Kringloopwinkel Woord & Daad in Nieuwerkerk

Ontdek duurzaam shoppen in Nieuwerkerk bij Kringloopwinkel Woord & Daad voor boeken, decoratie, kleding en speelgoed. Beoordeeld met 4.8 sterren.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-16:00
Donderdag13:00-16:00
Vrijdag13:00-16:00
Zaterdag13:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Here you can sell or buy used items from the picture, lamp, household items, furniture, to clothing. Volunteers are friendly”

Anne Albers

“Ruim assortiment de keuze is er reuze er zou aleen wat meer heren kleding mogen zijn”

Gaston Weverwijk

“zeer nette kringloop. mooi ingericht en goed verlicht. vriendelijk personeel”

Benny Engelen3

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Woord & Daad in Nieuwerkerk: Duurzaam Winkelen in Zeeland

Woord en Daad Nieuwerkerk is een kringloopwinkel gevestigd in het prachtige Nieuwerkerk, Zeeland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.8/5 sterren is deze winkel zeker een bezoekje waard. De openingstijden van Woord en Daad Nieuwerkerk zijn van woensdag tot en met zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur. Plan je duurzame winkelavontuur en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Woord en Daad Nieuwerkerk kan je diverse spullen inleveren. Zo bieden ze een service voor de inname van goederen. Heb je kleding, boeken, speelgoed of huis- en inrichtingsartikelen die je niet meer nodig hebt? Breng ze naar de kringloopwinkel en geef je items een tweede leven. Met jouw donaties kunnen anderen blij gemaakt worden en draag je bij aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Controleer de staat van de producten voordat je ze koopt. Soms kunnen er kleine defecten zijn die je zelf kunt repareren, maar het is goed om te weten waar je aan begint. Daarnaast is het handig om van tevoren een idee te hebben van wat je zoekt. Kringloopwinkels hebben vaak een divers aanbod en het kan helpen om gericht te zoeken naar specifieke items, zoals boeken, kleding of meubels.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Woord en Daad Nieuwerkerk kan je terecht voor een breed scala aan tweedehands items. Het assortiment omvat onder andere boeken, huis- en inrichtingsartikelen, kleding en speelgoed. Alle spullen zijn zorgvuldig geselecteerd en geprijsd om betaalbaar te zijn voor iedereen. Door te winkelen bij Woord en Daad Nieuwerkerk draag je niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar steun je ook de verschillende programma’s en projecten van Woord en Daad.

Speciale programma’s en services

Woord en Daad Nieuwerkerk biedt meer dan alleen een brede selectie aan tweedehands items. Ze hebben ook unieke programma’s, zoals het innemen van goederen en een rolstoeltoegankelijke ingang. Bovendien bieden ze een parkeerplaats voor het gemak van hun klanten. Mis geen enkele update over Woord en Daad Nieuwerkerk en volg ze op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Woord en Daad Nieuwerkerk is trots onderdeel te zijn van Woord en Daad en maakt deel uit van een netwerk van 30 filialen in Nederland. Wil je meer weten over Woord en Daad? Bezoek dan hun LinkedIn pagina voor meer informatie.

Breng een bezoek aan Kringloopwinkel Woord & Daad in Nieuwerkerk en ontdek de vele schatten die op je wachten. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk!

175 gedachten over “Kringloopwinkel Woord & Daad in Nieuwerkerk”

 1. ★★★★★

  2 invalideparkeerplaatsen naast de winkel, ruime toegang! De winkel heeft een lekkere sfeer, maar sommige paden zijn wat lastig doorheen te rijden met de rolstoel. Voordeel is dat de rekken met snuisterijen, glas en serviesgoed niet al te hoog zijn. Ik heb geen toilet kunnen ontdekken(?). Het aanbod is zeer gevarieerd.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Woord & Daad. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Woord & Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Woord & Daad. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Woord & Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter