Kringloopwinkel Stichting Zolder van Den Helder

Ontdek duurzaam winkelen bij Zolder van Den Helder – boeken, muziek, kleding, meubels en meer. Open ma-zat in Den Helder.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Wat deze kringloopwinkel echt speciaal maakt, is het attente en gastvrije personeel Natuurlijk zie ik ook de verhalen over mensen die het hebben over de prijzen. Sommigen zeggen dat het duur is, anderen prijzen het juist de hemel in. Maar in mijn eigen ervaring kan ik met volle overtuiging zeggen dat de prijzen zeer goed geprijsd zijn. Ik bedoel, als je kijkt naar de nieuwwaarde van sommige producten die hier te vinden zijn, is het bijna ongelooflijk hoeveel je kunt besparen. Toegegeven, er waren hier en daar een paar missers qua prijs. Met zo’n breed assortiment is het begrijpelijk dat het soms lastig is om de juiste prijs te bepalen voor elk uniek item. Maar laten we eerlijk zijn, het is juist deze diversiteit die de winkel zo spannend maakt. Het is als een schattenjacht waarbij je af en toe een verborgen juweel vindt dat voor een schijntje geprijsd is.”

bram

“Altijd leuk om even een rondje te doen. Prijzen zijn aanzienlijk hoger geworden, ik weet niet of niet is Ivm het gesloten zijn in de corona periode oid. Een pareltje vinden voor weinig komt niet zo heel vaak meer voor helaas. Evengoed staan er soms wel leuke dingetjes tussen.”

Nothisispatrick

“Erg leuke winkel en wat een aardige medewerkers ze hebben bijna alles en de dingen worden voor een redelijke prijs verkocht echt een top winkel ik ga daar zeker vaker heen”

Roos van Iterson

Meer reviews lezen…

Over Stichting Zolder van Den Helder

Zolder van Den Helder is een kringloopwinkel in Den Helder waar je terecht kunt voor een avontuur in duurzaam winkelen. Met een winkeloppervlakte van ongeveer 2.000 m2 biedt deze winkel een breed scala aan tweedehands producten. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Wat vind je bij Zolder van Den Helder?

Bij Zolder van Den Helder vind je een gevarieerd assortiment aan tweedehands artikelen. Van boeken en muziek tot kleding en meubels, je kunt hier van alles vinden. Of je nu op zoek bent naar een mooi boek om te lezen, een praktisch huishoudelijk apparaat of een uniek stuk meubilair, de kans is groot dat je hier iets naar je smaak vindt. Het kopen van tweedehands spullen bij Zolder van Den Helder is niet alleen voordelig, maar ook een duurzame keuze.

Diensten en faciliteiten

Bij Zolder van Den Helder zijn diverse diensten en faciliteiten beschikbaar om het winkelen nog gemakkelijker te maken. De winkel is bijvoorbeeld goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is een parkeerplaats aanwezig voor bezoekers die met de auto komen. Daarnaast biedt de winkel een bezorgservice en is er een koffiehoek waar je even kunt ontspannen tijdens het winkelen. Ook is er een ophaalservice beschikbaar voor mensen die spullen willen doneren aan de winkel.

Speciale programma’s, kortingen en andere services

Stichting Zolder van Den Helder biedt verschillende speciale programma’s en kortingen aan om het winkelen nog aantrekkelijker te maken. Zo is er bijvoorbeeld buiten afhalen mogelijk en is er een bezorgservice voor mensen die niet in staat zijn om de gekochte spullen zelf mee te nemen. Daarnaast is er op de bedrijfslocatie van de winkel een rolstoelvriendelijke ingang, lift en parkeerplaats aanwezig, zodat de winkel toegankelijk is voor mensen met een lichamelijke beperking.

Betalen bij Zolder van Den Helder is eenvoudig en gebeurt via verschillende betaalmethoden. Naast contant geld accepteert de winkel ook betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Contact en social media

Wil je meer informatie over Zolder van Den Helder of heb je vragen? Neem dan contact op via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Voor meer informatie over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Holland kun je terecht op onze website.

Mis geen enkele update over Zolder van Den Helder en volg de kringloopwinkel op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Bij Zolder van Den Helder kun je genieten van een unieke winkelervaring vol met betaalbare tweedehands schatten en de voldoening van duurzaam winkelen. Kom langs en ontdek zelf wat deze kringloopwinkel te bieden heeft in Den Helder!

51 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Zolder van Den Helder”

 1. ★★★★☆

  Visited this cycle today from Friesland. Spacious, well laid out and clear. Bought 2 beautiful lamps. Friendly employee who helped us. Definitely come back here again.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Wat deze kringloopwinkel echt speciaal maakt, is het attente en gastvrije personeel Natuurlijk zie ik ook de verhalen over mensen die het hebben over de prijzen. Sommigen zeggen dat het duur is, anderen prijzen het juist de hemel in. Maar in mijn eigen ervaring kan ik met volle overtuiging zeggen dat de prijzen zeer goed geprijsd zijn. Ik bedoel, als je kijkt naar de nieuwwaarde van sommige producten die hier te vinden zijn, is het bijna ongelooflijk hoeveel je kunt besparen. Toegegeven, er waren hier en daar een paar missers qua prijs. Met zon breed assortiment is het begrijpelijk dat het soms lastig is om de juiste prijs te bepalen voor elk uniek item. Maar laten we eerlijk zijn, het is juist deze diversiteit die de winkel zo spannend maakt. Het is als een schattenjacht waarbij je af en toe een verborgen juweel vindt dat voor een schijntje geprijsd is.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Ooit kocht ik bij de Kwantum Hallen een gietijzeren bijtje waar een waxinelichtje in geplaatst kon worden, kreeg een doosje mee waar alle afzonderlijke onderdelen in zaten en die je thuis dan later zelf aan elkaar moest schroeven. Dat was natuurlijk een bijzonder slechte aankoop van me geweest want enkele weken later was het bijtje compleet verroest, het ruggetje van glas compleet verkleurd en er begonnen daarna onderdelen langzaam af te breken. Chinees gietijzer heeft nu eenmaal niet de kwaliteit die we van vroeger nog kennen, de oudere generatie dan. Welnu, waar leidt dit lange verhaal naartoe zult u zich afvragen, dat ik u vertellen. Dit bijtje zou, wanneer ik hem tenminste gewoon in het doosje had laten zitten…namelijk de beste belegging zijn geweest die ik ooit in mijn leven zou hebben gedaan. Wilt u het bewijs zien, kijk dan maar eens naar de foto die ik ervan maakte op de Zolder van Den Helder… Indertijd betaalde ik er zon 9 euro voor, de kostprijs nu? Ik durf het niet eens op te schrijven…kijk zelf maar naar het prijskaartje op de foto van het bijtje…

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Stichting Zolder van Den Helder. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een top bezoek aan Stichting Zolder van Den Helder. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Stichting Zolder van Den Helder. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Helaas …de prijzen zijn erg hoog, verschillende artikelen zijn in de winkel goedkoper. messing kandelaartje 25 euro !!! In de winkel glimmend nieuw ook messing 19,95 ! Hier kun je niet snuffelen voor leuke koopjes.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Altijd leuk om even een rondje te doen. Prijzen zijn aanzienlijk hoger geworden, ik weet niet of niet is Ivm het gesloten zijn in de corona periode oid. Een pareltje vinden voor weinig komt niet zo heel vaak meer voor helaas. Evengoed staan er soms wel leuke dingetjes tussen.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter