Kringloopwinkel Aangewaaid in Wolphaartsdijk

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Aangewaaid, de gezellige kringloopwinkel in Wolphaartsdijk – kleding, meubels, boeken, elektronica.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag24 uur geopend
Dinsdag24 uur geopend
Woensdag24 uur geopend
Donderdag24 uur geopend
Vrijdag24 uur geopend
Zaterdag24 uur geopend
Zondag24 uur geopend

Aanbod

Aangewaaid: De Kringloopwinkel in Wolphaartsdijk

Bent u op zoek naar een plek waar u uw spullen een tweede leven kunt geven? Of wilt u juist op zoek gaan naar unieke items voor een betaalbare prijs? Dan is Aangewaaid, dé kringloopwinkel in Wolphaartsdijk, de plek voor u. Deze kringloopwinkel biedt niet alleen een breed scala aan tweedehands goederen, maar heeft ook programma’s en kortingen die het winkelen in Aangewaaid nog aantrekkelijker maken.

Wat kunt u brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Aangewaaid kunt u terecht met allerlei soorten spullen. Of het nu gaat om kleding, meubels, boeken of elektronica, alles is welkom. Door uw spullen naar Aangewaaid te brengen, draagt u bij aan duurzaamheid en het verminderen van verspilling. Bovendien maakt u andere mensen blij met items die u niet langer nodig heeft. Een win-win situatie dus!

Waar moet u op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Aangewaaid is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel de prijzen zeer betaalbaar zijn, wilt u natuurlijk wel dat uw aankopen nog een tijdje meegaan. Controleer daarom altijd de staat van de items die u wilt kopen. Daarnaast kan het ook lonen om regelmatig een bezoek te brengen aan Aangewaaid, aangezien het assortiment voortdurend verandert. Zo vindt u altijd wel iets nieuws en unieks!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Aangewaaid volgt het bekende kringloopconcept: de ingebrachte goederen worden gesorteerd, gerepareerd indien nodig en vervolgens weer te koop aangeboden. Dit proces draagt bij aan het verminderen van afval en het stimuleren van hergebruik. Daarnaast biedt Aangewaaid ook diverse interessante programma’s en kortingen aan. Zo hebben ze een loyaliteitsprogramma waarbij u punten kunt sparen voor extra korting en organiseren ze regelmatig leuke evenementen, zoals veilingen of themadagen. Houd dus zeker hun website aangewaaid.nl in de gaten voor alle actuele activiteiten en aanbiedingen.

Kom langs bij Aangewaaid in Wolphaartsdijk!

Aangewaaid is gelegen op Veerweg 5, 4471 BJ Wolphaartsdijk. Met de rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid is de winkel gemakkelijk bereikbaar voor iedereen. De openingstijden van Aangewaaid zijn zeer flexibel: de winkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend! Neem dus zeker eens een kijkje bij Aangewaaid en ontdek de vele schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

Bezoek de volgende links voor meer informatie over Aangewaaid: – LinkedInFacebookTwitter

Laat hieronder een review achter