Kringloopwinkel Weggeefwinkel Overvloed

Ontdek duurzaam shoppen bij Weggeefwinkel Overvloed in Den Helder – gratis boeken, kleding, speelgoed, en huisartikelen. Steun hergebruik!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-14:00
Woensdag10:00-14:00
Donderdag10:00-14:00
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Dit is weer zo’n geweldig idee geweest dat is uitgegroeid tot een gerealiseerde oplossing voor de minima om toch af en toe wat ‘nieuws’ in huis te halen. Ze hebben er veel verrassende spulletjes, van witgoed tot speelgoed en alles er tussen in.”

Bertram E. Bol

“Alles is daar erg leuk. Als je wat kleding nodig hebt, wat personeel voor een appartement, dus misschien kun je daar zelfs gratis gaan zoeken. Ieder mens kan maar 5 dingen per dag krijgen 💚 .”

Niek Meijer

“Weggeefwinkel. Je mag hier 5 artikelen per dagdeel gratis meenemen. Bedoeld voor mensen met een kleine beurs. Thee en koffie drinken tegen kleine vergoeding is hier mogelijk.”

Maud de kok

Meer reviews lezen…

Weggeefwinkel Overvloed: Duurzaam Winkelen in Den Helder

Weggeefwinkel Overvloed, gevestigd in Den Helder, is een inspirerende plek waar duurzaam winkelen centraal staat. Deze unieke weggeefwinkel biedt een breed scala aan tweedehands artikelen, waaronder boeken, huis- en inrichtingsartikelen, kleding en speelgoed. Door hier je aankopen te doen, draag je niet alleen bij aan het verminderen van verspilling, maar steun je ook een lokale gemeenschap.

Wat kan je bij Weggeefwinkel Overvloed inleveren?

Naast het kopen van tweedehands spullen, geeft Weggeefwinkel Overvloed je ook de mogelijkheid om je eigen goederen in te leveren. Heb je bijvoorbeeld boeken, kleding of speelgoed dat je niet langer gebruikt? Breng het naar de winkel en geef het een nieuw leven bij iemand anders. Hierdoor bevorder je de circulaire economie en zorg je ervoor dat spullen niet onnodig worden weggegooid.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Weggeefwinkel Overvloed?

Hoewel tweedehands winkelen enorm leuk en duurzaam is, zijn er enkele punten waar je op moet letten. Controleer altijd de staat van het artikel voordat je het meeneemt. Weggeefwinkel Overvloed doet haar best om kwalitatieve spullen aan te bieden, maar het is belangrijk om zelf de nodige inspecties uit te voeren. Daarnaast is het handig om te weten dat Weggeefwinkel Overvloed op dinsdag, woensdag en donderdag geopend is, volgens de vermelde openingstijden.

De werking van Weggeefwinkel Overvloed

Weggeefwinkel Overvloed is niet zomaar een winkel. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, waar vriendelijkheid en duurzaamheid hand in hand gaan. Het personeel zet zich in om ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt. Bovendien biedt Weggeefwinkel Overvloed ook bezorgservices en heeft het een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel.

Unieke programma’s, kortingen en andere voorzieningen

Weggeefwinkel Overvloed heeft niet alleen een fantastisch assortiment aan tweedehands artikelen, maar biedt ook verschillende unieke programma’s en kortingen aan. Ze hebben bijvoorbeeld ‘Koop voor een Kilo’-dagen, waar je een bepaald gewicht aan kleding kunt kopen voor een vast bedrag. Daarnaast organiseren ze af en toe gezellige evenementen om hun klanten te verrassen met speciale aanbiedingen.

Volg Weggeefwinkel Overvloed op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van Weggeefwinkel Overvloed en geen enkele update missen? Volg ze dan op Facebook. Op deze social media kanalen blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen en blijf je verbonden met de gemeenschap die zich inzet voor een duurzamere wereld.

Kortom, Weggeefwinkel Overvloed is de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar duurzame winkelervaringen. Bezoek deze fantastische weggeefwinkel in Den Helder en ontdek zelf de schatten die er te vinden zijn. Doe mee aan de circulaire economie en draag je steentje bij aan een betere wereld.

89 gedachten over “Kringloopwinkel Weggeefwinkel Overvloed”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Weggeefwinkel Overvloed. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Weggeefwinkel Overvloed. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Everything is very nice there. If you need some clothings , some staff for apartment so maybe you can go and even find there for free . Every person can get only 5 things a day .

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij Weggeefwinkel Overvloed. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Doen goed werk daar .en fijn dat ik daar mijn spulletjes kan brengen die ik over heb ..zo dat ik daar mensen blij mee kan maken.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Telefonisch niet bereikbaar, staan op het internet verschillende openingstijden en tussen 10 en 14 open geeft weinig ruimte om spullen af te geven. Ook tussen de middag niet aanwezig. Wil bellen of zij iets kunnen ophalen maar is onmogelijk krijg diverse keren een bandje. Slechte zaak!

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Weggeefwinkel Overvloed. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Weggeefwinkel Overvloed. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Weggeefwinkel Overvloed. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Weggeefwinkel Overvloed. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  For real minimums and many times cheaper as a nationally operating second-hand store. Great what they do without any profit motive

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Weggeefwinkel Overvloed. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Weggeefwinkel Overvloed. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Weggeefwinkel Overvloed. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  There is a discount store and the other for free, and they have household items and free clothes and very symbolic prices

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter