Kringloopwinkel ‘N Habbekrats in Tilburg

Ontdek betaalbare tweedehands schatten bij ‘N Habbekrats in Tilburg: meubels, kleding, boeken en meer – duurzaam en voordelig winkelen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Als je binnenkomt wordt je overvallen door de grote aantallen spullen dat niet echt netjes in de winkel ligt. Ik denk dat de grootste chaos door de klanten gemaakt wordt door alles open te trekken en het een beetje achteloos weg te gooien. De prijzen van de artikelen zijn helemaal kringloop.(geweldig) Eigenlijk zouden ze eerst wat voorraad moeten opruimen om het een beetje overzichtelijk te krijgen. Maar het is als buitenstaander makkelijk om advies te geven. Het personeel is prima en de eigenaresse is helemaal geweldig. Blijf lekker doorgaan met jullie geweldige werk.”

Theo van Ingen1952

“Net in de winkel geweest was lang geleden ziet er goed uit beter dan in verleden in ander pand gaat zo door dames. Toppie.ik val er regelmatig binnen ga er altijd met iets na buiten toffe winkel leuke mensen.giseren wer geweest spulen in geleverd en wat gehaald.topi”

Jan Laros

“A nice 2nd hand thing. This morning I quickly walked in for some carnival stuff and left with a large bag. I was completely happy with it. I was able to dress up our residents of the nursing home nicely”

anja jussen

Meer reviews lezen…

‘N Habbekrats: Dé Kringloopwinkel in Tilburg

Wat is er bij ’n Habbekrats te vinden?

‘N Habbekrats is een kringloopwinkel gevestigd in Tilburg, Noord-Brabant. Met een winkeloppervlakte van ongeveer 900 m2, biedt deze winkel een verscheidenheid aan tweedehands spullen, waaronder boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het assortiment is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Het kopen van tweedehands spullen bij ’n Habbekrats is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam!

 • Boeken
 • Gereedschappen
 • Huis- en inrichting
 • Huishoudelijke apparaten
 • Kleding
 • Meubels
 • Muziek
 • Speelgoed

Diensten en faciliteiten

Bij ’n Habbekrats kun je niet alleen tweedehands spullen kopen, maar ook gebruikmaken van verschillende diensten en faciliteiten. Zo biedt de winkel een bezorgservice, waardoor je jouw aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast kun je ook goederen inleveren bij ’n Habbekrats. Heb je spullen die je niet meer nodig hebt? Breng ze naar de winkel en geef ze een nieuw leven. Voor het ophalen van grote items, zoals meubels, biedt ’n Habbekrats ook een handige ophaalservice.

Openingstijden en contactinformatie

‘N Habbekrats is geopend van maandag tot en met vrijdag. De exacte openingstijden zijn als volgt:

 • Maandag: 10:00-17:00
 • Dinsdag: 10:00-17:00
 • Woensdag: 10:00-17:00
 • Donderdag: 10:00-17:00
 • Vrijdag: 10:00-17:00

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ’n Habbekrats via het volgende telefoonnummer: Lijnsheike 6, 5011 LC Tilburg.

Volg ’n Habbekrats op social media

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en updates van ’n Habbekrats door de kringloopwinkel te volgen op Facebook. Via dit social media kanaal kun je de laatste informatie en leuke aanbiedingen ontdekken. Duurzaam tweedehands winkelen was nog nooit zo leuk!

‘N Habbekrats – dé kringloopwinkel in Tilburg waar je jouw perfecte tweedehands schatten kunt ontdekken. Kom langs en laat je verrassen door het diverse assortiment en de geweldige service!

58 gedachten over “Kringloopwinkel ‘N Habbekrats in Tilburg”

 1. ★★★★★

  Je spreekt af om spullen op te halen, geeft maat vd kast door, ze komen, maar nemen t dan niet mee, omdat ze geen plek hebben

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met ‘N Habbekrats. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Net in de winkel geweest was lang geleden ziet er goed uit beter dan in verleden in ander pand gaat zo door dames. Toppie.ik val er regelmatig binnen ga er altijd met iets na buiten toffe winkel leuke mensen.giseren wer geweest spulen in geleverd en wat gehaald.topi

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  A nice 2nd hand thing. This morning I quickly walked in for some carnival stuff and left with a large bag. I was completely happy with it. I was able to dress up our residents of the nursing home nicely

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  A great thrift store. And Ive never seen them this cheap. I have already visited many thrift stores in the Netherlands.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan ‘N Habbekrats. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel ‘N Habbekrats. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel ‘N Habbekrats. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Als je binnenkomt wordt je overvallen door de grote aantallen spullen dat niet echt netjes in de winkel ligt. Ik denk dat de grootste chaos door de klanten gemaakt wordt door alles open te trekken en het een beetje achteloos weg te gooien. De prijzen van de artikelen zijn helemaal kringloop.(geweldig) Eigenlijk zouden ze eerst wat voorraad moeten opruimen om het een beetje overzichtelijk te krijgen. Maar het is als buitenstaander makkelijk om advies te geven. Het personeel is prima en de eigenaresse is helemaal geweldig. Blijf lekker doorgaan met jullie geweldige werk.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Uitzonderlijk vriendelijk personeel en leuke prijzen. Het is niet erg groot en een beetje rommelig, maar het is het zeker waard om eens binnen te kijken.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel ‘N Habbekrats. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Super nice thrift store, low prices and something for everyone. Great staff. heart for fellow man And recently beautifully renovated

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een radio gekocht op vakantie. Gevraagd of deze werkt…..ja was het antwoord, alles is getest en ander breng je het terug. Eenmaal op het vakantie adres kom je er achter dat hij het niet doet. Volgende dag terug, sta ik om 15:05 voor een gesloten deur…..website zegt open tot 17:00, briefje op de deur zegt open tot 16:00….. Dan maar naar huis eant de vakantie zit er op, maak ik de radio open is het een kistje met losgetrokken snoertjes en een in tweeen gebroken print welke er los in ligt. De bij geleverde adapter zat nergens op aangesloten maar was gewoon zo gemonteerd zodat het leek of het aangesloten was. Heel sneu dat je zoiets verkoopt als goed werkend, dat noemen ze de boel belazeren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel ‘N Habbekrats. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  De naam van deze kringloopwinkel doet zich eer aan, je kunt hier echt voor heel weinig geld goede en leuke spullen kopen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er wel. Het vrijwilligersteam is vriendelijk, kent zijn klanten en zijn bereid vragen te beantwoorden en te helpen. Eigenaresse Onnechien is een zeer sociaal en gedreven vrouw. Ze staat in Tilburg (Noord) daar ook alom voor bekend. Ze helpt vaak mensen die het (financieel) moeilijk hebben, dat siert haar als mens. De sfeer in de winkel is vriendelijk, ontspannen en met een lach of grapje voor iedereen.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter