Kringloopschuur Oudenhoorn

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloopschuur Oudenhoorn: boeken, meubels, en meer. Geef jouw spullen een nieuw leven in Oudenhoorn.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag09:30-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Altijd leuk om te snuffelen en nog voor het goede doel ook. Onder het genot van een bakkie koffie.”

Kees Baars

“Leuk, klein kringloop winkeltje. Netjes, redelijk geprijsd. Aardige dame die je helpt.”

Ton van Kalken

“Altijd leuk om hier rond te snuffelen tussen vele hebben dingen of meubels”

Leo De Kam

Meer reviews lezen…

Kringloopschuur Oudenhoorn: Dé Kringloopwinkel in Oudenhoorn

Wat kun je brengen naar Kringloopschuur Oudenhoorn?

Wil je ongebruikte spullen een tweede leven geven? Dan ben je bij Kringloopschuur Oudenhoorn aan het juiste adres! Deze gezellige kringloopwinkel in Oudenhoorn accepteert graag jouw gebruikte goederen. Je kunt tijdens de openingstijden van de winkel langskomen om je spullen in te leveren. Het is wel fijn als je de spullen zo schoon mogelijk aanlevert. Zo kunnen ze direct in de winkel worden geplaatst en kunnen andere mensen er weer van genieten. De innametijden van de goederen vind je hier.

Waar moet je op letten bij Kringloopschuur Oudenhoorn?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Kringloopschuur Oudenhoorn doet er alles aan om alleen kwalitatieve goederen in de winkel te plaatsen. Toch raden ze je aan om de artikelen goed te inspecteren voordat je ze aanschaft. Controleer bijvoorbeeld op eventuele beschadigingen of defecten. Zo weet je zeker dat je tevreden bent met je aankoop.

Hoe werkt Kringloopschuur Oudenhoorn?

Kringloopschuur Oudenhoorn werkt op een eenvoudige en duurzame manier. Ze verkopen een gevarieerd assortiment aan tweedehands spullen, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting en meubels. Door tweedehands spullen te kopen, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Daarnaast gaat de opbrengst van de verkochte goederen naar het onderhoud en instandhouden van de kerk en de kerkdiensten in Oudenhoorn. Zo draag je met jouw aankoop niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar ook aan het behoud van cultureel erfgoed.

Unieke programma’s en diensten bij Kringloopschuur Oudenhoorn

Kringloopschuur Oudenhoorn biedt naast de reguliere winkelfunctie ook een aantal unieke programma’s en diensten aan. Zo kun je bij hen gebruikte goederen inleveren tijdens de openingstijden van de winkel. Daarnaast hebben ze een gezellige koffiehoek waar je even kunt ontspannen na het struinen tussen de tweedehands schatten. Benieuwd naar de nieuwste aanwinsten en acties? Volg Kringloopschuur Oudenhoorn op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Of je nu op zoek bent naar een uniek boek, een praktisch huishoudelijk apparaat of een mooi meubelstuk, Kringloopschuur Oudenhoorn biedt het allemaal. Met een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid is de winkel ook toegankelijk voor mensen met een beperking. Bezoek Kringloopschuur Oudenhoorn en ontdek de verborgen schatten die hier op jou wachten!

Kringloop Oudenhoorn, Kringloopwinkel Oudenhoorn

12 gedachten over “Kringloopschuur Oudenhoorn”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij schuur Oudenhoorn. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij schuur Oudenhoorn. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij schuur Oudenhoorn. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel schuur Oudenhoorn. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel schuur Oudenhoorn. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Via Marktplaats een tweepersoonsbed gevonden bij de Rommelschuur. Zag er dan wel gebruikt uit, maar dat konden we wel opknappen dachten we. Komen aan, worden netjes ontvangen en we lopen naar het bed. We hebben erover gebeld en gezegd dat we dat bed van 160 bij 200 zouden komen ophalen. We staan bij het bed, centimeter wordt erlangs gehouden en alles lijkt oke te zijn. Tot het moment dat we thuis het bed in elkaar zetten en het matras erop probeerden te leggen. We vragen ons nog steeds af waar die laatste 10 centimeter van het bed blijft. Want in plaats van een bed van 1 meter 60 bij 2 meter gekocht te hebben (wat ook in de advertentie vermeld stond en ook nog eens bij het kopen werd gezegd) bleken we opgescheept te zitten met een bed van 150 breed. Dus we wachten nog maar even geduldig op die laatste 10 centimeter bed die we gekocht hebben…

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij schuur Oudenhoorn. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter