Kringloopwinkel Goederenbank Bergen

Ontdek duurzaam winkelen bij Goederenbank Bergen: kringloopvondsten van boeken, meubels, kleding tot speelgoed. Beoordeeld met 4.2 sterren – Lindenlaan 15.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag10:00-17:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Overzichtelijke, goed gevulde kringloop met redelijke doorstroom van de gebruikelijke goederen. Prima prijzen. Ruime parkeergelegenheid, makkelijk te bereiken. Vriendelijke bediening.”

W.L. Higgins

“Prima kringloop, wel wat rommelig en soms krap (vooral bij het speelgoed). Geen probleem, lekker neuzen. Vriendelijk personeel.”

Nadi Zoetebier

“Super luek veel te doen druk door veel mensen kom ook eens langs danke”

Jan Lichteveld

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Goederenbank Bergen

Goederenbank Bergen is een kringloopwinkel gevestigd aan de Lindenlaan 15, 5854 AM Bergen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, staat deze kringloopwinkel garant voor een unieke en duurzame winkelervaring.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Goederenbank Bergen kun je diverse tweedehands spullen brengen. Of het nu gaat om boeken, huis- en inrichtingsartikelen, kleding of speelgoed, alles is welkom. Door jouw spullen naar de kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en help je tegelijkertijd het milieu te sparen. Een win-win situatie dus!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Goederenbank?

Bij het winkelen in de kringloopwinkel is het belangrijk om op zoek te gaan naar unieke items. Door het constant wisselende assortiment is er altijd wel iets bijzonders te vinden. Let ook op de kwaliteit van de spullen en controleer goed of alles naar wens is voordat je het aanschaft. Daarnaast is Goederenbank Bergen rolstoeltoegankelijk, wat het voor iedereen mogelijk maakt om te genieten van een duurzame winkelervaring.

Hoe werkt Goederenbank?

Goederenbank Bergen is zeven dagen per week geopend. De openingstijden zijn als volgt: maandag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Je kunt op elk gewenst moment binnenlopen en rustig rondkijken. Is er iets specifieks waar je naar op zoek bent? Dan kun je contact opnemen met de kringloopwinkel via whatsapp of telefonisch op 0620718339. Hierdoor ben je verzekerd van een persoonlijke winkelervaring.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Goederenbank Bergen biedt ook verschillende unieke programma’s en diensten aan. Zo is de winkel bereikbaar per openbaar vervoer en is er een bezorgservice beschikbaar voor diegene die wat grotere aankopen willen laten bezorgen. Daarnaast kun je goederen bij de kringloopwinkel inleveren en is er een ophaalservice voor het geval je zelf niet in staat bent om spullen te brengen. Ook biedt Goederenbank Bergen verhuizingen en woningontruimingen aan. Hiermee wordt het wel heel gemakkelijk om duurzaam te leven.

Volg de Goederenbank op social media

Mis geen enkele update van Goederenbank Bergen en volg deze kringloopwinkel op Facebook. Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via de social media kanalen. Wil je meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Limburg, neem dan een kijkje op https://www.kringloop-info.nl/limburg en ontdek wat er allemaal te vinden is.

Op zoek naar een duurzame winkelervaring? Bezoek Goederenbank Bergen

Kringloopwinkel Bergen staat bekend om zijn diverse assortiment, unieke programma’s en klantvriendelijke service. Breng een bezoek aan Goederenbank Bergen en ontdek hoe leuk en duurzaam winkelen kan zijn. Kom langs aan de Lindenlaan 15, 5854 AM Bergen en laat je verrassen door de schatten die je er kunt vinden.

68 gedachten over “Kringloopwinkel Goederenbank Bergen”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Goederenbank Bergen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Grote kringloopwinkel met groot assortiment. Jammer vond ik de wat rommelige indruk. Kleding niet op maat gesorteerd en gemiddeld hogere prijzen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Goederenbank Bergen. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Goederenbank Bergen. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Goederenbank Bergen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Overzichtelijke, goed gevulde kringloop met redelijke doorstroom van de gebruikelijke goederen. Prima prijzen. Ruime parkeergelegenheid, makkelijk te bereiken. Vriendelijke bediening.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Goederenbank Bergen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Goederenbank Bergen. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Goederenbank Bergen. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Mooie, redelijk opgeruimde en goed georganiseerde kringloop met nette prijzen. Hier is werkelijk van alles te koop. Er is een vertrek met alleen kleding, met een paskamertje. Ook veel meubel- en glaswerk. Er is in de kelder (trap naar beneden) een behoorlijke collectie boeken. Aardig personeel en een fijne struin-winkel.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter