Kringloopwinkel Vlindervleugels in Colijnsplaat

Ontdek top tweedehands vondsten bij Vlindervleugels – kleding, meubels, apparaten, boeken. Duurzaam shoppen in Colijnsplaat op Ringweg 82.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag13:00-16:00
Vrijdag13:00-16:00
Zaterdag13:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wat een leuk klein winkeltje. Zoveel spullen, moet gek zijn als je daar niet wat scoort. Aardige mevrouw. Leuke, betaalbare prijsjes.”

J.A.M. Mol

“Small cozy second hand shop and a very nice friendly saleswoman, sniffing round recommended…”

samia ricope

“Heel gezellig en klein tweedehandswinkeltje. Voor ieder wel wat! Heel leuk :)”

Evi Heylen

Meer reviews lezen…

Vlindervleugels: De Ideale Kringloopwinkel in Colijnsplaat

Op zoek naar een geweldige kringloopwinkel in Colijnsplaat? Zoek niet verder! Vlindervleugels is dé plek waar je moet zijn voor de beste tweedehands vondsten. Gelegen aan de Ringweg 82, 4486 BK Colijnsplaat, is deze winkel een echte parel voor liefhebbers van duurzaam winkelen.

Wat kun je brengen naar Vlindervleugels?

Bij Vlindervleugels kun je niet alleen terecht om te shoppen, maar ook om je gebruikte spullen een nieuw leven te geven. Breng kleding, meubels, apparaten en boeken die je niet langer nodig hebt naar de winkel. Het team van Vlindervleugels zorgt ervoor dat jouw donaties een tweede kans krijgen bij iemand anders die er blij mee zal zijn.

Waar moet je op letten bij Vlindervleugels?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om oplettend te zijn. Controleer alle items zorgvuldig voordat je ze aanschaft. Vlindervleugels zorgt ervoor dat alleen hoogwaardige en bruikbare goederen worden aangeboden. Let bijvoorbeeld op eventuele beschadigingen of defecten en zorg ervoor dat het product nog in goede staat verkeert voordat je het aanschaft.

Hoe werkt Vlindervleugels?

Vlindervleugels heeft aangepaste openingstijden om aan de behoeften van haar klanten te voldoen. De winkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur. Op maandag, dinsdag, woensdag en zondag is de winkel gesloten. Dit is handig om te weten zodat je op het juiste moment een bezoek kunt brengen aan Vlindervleugels.

Bij Vlindervleugels willen ze ervoor zorgen dat winkelen voor iedereen betaalbaar blijft. Daarom bieden ze unieke programma’s en kortingen aan. Houd hun website in de gaten voor speciale acties en aanbiedingen die regelmatig worden georganiseerd.

Bezoek Vlindervleugels

De gemiddelde beoordeling van Vlindervleugels is 4.7/5 sterren, dus je kunt erop vertrouwen dat je een geweldige ervaring zult hebben. Plan dus vandaag nog je bezoek aan Vlindervleugels in Colijnsplaat. Niet alleen vind je daar unieke vondsten, maar je draagt ook bij aan een duurzamere manier van winkelen. Voor meer informatie over Vlindervleugels en andere kringloopwinkels in Zeeland, kun je terecht op https://www.kringloop-info.nl/zeeland/ of https://www.kringloop-info.nl/zeeland/colijnsplaat/.

Duurzaam winkelen in Vlindervleugels

Bij Vlindervleugels geloven ze in duurzaamheid en gemeenschapszin. Door te doneren, te winkelen en betrokken te raken bij hun activiteiten kun je een verschil maken in het verminderen van afval en het ondersteunen van lokale initiatieven. Breng een bezoek aan Vlindervleugels en ontdek de verborgen schatten die in deze geweldige kringloopwinkel in Colijnsplaat te vinden zijn.

6 gedachten over “Kringloopwinkel Vlindervleugels in Colijnsplaat”

  1. ★★★★★

    Een uitstekende ervaring bij Vlindervleugels. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Wat een leuk klein winkeltje. Zoveel spullen, moet gek zijn als je daar niet wat scoort. Aardige mevrouw. Leuke, betaalbare prijsjes.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter