Kringloopwinkel ’t Koopje in Breezand

Ontdek duurzame schatten bij Kringloopwinkel ’t Koopje in Breezand: boeken, meubels, kleding en speelgoed – tweedehands kwaliteit voor iedereen.

Adres & contact

 • Kringloopwinkel ’t Koopje
  Dirk Lubbertstraat 6, 1764 GZ Breezand
 • Telefoonnummer: 06 21288438
 • Website: tkoopje.nl

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele vriendelijke dame en erg leuk.geprijst. het was een winkeltje klein maar leuk om te snuffelen. De dame die er werkte gaf ook adviezen van andere kringloop in de buurt. Echt super hoe dot dan gaat.”

Rein van der Meij

“Geweldig winkeltje waar je verrassend leuke dingetjes kunt kopen tegen een zacht prijsje. Supervriendelijke personeel. Je kunt hier gewoon pinnen.”

T A

“De genen die er werkt is altijd of bijna altijd in voor een praatje of een bakkie of of sigaret roken Inge is kort weg geweldig bezich”

Edgar Miltenburg

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel ’t Koopje in Breezand: Duurzaam winkelen in Noord-Holland

Wat is er bij Kringloopwinkel ’t Koopje te vinden?

Kringloopwinkel ’t Koopje is een geliefde kringloopwinkel gevestigd in Breezand, Noord-Holland. Deze winkel biedt een breed scala aan tweedehands spullen, waardoor het een geweldige plek is voor duurzame shoppers. Of je nu op zoek bent naar boeken, huis- en inrichting, kleding of speelgoed, je zult zeker iets vinden dat bij je past.

In deze kringloopwinkel kun je de sfeer van hergebruik en recycling ervaren, terwijl je tegelijkertijd geld bespaart en het milieu helpt. Wanneer je ervoor kiest om gebruikte spullen te kopen, draag je bij aan de vermindering van afval en het bevorderen van duurzaamheid.

Het assortiment van Kringloopwinkel ’t Koopje is zorgvuldig samengesteld en biedt kwalitatieve tweedehands items. Van boeken tot huis- en inrichting, van kleding tot speelgoed, je kunt hier zeker iets speciaals vinden. Bovendien is het geweldig om te weten dat je bijdraagt aan een goed doel, omdat de opbrengst van de winkel wordt gebruikt voor sociale en maatschappelijke initiatieven.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel ’t Koopje?

Bij Kringloopwinkel ’t Koopje kun je niet alleen winkelen, maar ook je eigen spullen doneren. Heb je thuis nog boeken, kleding of meubels die je niet meer gebruikt? Breng ze naar Kringloopwinkel ’t Koopje en geef ze een tweede leven! Zo help je niet alleen het milieu, maar ook andere mensen die op zoek zijn naar betaalbare tweedehands artikelen.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Wanneer je gaat winkelen bij Kringloopwinkel ’t Koopje, is het belangrijk om op bepaalde dingen te letten. Omdat de items tweedehands zijn, is het mogelijk dat er gebruikssporen aanwezig zijn. Controleer de kwaliteit en functionaliteit van de spullen voordat je ze koopt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Verder is het handig om te weten dat Kringloopwinkel ’t Koopje alleen contante betalingen accepteert. Zorg er dus voor dat je voldoende geld bij je hebt of gebruik betaalpassen of contactloos mobiel betalen.

Extra service en programma’s

Naast het reguliere aanbod biedt Kringloopwinkel ’t Koopje ook extra service en programma’s. Als rolstoelgebruiker kun je gemakkelijk de winkel betreden via de rolstoelvriendelijke ingang en parkeren op de rolstoelvriendelijke parkeerplaats. Dit zorgt ervoor dat de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Bovendien biedt Kringloopwinkel ’t Koopje regelmatig interessante kortingen en acties. Houd hun LinkedIn-pagina in de gaten voor het laatste nieuws en speciale aanbiedingen.

Wil je meer weten over Kringloopwinkels in Noord-Holland? Bekijk dan onze pagina over kringloopwinkels in de provincie Noord-Holland. Voor specifieke informatie over kringloopwinkels in Breezand, neem een kijkje op de pagina van Breezand, Noord-Holland.

Kringloopwinkel ’t Koopje in Breezand is de ideale plek om duurzaam te winkelen. Door tweedehands spullen te kopen en te doneren, maak je een verschil voor het milieu en de gemeenschap. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek de schatten die er te vinden zijn.

24 gedachten over “Kringloopwinkel ’t Koopje in Breezand”

 1. ★★★★★

  Hele lieve en vriendelijke mensen, kleine winkel maar goedkoop als je iets kan vinden. Leuk om eens binnen te lopen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Geweldig winkeltje waar je verrassend leuke dingetjes kunt kopen tegen een zacht prijsje. Supervriendelijke personeel. Je kunt hier gewoon pinnen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel ’t Koopje. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel ’t Koopje. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij ’t Koopje. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  De genen die er werkt is altijd of bijna altijd in voor een praatje of een bakkie of of sigaret roken Inge is kort weg geweldig bezich

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel ’t Koopje. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel ’t Koopje. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel ’t Koopje. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Hele vriendelijke dame en erg leuk.geprijst. het was een winkeltje klein maar leuk om te snuffelen. De dame die er werkte gaf ook adviezen van andere kringloop in de buurt. Echt super hoe dot dan gaat.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter