Kringloopwinkel Goed Is Goed in Tilburg

Ontdek duurzame tweedehands schatten bij Kringloopwinkel Goed Is Goed in Tilburg – meubels, kleding, en meer met top beoordelingen!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Geweldig winkeltje met heel veel leuke spulletjes voor weinig geld en ook hele vriendelijke mensen die daar werken. Ook als je van je overtollige spullen af wild helpen ze je graag”

Jos Flipsen

“Large shop. Always a lot of customers. Nobody leaves without shopping. Something always catches the eye.”

Ela Sitkiewicz

“Goed is Goed zet zich onder andere in voor mensen in Ghana die weinig tot niks hebben, super!”

Patrick Witkamp

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Goed Is Goed: De Duurzame Winkel in Tilburg

Welkom bij Kringloopwinkel Goed Is Goed, dé plek om je tweedehands schatten te ontdekken in Tilburg. Gelegen aan de Kwaadeindstraat 20, bieden wij een breed assortiment aan gebruikte goederen, van meubels en kleding tot vintage items en huishoudelijke apparaten. Met een gemiddelde beoordeling van 4.9/5 sterren zijn we trots op onze reputatie als kwaliteitswinkel voor duurzaam winkelen.

Wat Kan Je Brengen naar Kringloopwinkel Goed Is Goed?

Bij Kringloopwinkel Goed Is Goed kun je terecht met al je gebruikte goederen. Van textiel zoals kleding, schoenen, tassen, gordijnen en beddengoed tot andere items die je niet langer nodig hebt. We vragen vriendelijk om de spullen zo schoon mogelijk in te leveren. De innametijden voor goederen vind je hier.

Waar Moet Je Op Letten in de Kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel Goed Is Goed raden we aan om goed rond te kijken en te speuren naar verborgen schatten. Ons assortiment varieert van brocante en huis- en inrichting tot muziek, speelgoed, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels en vintage items. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk!

Hoe Werkt Kringloopwinkel Goed Is Goed?

Bij Kringloopwinkel Goed Is Goed kun je niet alleen fysiek winkelen, maar ook online via onze Marktplaats-pagina. Hier kun je de leukste artikelen uit onze winkel ontdekken en eenvoudig bestellen. Met meer dan 10 jaar ervaring weten we precies wat duurzaam winkelen inhoudt.

Unieke Programma’s en Diensten

Naast onze reguliere winkel bieden we bij Kringloopwinkel Goed Is Goed ook verschillende unieke programma’s, kortingen en andere services aan. Zo accepteren wij pinbetalingen voor jouw gemak en kun je ons altijd bezoeken om je gebruikte goederen in te leveren. Wij streven ernaar om duurzaam winkelen zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk te maken.

Volg Kringloopwinkel Goed Is Goed op Social Media

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste updates en nieuws over Kringloopwinkel Goed Is Goed? Volg ons dan op Facebook en mis geen enkele duurzaam tweedehands winkelen update!

Ontdek de vele mogelijkheden van Kringloopwinkel Goed Is Goed in Tilburg en geniet van een winkelervaring die goed is voor jou en onze planeet. Kom langs en laat je verrassen door ons prachtige assortiment tweedehands artikelen.

9 gedachten over “Kringloopwinkel Goed Is Goed in Tilburg”

  1. ★★★★★

    Vandaag geweest een super winkeltje veel keus en mooie prijzen en leuke eigenarese en goede uitleg .super.heb u kleding of anderen kleine dingentjes breng het na goed is goed

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel GOED is GOED. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter