Kringloopbedrijf Het Boelhuys in Den Helder

Ontdek tweedehands schatten bij Het Boelhuys in Den Helder – kleding, huisraad, speelgoed en meer, terwijl u een goed doel steunt.

Adres & contact

 • Kringloopbedrijf Het Boelhuys
  Doctorandus F. Bijlweg 65 Spoorstraat 60 1781JH, 1784 MC Den Helder
 • Telefoonnummer: 06 21152171
 • Website: hetboelhuys.nl

Openingstijden

Maandag11:00-16:00
Dinsdag11:00-16:00
Woensdag11:00-16:00
Donderdag11:00-16:00
Vrijdag11:00-16:00
Zaterdag11:00-16:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Een fijne kringloopwinkel met zeer vriendelijke beheerders en een leuk aanbod aan artikelen. Was er voor het eerst en had wat kleine spulletjes uitgezocht, maar kon daar helaas niet pinnen. Maar mocht het toch meenemen voor de de laatste 20 cent die ik in mijn portemonnee had. Maak maar reclame zei ze voor onze winkel en verreken het een volgende keer maar. Super waar kom je dat nog tegen.”

Vera de Jongh-Lensen

“Vanalleswat zeer schappelijke prijzen voor mij nog een redelijk aanbod van elektrische gereedschap maar ik heb alles dus de laat maar. en als je wasmachine kapot is dan is hier een halen voordeliger als het te laten repareren denk ik”

willem scholtens

“Het is er super goedkoop en het geld word geïnvesteerd in een goed doel”

Elies Grommen

Meer reviews lezen…

Het Boelhuys – Uw Favoriete Kringloopwinkel in Den Helder

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel Het Boelhuys in Den Helder?

Het Boelhuys is een bekende kringloopwinkel gevestigd in het hart van Den Helder, aan de Spoorstraat 60. Hier kunt u terecht om uw gereserveerde goederen af te rekenen en om te snuffelen tussen ons assortiment kleingoed, zoals kleding, keukenspullen en huisraad. Bovendien verwelkomen wij graag uw donaties. Het Boelhuys werkt op christelijke basis en heeft als doel een financieel fundament te leggen. Door uw spullen aan ons te doneren of bij ons te winkelen, draagt u ook bij aan dit nobele doel.

Waar moet u op letten bij een bezoek aan Het Boelhuys?

Bij Het Boelhuys kunt u altijd topkwaliteit tweedehandsproducten voor een lage prijs verwachten. Ons assortiment omvat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsartikelen, kleding en speelgoed. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook duurzaam! Let tijdens uw bezoek op ons steeds veranderende aanbod en ontdek de schatten die u kunt vinden.

Hoe werkt de kringloopwinkel Het Boelhuys?

Het Boelhuys biedt verschillende services en faciliteiten om uw ervaring in onze winkel nog beter te maken. Naast het bezorgen van goederen, kunt u ook gebruik maken van onze ophaalservice. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het transporteren van grote spullen. Wanneer u onze winkel bezoekt, zult u merken dat wij rolstoelvriendelijke ingangen en parkeerplaatsen hebben. Wij hechten veel waarde aan inclusiviteit en zijn trots om een veilige omgeving te bieden voor iedereen, inclusief LGBTQ+ en transgenders. Daarnaast accepteren wij ook betaalpassen en contactloze mobiele betalingen, waardoor uw winkelervaring bij Het Boelhuys nog gemakkelijker en efficiënter wordt.

Wat Het Boelhuys uniek maakt, is dat zij vluchtelingen in dienst nemen. Hierdoor bieden wij niet alleen een breed scala aan producten en services aan, maar dragen we ook bij aan de integratie van vluchtelingen in de Nederlandse samenleving. Onze klanten waarderen ons breed aanbod en hebben ons gemiddeld beoordeeld met 4.5/5 sterren.

Mis geen enkele update over Het Boelhuys en volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Het Boelhuys maakt deel uit van Het Boelhuys, met branches verspreid over Nederland. Kijk op de website voor meer informatie over onze andere filialen.

Kom naar Het Boelhuys in Den Helder en ontdek een wereld van betaalbare en duurzame tweedehandsproducten. Samen zorgen we voor een betere toekomst!

35 gedachten over “Kringloopbedrijf Het Boelhuys in Den Helder”

 1. ★★★★★

  Vanmorgen in het Boelhuys aan de drs Bijlweg geweest maar wat een tegenvaller als je iets vraagt aan de meneer die het daar voor het zeggen heeft word je gewoon afgeblaft (de man die de goedereninneemt en binnen zet) een groot stuk chagerijn maar er zijn meerdere personeelsleden die volgens ons niet kunnen praten mezelf nu voorgenomen om er nooit meer te komen vaak mooie en goede spullen gebracht maar dat doen we niet meer

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Die aan de spoorstraat is verschrikkelijk zoveel geld dat men durft te vragen.Vr een lege fles drank omdat het een duur merk is betaal je wel 50euro ze verkopen zelfs een bestek-set op het moment die 275euro kost sommige spullen liggen al jaren in deze winkel omdat het te duur is.Als je om half 4 naar binnen stapt stuurt men je gewoon weg want 4uur gaan ze sluiten.Belachlijk

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan bedrijf Het Boelhuys. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel bedrijf Het Boelhuys. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan bedrijf Het Boelhuys. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel bedrijf Het Boelhuys. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel bedrijf Het Boelhuys. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring bij bedrijf Het Boelhuys. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel bedrijf Het Boelhuys. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel bedrijf Het Boelhuys. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fijne kringloopwinkel met zeer vriendelijke beheerders en een leuk aanbod aan artikelen. Was er voor het eerst en had wat kleine spulletjes uitgezocht, maar kon daar helaas niet pinnen. Maar mocht het toch meenemen voor de de laatste 20 cent die ik in mijn portemonnee had. Maak maar reclame zei ze voor onze winkel en verreken het een volgende keer maar. Super waar kom je dat nog tegen.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel bedrijf Het Boelhuys. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met bedrijf Het Boelhuys. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Ik schrik van de prijzen die er nu gevraagd worden….Dit is niet het boelhuis die ik leerde kennen als een echte low budget winkel…..wat is er veranderd??

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter