Kringloopwinkel Brocante Tilburg

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Brocante Tilburg – kleding, meubels, boeken en meer. Top-kringloopwinkel in Tilburg met hoge waardering.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“U bent van harte welkom bij Brocante Tilburg! U vindt ons tegenover de McDonalds bij Hornbach in Tilburg. We grenzen aan de Reeshof!! Gezellig, met huisraad, decoratie, meubels, witgoed, bedden, electra en nog veel meer! Kom eens bij ons langs! Ook voor het wegbrengen of ophalen van bruikbare spullen kunt u ons bellen!”

Monique van Geijn

“Inmiddels is deze kringloop overgenomen Door een ander ruime mooie kringloop. Sommige dingen zijn te prijzig. Maar hebben ook mooie koopjes.”

Anne K

Meer reviews lezen…

Welkom bij Brocante Tilburg – Dé kringloopwinkel in Tilburg

Brocante Tilburg is dé plek waar vintage liefhebbers en koopjesjagers samenkomen om unieke vondsten te doen. Gelegen aan Aphroditestraat 63, 5047 TW in Tilburg, biedt deze kringloopwinkel een uitgebreide selectie aan tweedehands artikelen van hoge kwaliteit. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren is Brocante Tilburg een geliefde bestemming voor iedereen die op zoek is naar betaalbare schatten.

Wat kun je meenemen naar Brocante Tilburg?

Bij Brocante Tilburg kun je verschillende spullen doneren of verkopen. Je kunt hier terecht met kleding, beddengoed, meubels, elektronica, boeken, speelgoed en nog veel meer. Het personeel van Brocante Tilburg beoordeelt graag de staat van de spullen die je wilt doneren of verkopen. Op deze manier creëren ze een selectie van kwalitatief goede producten die een tweede leven verdienen.

Waar moet je op letten bij Brocante Tilburg?

Bij het bezoeken van Brocante Tilburg is het belangrijk om te weten waar je naar op zoek bent. Met een uitgebreid en continu veranderend assortiment is het handig om met een lijstje langs te gaan. Ook is het slim om de prijzen in de gaten te houden, want bij Brocante Tilburg vind je vaak unieke items tegen zeer redelijke prijzen. Daarnaast is het goed om te weten dat de winkel op maandag en zondag gesloten is, maar de rest van de week open is van 10:00 tot 17:00 uur.

Hoe werkt Brocante Tilburg?

Bij Brocante Tilburg wordt gewerkt volgens het kringloopprincipe. De spullen die je doneert of verkoopt worden eerst zorgvuldig geïnspecteerd om te bepalen of ze geschikt zijn voor hergebruik. Vervolgens worden ze geprijsd en krijgen ze een plekje in de winkel. Door het aanschaffen van tweedehands producten bij Brocante Tilburg draag je niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ook aan een lokaal initiatief.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Brocante Tilburg biedt verschillende unieke programma’s en services aan. Zo organiseren ze regelmatig speciale kortingsdagen waarop je nog voordeliger kunt shoppen. Daarnaast hebben ze een loyaliteitsprogramma waarbij je punten kunt sparen bij elke aankoop. Deze punten kun je vervolgens inwisselen voor extra korting op je volgende aankoop.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Brocante Tilburg? Dan kun je ze volgen op hun Facebook-pagina.

Brocante Tilburg is niet alleen een winkel, maar ook een plek waar je terecht kunt voor advies en inspiratie op het gebied van vintage en brocante. Het personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte items.

Dus, of je nu op zoek bent naar dat ene unieke kledingstuk of een stijlvolle toevoeging voor je interieur, Brocante Tilburg is dé plek waar je moet zijn. Kom langs en ontdek de fascinerende wereld van tweedehands schatten bij deze geweldige kringloopwinkel in Tilburg.

2 gedachten over “Kringloopwinkel Brocante Tilburg”

  1. ★★★★★

    Inmiddels is deze kringloop overgenomen Door een ander ruime mooie kringloop. Sommige dingen zijn te prijzig. Maar hebben ook mooie koopjes.

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    U bent van harte welkom bij Brocante Tilburg! U vindt ons tegenover de McDonalds bij Hornbach in Tilburg. We grenzen aan de Reeshof!! Gezellig, met huisraad, decoratie, meubels, witgoed, bedden, electra en nog veel meer! Kom eens bij ons langs! Ook voor het wegbrengen of ophalen van bruikbare spullen kunt u ons bellen!

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter