PortAgora KringloopWarenhuis in Tilburg

Ontdek tweedehands schatten bij PortAgora Tilburg: duurzaam shoppen en steunen van maatschappelijke projecten in één uniek warenhuiservaring.

Adres & contact

 • PortAgora KringloopWarenhuis
  Daniel Josephus Jittastraat 6, 5042 MX Tilburg
 • Telefoonnummer: 013 545 7377
 • Website: portagora.eu

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een fijne kringloop winkel met jong en oud personeel. Inloop is lekker laag drempelig en voor de rest een winkel vol met meubels af en toe witgoed en voor de rest gevuld met snuisterijen!! Het aanbod in de winkel hangt af van giften en is soms wat oudbollig maar ook moderne meubels staan in de winkel. Maar de nieuwere spullen zijn meestal binnen 1 dag al verkocht. Voor de rest behulpzaam personeel en ook heel vriendelijk. Loop je 1 ding en je laat het bezorgen kost een joet maar heb je zoiets van ik koop jog wat word het bij de bestelling bijgevoegd en geleverd op afgesproken bezorg datum. Al met al een fijne kringloop winkel!!!”

Ronnie Pol

“Dit is een bijzondere kringloopwinkel, voornamelijk omdat ze een ANBI status hebben. Ze zetten zich in voor goede doelen met name op het gebied van maatschappelijke projecten voorheen in Zuid-Oost Europa. Momenteel zetten ze zich in voor de Quote 500 en onlangs hebben ze een inzamelingsactie gehouden voor Ukraine. Een mooie overzichtelijke winkel met een inpandige koffiecorner waar je gezellig heel betaalbaar een kopje koffie of thee kunt drinken. Gelegen aan het Koningsplein is het leuk om een bezoekje te combineren met de de wekelijkse markt op zaterdag.”

Paris Tilburg

“Heb vandaag een hele mooi sjoelbak met stenen en al bij hun gekocht, gelukkig geen Marktplaats prijzen, waar men veel goederen voor bijna de winkelprijs verkopen, hier is alles nog redelijk geprijsd en de personeel is behulpzaam en aardig.”

CMT CMT

Meer reviews lezen…

PortAgora KringloopWarenhuis: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Tilburg

PortAgora KringloopWarenhuis is een unieke winkel in Tilburg waar je niet alleen kunt shoppen voor leuke tweedehands spullen, maar ook een belangrijke bijdrage kunt leveren aan sociale, culturele en economische projecten. Gevestigd aan de Daniel Josephus Jittastraat 6, 5042 MX Tilburg, is deze kringloopwinkel een ware schat voor liefhebbers van duurzame en betaalbare producten.

Wat kun je brengen naar PortAgora?

Bij PortAgora kun je diverse spullen inleveren. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Jouw donaties zijn van harte welkom en dragen bij aan de projecten die PortAgora ondersteunt. Het is een mooie manier om jouw spullen een tweede leven te geven en bij te dragen aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij PortAgora?

Bij het bezoeken van PortAgora is het belangrijk om goed op de openingstijden te letten. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag, waarbij je op dinsdag tot en met vrijdag al vanaf 10:00 uur welkom bent. Let op dat de winkel op zondag gesloten is. Bovendien biedt PortAgora een buitenafhaaldienst en heeft het een rolstoeltoegankelijke ingang, zodat iedereen gemakkelijk de winkel kan betreden. Daarnaast is PortAgora een LGBTQ+ vriendelijke winkel waar iedereen zich welkom en geaccepteerd voelt.

Hoe werkt PortAgora?

PortAgora wordt hoofdzakelijk gerund door vrijwilligers, waaronder mensen met een ‘afstand tot de reguliere arbeidsmarkt’. Het assortiment van deze kringloopwinkel is zeer divers en omvat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding en speelgoed. Alle items worden zorgvuldig gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, zodat je altijd kwalitatief goede tweedehands producten kunt vinden. Bij PortAgora kun je betalen met betaalpassen, wat het winkelen nog gemakkelijker maakt.

Unieke programma’s, kortingen en extra services

PortAgora biedt naast het reguliere aanbod ook verschillende programma’s, kortingen en services. Zo worden er regelmatig speciale themadagen georganiseerd, waarbij je kunt profiteren van extra kortingen op bepaalde productcategorieën. Daarnaast ondersteunt PortAgora sociale, culturele en economische projecten in binnen- en buitenland met een deel van de winkelopbrengsten. Zo draag je met jouw aankopen direct bij aan een betere wereld.

Mis geen enkele update of nieuws over PortAgora en volg deze kringloopwinkel op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. PortAgora Tilburg is dé plek waar je kunt genieten van een unieke winkelervaring en tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld. Bezoek PortAgora vandaag nog en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

136 gedachten over “PortAgora KringloopWarenhuis in Tilburg”

 1. ★★★★☆

  Zouden spullen ophalen doorgeven wat speelgoed hadden ze niet echt nodig kleding wel. Had gezegt staat bij de garage. Alle dozen staan er nog wat nemen ze mee waterpistolen. Nieuwe schoenen met doos laten ze liggen en spullen in de verpakking en kleding. Waardeloos terwijl ik door heb gegeven wat ik had!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel PortAgora Warenhuis. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Dit is een bijzondere kringloopwinkel, voornamelijk omdat ze een ANBI status hebben. Ze zetten zich in voor goede doelen met name op het gebied van maatschappelijke projecten voorheen in Zuid-Oost Europa. Momenteel zetten ze zich in voor de Quote 500 en onlangs hebben ze een inzamelingsactie gehouden voor Ukraine. Een mooie overzichtelijke winkel met een inpandige koffiecorner waar je gezellig heel betaalbaar een kopje koffie of thee kunt drinken. Gelegen aan het Koningsplein is het leuk om een bezoekje te combineren met de de wekelijkse markt op zaterdag.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Heb vandaag een hele mooi sjoelbak met stenen en al bij hun gekocht, gelukkig geen Marktplaats prijzen, waar men veel goederen voor bijna de winkelprijs verkopen, hier is alles nog redelijk geprijsd en de personeel is behulpzaam en aardig.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Soms ligt er voor mijn gevoel iets leuk tussen. Maar dat is aardig subjectief. Ten slotte, iedereen vind iets anders weer leuk.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel PortAgora Warenhuis. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fijne kringloop winkel met jong en oud personeel. Inloop is lekker laag drempelig en voor de rest een winkel vol met meubels af en toe witgoed en voor de rest gevuld met snuisterijen!! Het aanbod in de winkel hangt af van giften en is soms wat oudbollig maar ook moderne meubels staan in de winkel. Maar de nieuwere spullen zijn meestal binnen 1 dag al verkocht. Voor de rest behulpzaam personeel en ook heel vriendelijk. Loop je 1 ding en je laat het bezorgen kost een joet maar heb je zoiets van ik koop jog wat word het bij de bestelling bijgevoegd en geleverd op afgesproken bezorg datum. Al met al een fijne kringloop winkel!!!

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met PortAgora Warenhuis. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Ze lopen gewoon rond zonder muilkorf zonder dat er iets van gezegd wordt voor mij een reden om weer te vertrekken

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel PortAgora Warenhuis. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel PortAgora Warenhuis. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter