Kringloopwinkel Comme si Comme ca in Zierikzee

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Comme si Comme ca in Zierikzee – kleding, meubels, boeken en meer!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-17:00
WoensdagGesloten
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag11:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Comme si Comme ca: Dé Kringloopwinkel in Zierikzee

Comme si Comme ca is een gezellige kringloopwinkel gevestigd aan Havenpark 30 in Zierikzee. Met een breed assortiment aan tweedehands kleding en andere spullen, is dit dé plek waar je unieke vondsten kunt ontdekken. Of je nu op zoek bent naar vintage kleding, meubels, boeken of huisdecoratie, je zult hier zeker iets bijzonders tegenkomen.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Comme si Comme ca zijn ze altijd blij met donaties. Heb je kleding, schoenen, accessoires of andere spullen die je niet meer gebruikt maar die nog in goede staat verkeren? Breng ze dan gerust naar de kringloopwinkel. Geef je spullen een tweede leven en help tegelijkertijd het milieu te sparen. Het team van Comme si Comme ca zorgt ervoor dat alles netjes gesorteerd wordt en een plekje krijgt in de winkel. Wie weet maak je er iemand anders heel gelukkig mee!

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in de kringloopwinkel zijn er een paar dingen waar je op kunt letten. Ten eerste is het belangrijk om goed te kijken naar de kwaliteit van de producten. Hoewel alles zorgvuldig wordt gesorteerd, is het altijd mogelijk dat er een klein defect aanwezig is. Controleer daarom altijd even of alles naar behoren functioneert. Ook is het handig om te weten dat het assortiment bij Comme si Comme ca regelmatig wisselt. Kom dus regelmatig terug om nieuwe unieke vondsten te ontdekken.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Wanneer je bij Comme si Comme ca binnenkomt, word je warm ontvangen door het vriendelijke personeel. Ze helpen je graag met het vinden van jouw perfecte aankopen. Betalen kan eenvoudig met betaalpassen. De openingstijden van de winkel zijn op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur. Let op dat de winkel op maandag, woensdag en zondag gesloten is.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Bij Comme si Comme ca kun je niet alleen winkelen, maar ook deelnemen aan unieke programma’s. Ze organiseren regelmatig workshops en evenementen waarbij je leert hoe je van oude spullen iets nieuws kunt maken. Zo kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een duurzame samenleving.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste aanwinsten en leuke acties? Volg Comme si Comme ca dan op Facebook en Instagram. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Comme si Comme ca, de kringloopwinkel in Zierikzee, verwelkomt je graag voor een unieke winkelervaring. Kom langs en ontdek de vele schatten die hier op je liggen te wachten. Kringloop Zierikzee, dat is Comme si Comme ca!

Laat hieronder een review achter