Kringloopwinkel Winkeltje Van Jo in Den Helder

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Winkeltje Van Jo in Den Helder – kleding, meubels, boeken en meer met hoge beoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Top shop! I like coming there”

Esther Dijkshoorn

Meer reviews lezen…

Winkeltje Van Jo: Een Unieke Kringloopwinkel in Den Helder

Winkeltje Van Jo is een geliefde kringloopwinkel gelegen in Den Helder. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren is het een must-visit voor iedereen die op zoek is naar unieke tweedehands items. Gevestigd aan de Visstraat 35, 1781 CL Den Helder, is het gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar dat ene speciale item of gewoon wil genieten van een leuke winkelervaring.

Wat kun je brengen naar Winkeltje Van Jo?

Bij Winkeltje Van Jo kun je terecht met allerlei tweedehands spullen die je niet langer nodig hebt. Of het nu gaat om kleding, meubels, boeken, speelgoed of huisdecoratie, ze nemen graag je items aan. Door je spullen te doneren draag je niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar ook aan het ondersteunen van lokale gemeenschapsinitiatieven.

Waar moet je op letten bij Winkeltje Van Jo?

Als je op zoek bent naar schatten bij Winkeltje Van Jo, is het handig om te weten waar je op moet letten. De winkel heeft dagelijks nieuwe aanvoer, dus het is raadzaam om regelmatig een bezoekje te brengen. Neem de tijd om elke hoek van de winkel te verkennen, want je weet nooit wat voor verborgen parels je tegenkomt.

Hoe werkt Winkeltje Van Jo?

Winkeltje Van Jo werkt volgens het standaard kringloopmodel. Ze nemen gedoneerde items aan, sorteren en prijzen ze, en bieden ze vervolgens te koop aan in de winkel. Door hier te winkelen, draag je bij aan een circulaire economie en help je om spullen een tweede leven te geven. Het personeel van Winkeltje Van Jo staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte item.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Winkeltje Van Jo biedt verschillende unieke programma’s en services aan. Ze organiseren regelmatig evenementen zoals rommelmarkten, waar je kunt genieten van een gezellige sfeer en tegelijkertijd kunt snuffelen tussen unieke items. Daarnaast bieden ze aantrekkelijke kortingen en speciale aanbiedingen aan, zodat je nog voordeliger kunt shoppen.

Mis nooit meer een update van Winkeltje Van Jo door ze te volgen op hun Facebook en LinkedIn pagina’s. Wil je meer ontdekken over andere kringloopwinkels in Noord-Holland? Kijk dan op de Kringloop Noord-Holland en Kringloop Den Helder pagina’s.

Breng een bezoek aan Winkeltje Van Jo en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Kringloop Den Helder was nog nooit zo leuk en inspirerend!

1 gedachte over “Kringloopwinkel Winkeltje Van Jo in Den Helder”

Laat hieronder een review achter