Facebook en Instagram pagina’s om op de hoogte te blijven van de laatste aanwinsten en unieke kortingsacties. Of kom gewoon langs bij Kringloop Voorne aan Zee in Hellevoetsluis en ontdek zelf het plezier van tweedehands winkelen.

4 gedachten over “Kringloop Voorne aan zee in Hellevoetsluis”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Voorne aan zee. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Nice, fairly small thrift store with nice things for a reasonable price. Lots of art and antiques. The store is located on a fairly busy road on the edge of an industrial estate. Friendly service.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  De prijzen zijn geen kringloop prijzen maar marktplaats prijzen . Verder nette winkel maar zou een vintage / brocante winkel qua naam moeten zijn , geen kringloop ivm de hoge prijzen

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter