Kringloopwinkel Dorcas Winkel Zierikzee

Ontdek duurzame tweedehands schatten bij Dorcas Winkel Zierikzee. Kleding, meubels, meer – steun goede doelen met elke aankoop.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-12:00
Dinsdag09:00-12:00
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag13:00-16:00
Zaterdag09:30-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kringloop winkel. Een tijdje geleden voor het eerst geweest en meteen goed geslaagd. Veel kleding van goede kwaliteit en nog een kleiner stuk met boeken, spelletjes, beddengoed en decor voor in je huis. Ik kom zeker terug”

Ilse de Keijzer

“Prima Kringloopwinkel! Zeker een aanrader en uiterst betaalbaar. We komen wel commercielere Kringloopwinkels tegen die bijna nieuwprijzen hanteren. Deze is zeker interessant en dus het bezoeken waard.”

Fred Vroom

“Super mooie kleding en spullen voor kleine prijzen. Ik ga daar zeker vaker langs om te snuffelen”

Esmee van der Slikke – van Reede

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Zierikzee: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Zierikzee

Dorcas Winkel in Zierikzee is een kringloopwinkel waar je terecht kunt voor tweedehandskleding en diverse andere artikelen, zoals speelgoed en boeken. Deze winkel, gevestigd aan de Zandweg 30, 4301 TA Zierikzee, steunt met de opbrengst van de verkochte spullen verschillende Dorcas projecten in Afrika en Oost-Europa. Met een gemiddelde waardering van 4.3/5 sterren, is Dorcas Winkel Zierikzee zeker een bezoekje waard!

Spullen brengen bij de kringloop

Wil je jouw ongebruikte spullen een tweede leven geven? Dan ben je bij Dorcas Winkel Zierikzee aan het juiste adres. Tijdens de openingstijden van de winkel kun je hier jouw spullen inleveren. Het is fijn als je de spullen zo schoon mogelijk kunt aanleveren. De exacte innametijden van de gebruikte goederen kun je vinden op de website van Dorcas Winkel Zierikzee.

Een verrassend assortiment

Bij Dorcas Winkel Zierikzee kun je een gevarieerd assortiment vinden. Naast boeken, huishoudelijke apparaten en huis- en inrichtingsartikelen, biedt deze kringloopwinkel ook kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen aan. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens goed voor je portemonnee!

 • Boeken
 • Gereedschappen
 • Huis- en inrichtingsartikelen
 • Huishoudelijke apparaten
 • Kleding
 • Meubels
 • Muziek
 • Speelgoed

Diensten en faciliteiten

Dorcas Winkel Zierikzee biedt diverse diensten en faciliteiten aan haar klanten. Naast de mogelijkheid om goederen in te leveren, kun je ook genieten van een rolstoeltoegankelijke ingang. Betalen in de winkel is mogelijk met betaalpassen. Houd er rekening mee dat er geen eetgelegenheid of koffiehoek aanwezig is.

Dorcas Winkel Zierikzee op social media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg Dorcas Winkel Zierikzee dan op Facebook. Hier kun je geen enkele update missen en blijf je op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen rondom deze kringloopwinkel.

Meer Dorcas kringloopwinkels in Nederland

Dorcas Winkel Zierikzee is onderdeel van Dorcas, een organisatie met 42 filialen verspreid over Nederland. Wil je meer weten over de andere kringloopwinkels van Dorcas? Ontdek dan de 42 filialen van Dorcas in Nederland.

Breng een bezoek aan Dorcas Winkel Zierikzee en ontdek zelf de unieke en duurzame schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

70 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Zierikzee”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Dorcas Winkel Zierikzee. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Dorcas Winkel Zierikzee. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Zierikzee. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Hier kun je je spullen doneren en wordt het door verkocht. Ze nemen niet alles aan. De spullen moeten wel allemaal schoon zijn en er mag niets aan mankeren. Zelf had ik wat spullen die ik wilde afgeven, maar nee het was niet goed genoeg en kon het weer mee nemen. Terwijl iemand anders er misschien wel blij mee was geweest. Jammer.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Leuke kringloop winkel. Een tijdje geleden voor het eerst geweest en meteen goed geslaagd. Veel kleding van goede kwaliteit en nog een kleiner stuk met boeken, spelletjes, beddengoed en decor voor in je huis. Ik kom zeker terug

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  De foto zegt genoeg, denk ik. Beschadiging aan het bordje was verstopt door er een prijssticker overheen te plakken. Dit zag ik pas thuis. Je houdt hier het gevoel aan over dat je bedonderd bent. Jammer hoor! Ik kwam graag bij deze winkel, ook al doen ze wat kribbig tegen klanten tegen sluitingstijd.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Zierikzee. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Prima Kringloopwinkel! Zeker een aanrader en uiterst betaalbaar. We komen wel commercielere Kringloopwinkels tegen die bijna nieuwprijzen hanteren. Deze is zeker interessant en dus het bezoeken waard.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Zierikzee. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Zierikzee. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Zierikzee. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Great place. Great service. We bought some nice books here, several bags, crockery and some clothes. The place has convenient RV-friendly parking.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een top ervaring met Dorcas Winkel Zierikzee. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter