Kringlooplijn Tilburg Reeshof

Ontdek duurzame schatten bij Kringlooplijn Tilburg Reeshof – uw go-to voor kwaliteitsvolle tweedehands boeken, meubels, kleding en meer.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-17:00
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Super verrassend,ga je naar de woonboulevard in tilburg dan is het super leuk hier binnen te wandelen. Vriendelijke behulpzame dame,en kom je binnen dan is er achter in de winkel een doorgang naar grotere ruimte. En alles ziet er verzorgd uit,en de prijzen zijn prima. Zelf vanuit oosterhout op de fiets gegaan,en het was goed te doen.”

Elenoor

“Visited this thrift store, not that big, but part of the 1st floor is in use, I would visit this store again if I am in the area.”

Driver Anonymity

“Ik moest kerstspullen afleveren, en het antwoord op de vraag waar moet ik neerleggen was kort en duidelijk.”

L.G. Kuyper jr

Meer reviews lezen…

Kringlooplijn Tilburg Reeshof: Duurzaam winkelen in Tilburg

Kringlooplijn Tilburg Reeshof is een populaire kringloopwinkel gelegen in het pittoreske Tilburg. Met een gemiddelde beoordeling van 3.5/5 sterren, is deze winkel de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar duurzaam winkelen en unieke tweedehands vondsten.

Wat kan je brengen naar Kringlooplijn Tilburg Reeshof?

Bij Kringlooplijn Tilburg Reeshof kan je allerlei spullen brengen die je niet meer nodig hebt, maar waar anderen nog wel plezier aan kunnen beleven. Denk aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je spullen te doneren aan de kringloopwinkel draag je bij aan een duurzame samenleving en geef je jouw gebruikte spullen een tweede leven.

Waar moet je op letten bij Kringlooplijn Tilburg Reeshof?

Bij het bezoeken van Kringlooplijn Tilburg Reeshof zijn er een paar zaken waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om te weten dat de winkel op maandagen en zondagen gesloten is. Daarnaast is het goed om te weten dat er een rolstoeltoegankelijke ingang is, wat het voor mensen met een lichamelijke beperking gemakkelijk maakt om de winkel te betreden. Verder is het assortiment zeer divers, dus het is verstandig om voldoende tijd te nemen om rond te kijken en de verborgen schatten te ontdekken.

Hoe werkt Kringlooplijn Tilburg Reeshof?

Bij Kringlooplijn Tilburg Reeshof kan je terecht voor het kopen van tweedehands spullen. Je kunt hier een breed scala aan producten vinden, variërend van boeken tot meubels en van kleding tot huishoudelijke apparaten. Het assortiment wisselt regelmatig, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken. Ook biedt Kringlooplijn Tilburg Reeshof verschillende diensten en faciliteiten aan, waaronder de mogelijkheid om goederen in te leveren en een handige ophaalservice. Daarnaast is er een parkeerplaats beschikbaar voor het gemak van de klanten.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de reguliere winkelactiviteiten biedt Kringlooplijn Tilburg Reeshof ook unieke programma’s en kortingen om het winkelen nog aantrekkelijker te maken. Zo organiseert de winkel regelmatig themadagen en speciale acties, waarbij je kunt profiteren van extra korting op geselecteerde items. Daarnaast is Kringlooplijn Tilburg Reeshof actief op social media, met een eigen Facebook pagina.

Met zijn gevarieerde assortiment, duurzame missie en unieke programma’s, is Kringlooplijn Tilburg Reeshof de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar een geweldige winkelervaring in Tilburg. Kom snel langs en ontdek de verborgen schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

Voor meer informatie over andere kringloopwinkels in Tilburg en de provincie Noord-Brabant, kan je een kijkje nemen op Kringloop.local

56 gedachten over “Kringlooplijn Tilburg Reeshof”

 1. ★★★★☆

  Visited this thrift store, not that big, but part of the 1st floor is in use, I would visit this store again if I am in the area.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel lijn Tilburg Reeshof. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij lijn Tilburg Reeshof. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel lijn Tilburg Reeshof. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een familielid kocht hier een AEG wasmachine. Zag er gloednieuw uit, geen gebruikssporen en rook of stonk niet. Dus gekocht. Was van een oud vrouwtje geweest, tja dan weet je wel wat er gaat komen. Thuis geinstalleerd, aangesloten en eerste kleine wasbeurt om deze uit te proberen. Tweede was beurt, complete kortsluiting, water van de eerste beurt stond ( gelukkig in de lekbak)! Een of andere koekwous had er i.p.v. een afvoer slang op de waterpomp, een schroefje ingedraaid. Had geelektruteerd kunnen worden. Advies: koop hier geen witgoed! Goedkoop is duurkoop.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel lijn Tilburg Reeshof. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Bij binnenkomst lijkt het een kleine kringloop maar hij loopt helemaal door naar achteren en heeft ook nog een boven. Slechts 3 parkeerplaatsen voor de deur

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met lijn Tilburg Reeshof. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel lijn Tilburg Reeshof. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Super verrassend,ga je naar de woonboulevard in tilburg dan is het super leuk hier binnen te wandelen. Vriendelijke behulpzame dame,en kom je binnen dan is er achter in de winkel een doorgang naar grotere ruimte. En alles ziet er verzorgd uit,en de prijzen zijn prima. Zelf vanuit oosterhout op de fiets gegaan,en het was goed te doen.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel lijn Tilburg Reeshof. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter