Kringloopwinkel Hollands Kroon in Anna Paulowna

Ontdek duurzame schatten in Kringloopwinkel Hollands Kroon, Anna Paulowna – boeken, kleding, meubels en meer voor de bewuste koopjesjager.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Het kan dus nog! Een betaalbare kringloop! Ga naar de Kringloopwinkel in Anna Paulowna! Prima spullen en een aardige meneer die graag helpt aan de kassa. Een verademing na alle Kringloopwinkels die denken dat ze antiquair zijn.”

M. Herfst

“Een nette winkel en erg klantvriendelijk. Groot en heel veel goede boeken. En bereid om je te helpen. We waren hier met plezier en als we weer in Sintmaartenzee zijn gaan we er zeker weer langs. De dames uit Apeldoorn. 👍👍👍📚”

Evert Leunk

“Mooie winkel. Ik vond hier wat snuisterijen voor in huis en een roze koffer. Er zijn kleding voor volwassenen en kinderen, borden, speelgoed, meubels. Lage prijzen, voldoende keuze, vriendelijke verkopers.”

Alex Voly

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Hollands Kroon: Een Duurzaam Winkelparadijs in Anna Paulowna

Wil je milieubewust winkelen en tegelijkertijd geld besparen? Dan is Kringloopwinkel Hollands Kroon in Anna Paulowna dé plek voor jou. Deze kringloopwinkel, gelegen aan Kruiswijk 21, biedt een breed scala aan tweedehands spullen en is gerund door een vrouwelijke ondernemer. Met haar rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid verwelkomt de winkel iedereen met open armen.

Wat kun je meenemen naar Kringloopwinkel Hollands Kroon?

Bij Kringloopwinkel Hollands Kroon kun je terecht voor diverse items, zoals boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het assortiment is breed en biedt voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een leuk boek om te lezen, een praktisch huishoudelijk apparaat of een uniek vintage kledingstuk, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Door tweedehands spullen te kopen, draag je bij aan een duurzamere levensstijl en geef je items een tweede kans.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Hollands Kroon?

Bij het winkelen in Kringloopwinkel Hollands Kroon is het belangrijk om op de prijs en het personeel te letten. De prijzen in de winkel worden vaak als redelijk geprijsd ervaren, wat het winkelen extra aantrekkelijk maakt. Het vriendelijke personeel staat klaar om je te helpen en vragen te beantwoorden, waardoor je een prettige winkelervaring hebt.

Hoe werkt Kringloopwinkel Hollands Kroon?

Het proces bij Kringloopwinkel Hollands Kroon is eenvoudig en transparant. Je kunt spullen die nog in goede staat verkeren en je niet meer nodig hebt, naar de winkel brengen. De winkel biedt tevens een ophaalservice aan, zodat je geen moeite hoeft te doen om de items af te leveren. Door je spullen te doneren aan de kringloopwinkel, geef je ze een nieuw leven en help je anderen die op zoek zijn naar betaalbare tweedehands goederen.

Wil je meer informatie over Kringloopwinkel Hollands Kroon in Anna Paulowna? Bezoek dan hun Facebook-pagina of bekijk het compleet overzicht van kringloopwinkels in Noord-Holland op onze website.

Duik in de wereld van duurzaam winkelen en ontdek de schatten die Kringloopwinkel Hollands Kroon te bieden heeft. Met haar diverse assortiment, vriendelijke personeel en focus op duurzaamheid is deze kringloopwinkel een ware aanwinst voor Anna Paulowna. Bezoek de winkel tijdens de openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag en neem een kijkje in dit duurzame winkelparadijs.

60 gedachten over “Kringloopwinkel Hollands Kroon in Anna Paulowna”

 1. ★★★★★

  Dit is eigenlijk best een aardige kringloop ondanks dat je eigenlijk verwacht dat in het buitengebied de inbreng van oude goederen navenant minder zal zijn dan in de stad. Groot en ruim is hij ook, groter dan gemiddeld zelfs en je vind er werkelijk van alles wel wat. Er is een ruime parkeergelegenheid en er zijn keurige toiletfaciliteiten, iets wat je echt niet van elke andere kringloop kan zeggen. Er hangt ook een beetje een Westfriese sfeer; die sfeer moet je in de basis al kennen en dus al eens tegengekomen zijn om hem te herkennen. Een buitenstaander zal hem in eerste instantie determineren als ‘een beetje vreemd en nog niet lekker’ (voor de jongere: dat was ooit, in iets andere vorm, een limonade reclame op tv) maar na verloop van tijd went het wel. Het zangerige accent uit Westfrieland vind ik persoonlijk heerlijk en een kleine ‘opera’ om aan te horen. De uitspraak van bv. ‘lekkurr horrr’, prachtig! ;) Aan elk positief feit kleeft bijna altijd ook iets negatiefs, zo ook hier en ik heb zelfs nog ernstig getwijffeld of ik toch maar beter niet nog een sterretje minder zou moeten geven… De openingstijden worden hier echt te strikt gehanteerd. Je wordt er vanaf 10 minuten voor sluitingstijd al weggepest en wanneer je een half uur voor sluiting ‘nog’… binnen durft te komen kan dat niet zonder de duidelijke instructie dat ‘we bijna gaan sluiten hoor!’. Het personeel heeft het daar duidelijk niet naar de zin en ziet de arbeid ter plaatse als een vervelende dagelijkse plicht. Zoiets voel je als bezoeker. Erg jammer toch.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Hollands Kroon. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Nice shop. I found some trinkets for the home and a pink suitcase here. There are clothes for adults and children, dishes, toys, furniture. Low prices, sufficient selection, friendly salespeople.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Hollands Kroon. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Hollands Kroon. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Hollands Kroon. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Het kan dus nog! Een betaalbare kringloop! Ga naar de Kringloopwinkel in Anna Paulowna! Prima spullen en een aardige meneer die graag helpt aan de kassa. Een verademing na alle Kringloopwinkels die denken dat ze antiquair zijn.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Hollands Kroon. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fijne kringloop winkel, ik was er een poosje niet geweest maar de winkel is er echt op vooruit gegaan. Netjes opgeruimd en overzichtelijk geworden.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een nette winkel en erg klantvriendelijk. Groot en heel veel goede boeken. En bereid om je te helpen. We waren hier met plezier en als we weer in Sintmaartenzee zijn gaan we er zeker weer langs. De dames uit Apeldoorn.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter