Kringloopwinkel La Vida in Tilburg

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloopwinkel La Vida in Tilburg – kleding, elektronica, gerecyclede artikelen. Steun inclusief winkelen met een missie.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-15:00
Dinsdag10:00-15:00
Woensdag10:00-15:00
Donderdag10:00-15:00
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Ik ben er enorm trots op dat ik als vrijwilliger de afgelopen jaren deel heb mogen maken van team kringloopwinkel La Vida van Stichting Amarant aan de Von Suppestraat in Tilburg Noord Alle clienten, vrijwilligers en begeleiders hebben zich enorm ingezet om u als bezoeker ten dienste te zijn..dank voor uw bezoek en bijdrage! Momenteel is er de mogelijkheid om op vrijdags de uitverkoop te bezoeken. Na de zomer zal LA Vida het huidige pand verlaten en heropenen in de Schiphollaan in Tilburg West..We hopen u daar weer als vaste bezoeker te mogen verwelkomen.”

Yolanda van Vugt

“Verkoopt voornamelijk decoratie kleding en huishoudelijk apperaten boeken het is het kleine kringloop maar wel gezellig loop er eens binnen .”

monique

“Small thrift store, sells mostly clothes, books and housewares. Cheap prices. Seem to have a small clothing alterations section as well.”

John

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel La Vida: Een Duurzame Schat in Tilburg

Welkom bij Kringloopwinkel La Vida in Tilburg, waar duurzaam winkelen en het vinden van mooie, bruikbare artikelen en kleding centraal staan. Onze winkel, gelegen aan de Schiphollaan 26, is een arbeidsmatige dagbesteding van Stichting Amarant, waar al onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt zich vol enthousiasme inzetten.

Wat kunt u brengen naar de kringloopwinkel?

Bij La Vida ontvangen wij graag complete en niet kapotte spullen en kleding. Helaas hebben wij beperkte ruimte en kunnen wij geen meubels zoals kasten, bedden en bankstellen aannemen. Indien u geen vervoer heeft om uw spullen te brengen, bieden wij een gratis ophaalservice aan. Neem hiervoor telefonisch contact op met een van onze medewerkers via 06 11 95 46 80.

Waar moet u op letten bij het winkelen bij de kringloopwinkel?

Bij La Vida kunt u een breed scala aan items ontdekken, variërend van kleding tot elektronica. Onze winkel staat bekend om de unieke recycle werkplaats, Cycle-UP, waar onze medewerkers nieuwe en originele producten creëren uit gerecyclede materialen. Hierdoor vindt u bij ons altijd bijzondere en duurzame vondsten.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

La Vida heeft de volgende openingstijden: maandag t/m donderdag van 10:00 tot 15:00 uur. Wij accepteren betaalpassen als betaalmethode en hebben zelfs een genderneutraal toilet. Ons toegewijde team van medewerkers staat klaar om u van dienst te zijn en u te helpen bij het vinden van uw perfecte aanwinsten.

Speciale programma’s, kortingen en services

Kringloopwinkel La Vida biedt ook unieke programma’s en services aan. Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen en om geen enkele update te missen. Daarnaast bieden wij een gemakkelijke manier om ons te vinden via de Kringloopwinkel in Nederland website.

Wij nodigen u van harte uit om eens langs te komen bij Kringloopwinkel La Vida in Tilburg. Ontdek onze unieke schatten en draag bij aan een duurzame samenleving. Tot ziens bij La Vida!

15 gedachten over “Kringloopwinkel La Vida in Tilburg”

 1. ★★★★★

  Rot winkel ik spaar oude gitaren en daar hangt er een . Ik bied ze een andere gitaar en 50euro maar ze vertikken het om hem te verkopen ,met als argument hij hoort bij het interieur , Belachelijk ik zet er nooit meer een voet binnen bah Corne Hendrikx

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel La Vida. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Ik ben er enorm trots op dat ik als vrijwilliger de afgelopen jaren deel heb mogen maken van team kringloopwinkel La Vida van Stichting Amarant aan de Von Suppestraat in Tilburg Noord Alle clienten, vrijwilligers en begeleiders hebben zich enorm ingezet om u als bezoeker ten dienste te zijn..dank voor uw bezoek en bijdrage! Momenteel is er de mogelijkheid om op vrijdags de uitverkoop te bezoeken. Na de zomer zal LA Vida het huidige pand verlaten en heropenen in de Schiphollaan in Tilburg West..We hopen u daar weer als vaste bezoeker te mogen verwelkomen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  La Vida is een aanwinst voor Tilburg West. Mooie winkel met goede bruikbare spullen en mooie kleding. En dat voor kleine prijzen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel La Vida. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Verkoopt voornamelijk decoratie kleding en huishoudelijk apperaten boeken het is het kleine kringloop maar wel gezellig loop er eens binnen .

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel La Vida. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Small thrift store, sells mostly clothes, books and housewares. Cheap prices. Seem to have a small clothing alterations section as well.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter