Kringloopwinkel Leger des Heils – Dienstencentrum Zierikzee

Ontdek duurzame schatten in Zierikzee bij Leger des Heils – tweedehands kleding, boeken, en meer voor een goed doel.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-14:00
Donderdag10:00-16:00
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Lieve mensen die behulpzaam werken voor het goede hele doel. De prijzen zijn zacht; assortiment net veel kleding en keuken/serviesgoed. Zoals te verwachten geen rommel en kapotte spullen. Hier en daar echt leuke vintage koopjes; dus een aanrader voor de snuffelaar”

J. Vahl

“Very nice shop, nice clothes for very little money. Super great for people with little money to still be able to dress nicely . Of course also for vintage fans Very nice people who work there”

Monika Muller

“Inloophuis/kringloopwinkel/ontmoetingsplek waar iedereen welkom is. De koffie staat klaar, evenals soep met een tosti rond 12 uur.”

Detty Kloppenburg

Meer reviews lezen…

Leger des Heils – Dienstencentrum Zierikzee: Een Duurzame Schatkamer in Zierikzee

Dienstencentrum Zierikzee, gelegen aan de Poststraat 37 in Zierikzee, is een tweedehands kledingwinkel die onderdeel is van het Leger des Heils. Deze unieke kringloopwinkel biedt een geweldige winkelervaring voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren trekt dit centrum vele tevreden klanten aan uit Zierikzee en omstreken.

Wat kun je brengen naar Dienstencentrum Zierikzee?

Bij deze kringloopwinkel kun je diverse items doneren die nog in goede staat zijn. Denk hierbij aan kleding, schoenen, accessoires, boeken, speelgoed en huishoudelijke artikelen. Door je spullen te schenken aan Dienstencentrum Zierikzee, draag je bij aan een duurzamere en circulaire economie. Bovendien krijgen jouw spullen een tweede leven en help je hiermee anderen die op zoek zijn naar betaalbare, kwalitatieve tweedehands producten. Een win-win situatie dus!

Waar moet je op letten bij Dienstencentrum Zierikzee?

Bij het bezoeken van Dienstencentrum Zierikzee is het belangrijk om te weten dat de openingstijden beperkt zijn. De kringloopwinkel is open op dinsdag, woensdag en donderdag. Zorg er dus voor dat je deze dagen in je agenda markeert voor een bezoek aan deze unieke winkel. Daarnaast is het goed om te weten dat Dienstencentrum Zierikzee rolstoeltoegankelijk is en dat er wifi beschikbaar is voor klanten. Ook worden betaalpassen geaccepteerd, waardoor je eenvoudig je aankopen kunt betalen.

Hoe werkt Dienstencentrum Zierikzee?

Dienstencentrum Zierikzee is onderdeel van het Leger des Heils en biedt naast een fijne winkelervaring ook talrijke andere programma’s en diensten aan. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij deze kringloopwinkel voor maatschappelijke ondersteuning en persoonlijk advies. Daarnaast organiseert het Leger des Heils verschillende sociale activiteiten en evenementen, waar je je als betrokken burger bij kunt aansluiten.

Verheug je op een bezoek aan Dienstencentrum Zierikzee en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een uniek kledingstuk, een mooi boek of een bijzonder decoratief item, hier vind je het allemaal. Kom langs en laat je verrassen door de veelzijdigheid van Dienstencentrum Zierikzee.

Wil je meer weten over het Leger des Heils? Volg ze dan op Facebook, Instagram, en LinkedIn, of bekijk hun video’s op YouTube. Voor meer informatie over kringloopwinkels in Zierikzee en andere plaatsen in Zeeland, kun je terecht op https://www.kringloop-info.nl/zeeland en https://www.kringloop-info.nl/zeeland/zierikzee.

Kortom, Dienstencentrum Zierikzee is de ideale bestemming voor liefhebbers van duurzaam winkelen en biedt een scala aan mogelijkheden om bij te dragen aan een betere maatschappij. Bezoek deze kringloopwinkel en ontdek jouw eigen verborgen schatten!

7 gedachten over “Kringloopwinkel Leger des Heils – Dienstencentrum Zierikzee”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Leger des Heils – Dienstencentrum Zierikzee. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Leger des Heils – Dienstencentrum Zierikzee. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Leger des Heils – Dienstencentrum Zierikzee. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Leger des Heils – Dienstencentrum Zierikzee. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Very nice shop, nice clothes for very little money. Super great for people with little money to still be able to dress nicely . Of course also for vintage fans Very nice people who work there

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Inloophuis/kringloopwinkel/ontmoetingsplek waar iedereen welkom is. De koffie staat klaar, evenals soep met een tosti rond 12 uur.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter