Kringloopwinkel Voor Elk Wat Wils in Tilburg

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Voor Elk Wat Wils Kringloopwinkel in Tilburg – boeken, kleding, speelgoed en meer!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:30
Dinsdag10:00-17:30
Woensdag10:00-17:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag10:00-17:30
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik lever hier regelmatig mijn pakketjes in. Ondanks de drukte is de man die daar werkt altijd even vriendelijk en in voor een praatje. Heel toegankelijk zoals het hoort. Zeker in een tijd waarin mensen vaak gehaast/kortaf en chagrijnig zijn, mag dit ook weleens gezegd worden.”

J Van de Rijdt

“Pick-up point prima!! Vriendelijk attent. Maar nooit meer #dpd wat een leugenachtige bende. U was niet thuis maar de chauffeur zat denk ik op een kleedje iig geheel ergens anders!! Helpdesk dpd lachen je gewoon uit echt nooit meer dpd !!!!!”

frank cleton

“Een heel fijn pakketpunt. Ze werken samen met bijna iedere vervoerder en ook de heer die hier alles aanneemt en verwerkt is erg vriendelijk. Drukte of geen drukte, hij is altijd klantvriendelijk.”

Jens Van Duiven

Meer reviews lezen…

Voor Elk Wat Wils: De Kringloopwinkel in Tilburg

Voor Elk Wat Wils is een geliefde kringloopwinkel in Tilburg waar je terecht kunt voor een breed scala aan tweedehands artikelen. Deze winkel, gevestigd aan Dragonstraat 27, 5044 HR Tilburg, biedt een uitgebreide selectie van gebruikte kleding, kinderartikelen, boeken en puzzels. Daarnaast draagt de stichting Voor Elk Wat Wils bij aan de ondersteuning van de zwemsport. Benieuwd naar wat deze kringloopwinkel te bieden heeft? Lees verder voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Spullen inleveren bij Voor Elk Wat Wils

Wil je jouw gebruikte goederen een tweede leven geven? Breng ze dan tijdens de openingstijden van de winkel naar Voor Elk Wat Wils. Het is raadzaam om de spullen zo schoon mogelijk in te leveren. De innametijden van de kringloopwinkel staan hieronder vermeld:

 • Maandag: 13:00-17:30
 • Dinsdag: 10:00-17:30
 • Woensdag: 10:00-17:30
 • Donderdag: 10:00-17:30
 • Vrijdag: 10:00-17:30
 • Zaterdag: 10:00-16:00
 • Zondag: Gesloten

Wat kun je vinden bij Voor Elk Wat Wils?

Het assortiment van Voor Elk Wat Wils is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Je vindt hier onder andere een uitgebreide collectie boeken, kleding en speelgoed. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook een voordelige keuze!

 • Boeken
 • Kleding
 • Speelgoed

Unieke diensten en faciliteiten

Voor Elk Wat Wils biedt naast het aanbod van tweedehands artikelen ook enkele unieke diensten en faciliteiten. Zo kun je hier niet alleen spullen inleveren, maar ook gebruik maken van andere services. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Inname van goederen

Blijf op de hoogte via social media

Wil je geen enkele update missen over Voor Elk Wat Wils? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Via de social media kanalen blijf je op de hoogte van nieuwe aanwinsten, bijzondere acties en andere wetenswaardigheden.

Kortom, Voor Elk Wat Wils in Tilburg is dé plek waar je terecht kunt voor een gevarieerd aanbod van tweedehands artikelen. Of je nu op zoek bent naar boeken, kleding of speelgoed, deze kringloopwinkel heeft voor ieder wat wils. Profiteer van duurzaam winkelen en breng een bezoek aan Voor Elk Wat Wils in Tilburg, dé kringloopwinkel die niet mag ontbreken in jouw zoektocht naar unieke en betaalbare tweedehands vondsten.

20 gedachten over “Kringloopwinkel Voor Elk Wat Wils in Tilburg”

 1. ★★★★☆

  Mijn eerste zending met Temu, met dit als afhaalpunt, was meteen mijn laatste. Hier stap ik nooit meer binnen. Gelukkig krijg ik gewoon een refund. In tegenstelling tot wat GLS aangaf pakket volgens alle berichten om 11.20uur afgeleverd en ook volgens app en de klantenservice. Mijnheer hier beweert gewoon dat ie niets heeft. Dit is overigens niet de eerste keer! Een ster is al teveel voor deze mate van klantonvriendelijk bejegening.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een heel fijn pakketpunt. Ze werken samen met bijna iedere vervoerder en ook de heer die hier alles aanneemt en verwerkt is erg vriendelijk. Drukte of geen drukte, hij is altijd klantvriendelijk.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Ik lever hier regelmatig mijn pakketjes in. Ondanks de drukte is de man die daar werkt altijd even vriendelijk en in voor een praatje. Heel toegankelijk zoals het hoort. Zeker in een tijd waarin mensen vaak gehaast/kortaf en chagrijnig zijn, mag dit ook weleens gezegd worden.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Pick-up point prima!! Vriendelijk attent. Maar nooit meer #dpd wat een leugenachtige bende. U was niet thuis maar de chauffeur zat denk ik op een kleedje iig geheel ergens anders!! Helpdesk dpd lachen je gewoon uit echt nooit meer dpd !!!!!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Nadat ik geinformeerd was door GLS over het ophalen van het pakket, heb ik deze locatie bezocht en werd te woord gestaan door een heer die klantvriendelijkheid niet in zijn woordenboek had staan, met de mededeling dat ik de volgende dag maar terug moest komen omdat hij geen tijd had de zending uit te zoeken

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Voor Elk Wat Wils. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Voor Elk Wat Wils. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Voor Elk Wat Wils. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Voor Elk Wat Wils. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Voor Elk Wat Wils. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter